Відповідь: Чи існує бог? ви теж не відповыли жодного разу про антипапу.... навіть якщо я сто раз запитаю -- відповіді у вас не буде..... те саме стосується і "торгівлі в храмі".... а також багатьох і багатьох речей в організації, яку ви вважаєте наступницею петра... до речі, я так і не розумію, чому ви так вважаєте... якщо подумати.... Ісус це сказав петру, той поїхав до риму, там проповідував... і що дає право казати, що організація, яка виникла чере кілька сторіч, має право на правонаступництво дій петра?..
Відповідь: Чи існує бог? та бо я нічого не чув це. Ставити -1 кожен може, а по суті відповісти - мало народу. Додано через 1 хвилину не люблю торгівлі у храмі, просто терпіти не можу, але це не робить традиційну церкву не Христовою. Додано через 4 хвилини Петро мав послідовників, а не просто виникло на порожньому місці. На порожньому місці виник Рассел і Блаженний.
Відповідь: Чи існує бог? що найцікавіше: з рассела культ робите ви!.. хто для свідків рассел?... людина... в книгах, брошурах, просто у проповідях він не згадується.... згадується переважно вами і діячами вашої організації... я розумію: кожен міряє по собі.... зі священиків роблять культ, то чому не приміряти сей сіряк на іншого?.. о!.. забув.. всі мої дописи тре розжовувати!... чому роблять культ?.. руцю священику цьомають?... ціьомають... петро мав послідовників, які чинили так, як зараз це роблять свідки... ЄПИСКОП!.. хто такий єпископ?... ви знаєте?.. впевнений, що ні!... дайте, будь-ласка, пояснення...
Відповідь: Чи існує бог? Я просто констатую факт. Не було б Расела, не було б СЄ. Додано через 2 хвилини і так Петро мав учнів, а учні - своїх учнів і так до того часу, поки останні учні "заімєлі" Рассела, який утворив течію. Залізна логіка.
Відповідь: Чи існує бог? не було би рассела -- рано чи пізно з"явився би інший, хто відкрив би очі тим, хто хоче бачити.. логіка не залізна, а сталева... Ісус говорив одне, петро діяв, як навчав Ісус, а ваші папи поміняли так ,як їм було вигідно... якщо вже проігнорували пояснення слова "єпископ", то я за вас напишу: єпископ -- старший у зборі... саме так, як є у свідків.. а не "пуп", якому цілують руцю, а він собі будує хороми, отримує нагороди і коштовності від керівництва...
Відповідь: Чи існує бог? Це некоректно. Обізвати Ейнштена убогим та обмеженим? Ромцю, який у вас ай-кью? Ще не народилась людина, що може зверхньо ставитись до звичайних геніїв Додано через 9 хвилин Хиба Рассел, згідно з Вашою логікою, був першим "відступником"? А звідки ж тоді взялися православні? протестанти усіх різновидів? Усе це аж надто далеко навіть від того спотвореного вчення Іісуса, яке можна розгледіти проміж забобонів, у Євангеліях викладених темними або хитрими людьми.
Відповідь: Чи існує бог? це щось нове... Енштейн - атеїст. Додано через 45 секунд ні. просто мова йде про СЄ.
Відповідь: Чи існує бог? а чому свідки єгови вам так в око потрапили?.... може тому, що підсвідомо розумієте їх правоту?..
Відповідь: Чи існує бог? про релігійність Енштейна В 1921 году Эйнштейн получил телеграмму от нью-йоркского раввина Герберта Гольдштейна: «Верите ли вы в Бога тчк оплаченный ответ 50 слов». Эйнштейн уложился в 24 слова: «Я верю в Бога Спинозы, который проявляет себя в закономерной гармонии бытия, но вовсе не в Бога, который хлопочет о судьбах и делах людей».[2] В 1950 году, в письме М. Берковитцу Эйнштейн писал: «По отношению к Богу я агностик. Я убеждён, что для отчётливого понимания первостепенной важности нравственных принципов в деле улучшения и облагораживания жизни не требуется понятие законодателя, особенно — законодателя, работающего по принципу награды и наказания».[3] Эйнштейн описал свои религиозные взгляды, отвечая тем, кто приписывал ему веру в иудео-христианского Бога: «То, что вы читали о моих религиозных убеждениях — разумеется, ложь, которая систематически повторяется. Я не верю в персонифицированного бога, и я никогда не отрицал этого, но выразил это отчетливо. Если во мне есть что-то, что можно назвать религиозным, то это только безграничное восхищение устройством мира, насколько наша наука способна его постичь».[4][5] Сам себя Эйнштейн называл глубоко религиозным человеком.[6] В 1940 году он описал свои взгляды в журнале «Nature» в статье под названием «Наука и религия».[7] Там он пишет: «по моему мнению, религиозно просвещённый человек — это тот, кто в максимально возможной для него степени освободил себя от пут эгоистических желаний и поглощён мыслями, чувствами и стремлениями, которых он придерживается ввиду их сверхличностного характера... безотносительно от того, делается ли попытка связать это с божественным существом, ибо в противном случае нельзя было бы считать Будду или Спинозу религиозными личностями. Религиозность такого человека состоит в том, что у него нет сомнений в значимости и величии этих сверхличностных целей, которые не могут быть рационально обоснованы, но в этом и не нуждаются... В этом смысле религия — древнее стремление человечества ясно и полностью осознать эти ценности и цели и усиливать и расширять их влияние». Он утверждает, что все конфликты между наукой и религией «происходили в результате фатальных ошибок», в результате непонимания того, что «сферы религии и науки сами по себе ясно разграничены». В то же время «между ними существует сильная взаимосвязь и взаимозависимость». «Наука без религии хрома, религия без науки слепа... Подлинного конфликта между религией и наукой не может быть». В то же время, он даёт понять, что не верит в персонифицированного Бога, и утверждает, что «не существует ни господства человека, ни господства божества как независимых причин явлений природы. Конечно, доктрина Бога как личности, вмешивающейся в природные явления, никогда не может быть в буквальном смысле опровергнута наукой, ибо эта доктрина может всегда найти убежище в тех областях, куда научное знание ещё не способно проникнуть. Но я убеждён, что такое поведение части представителей религии не только недостойно, но и фатально». Эйнштейн одобрял работу психолога Пола Диля (англ. Paul Diel),[8] предлагавшего биологические и физиологические основы для нравственности вместо теологических или социологических.[9] Наиболее полный обзор религиозных взглядов Эйнштейна опубликовал его друг, Макс Джеммер (англ. Max Jammer), в книге 1999 года «Эйнштейн и религия».[10] Эйнштейн был почетным членом Ассоциации рационалистской прессы с 1934 года, работал в комиссии экспертов Первого гуманистического общества Нью-Йорка.
Відповідь: Чи існує бог? ой, така увага до моєї скромної персони!... пс. я вже писав, що, наприклад, франко відрікся від християнства.... я так думаю, що відрікся від "традиційного"... не мав змоги поспілкуватися з расселом, який приїжджав до львова на початку 20-го сторіччя...
Відповідь: Чи існує бог? Така позиція веде до зубожіння нації. Саме тому я активніше став вести антирелігійну пропаганду. Якщо так тяжко дається наука, то Романе, релігійна людина має виходити з того, що наука, як і усе , створена Ним, пізнання є наближенням до Нього, і віруючий має виконати Його волю. Таким чином віруючий маже примиритись з сучасним світом... хоч це насправді й зовсім непотрібно, якщо визнати віру не обов"язковою.
Відповідь: Чи існує бог? Добре пупере, ви мене переконали, що для вас Бог це прочитана книга і ваша мудрість і знання рівнозначні Божим. Ви раді?
Відповідь: Чи існує бог? до речі, Миху, що означає Ваш новий слоган "маран ата"? це щось знайоме, на арамейській мові
Відповідь: Чи існує бог? Не памятаю де, але у Біблії українською є такі слова, що означають "Господи прийди" на арамейські - правду кажете.
Відповідь: Чи існує бог? 1 послання ап. Павла до Коринтян 16, 13-24 Браття, будьте обачні, стійте у вірі, будьте мужні, кріпіться. Нехай все у вас діється в любові. Благаю вас, брати, ви знаєте родину Стефана, що вона первісток Ахаї і що посвятили себе на службу святим; отже, щоб ви також були услужливі таким людям і кожному, хто трудиться і працює з ними. Я тішуся приходом Стефана, Фортуната й Ахаїка: вони заступили вашу відсутність, бо заспокоїли мій і ваш дух. Шануйте, отже, таких. Вітають вас Церкви азійські. Вітають вас у Господі сердечне Акила й Прискилла з їхньою домашньою церквою. Всі брати вас вітають. Вітайте один одного святим поцілунком. Привіт моєю рукою, Павловою. Як хто не любить Господа, анатема на нього. Маран ата. Благодать Господа Ісуса Христа з вами. Любов моя з усіма вами у Христі Ісусі. Амінь.