Відповідь: Чи існує бог? Ми вже про це говорили... Але... почитайте Новий Завіт, там не раз говориться про те, що Йому (Ісусу) вклонинялися. Тобто Ісус не заперечував, коли хто Йому вклонився, хоча в Першій Заповіді сказано кому вклонятися.
Відповідь: Чи існує бог? Чи існує Бог...? Якщо виникає таке питання, значить існує. Ніколи не виникне питання про щось, чи когось, якщо такого в природі не існує.
Відповідь: Чи існує бог? Бог є незбагненний і незрозумілий. Згадайте, як один з апостолів попросив Ісуса показати Отця і що на це сказав Ісус? Він показав Отця?
Відповідь: Чи існує бог? без коментарів... як на мене, Бог -- абсолютно зрозумілий!.. Бог -- це любов, на відміну від решти...
Відповідь: Чи існує бог? Ну ясно, нам далеко... Але все-таки Ви не відповіли, що сказав Ісус, коли Його попросили показати Отця....
Відповідь: Чи існує бог? не відповів, бо не хочу відповідати.... чи ви наполягаєте?... пс. шкода, що вам далеко.... не буду іронізувати щодо того наскільки далеко до Бога....
Відповідь: Чи існує бог? Зрозумілий в межах вашого розуміння, але не в Абсолюті. Той хто бачив Сина той бачив і Отця. Ви не хочете цього визнати тому що вам не хочеться цього робити. Уклавши Новий Заповіт Бог відкрив Себе в трьох іпостасях? То що ви заперечуєте? І Бог не є далеко, Він є в кожному з нас...Що тут іронізувати?
Відповідь: Чи існує бог? знаєте, у чому ваша помилка?... ви намагаєтеся до віри приєднати філософію... а філософія ніколи не дає відповідь на питання; навпаки: вона ще більше заплутує...
Відповідь: Чи існує бог? Якщо людина намагається зрозуміти світ, користуючись одновимірною системою координат, то вона може зрозуміти тільки те, що їй доступно ззаду і спереду! Інше їй не дано! Якщо людина теж саме намагатиметься зрозуміти, користуючись двовимірною системою, то вона зможе зрозуміти в два рази більше. Якщо людина освоїла тривимірну систему вимірювання, то їй стане доступне те, що ні за яких обставин зрозуміти ні одномірщик, ні двомірщик не в змозі! Кожний з цих людей буде правий по-своєму, але найближчим до істини є звичайно останній!!! Бог єдиний, але лише Християнство має можливість побачити Його повноту!
Відповідь: Чи існує бог? а п"ятивимірний скаже, що Бога немає... звичайно!... якщо поєднати філософію платона з Біблією, додати зрозумілі для римської та візантійської влади церемонії, потім переписати мертвою мовою -- вийде просто супер!...
Відповідь: Чи існує бог? Ви хочете іронією замінити суть сказаного? Ваша воля... пупере, а ви сумніваєтесь у тому що Бог є найбільшим Філософом серед усіх відомих вам філософів. Біблію кожен розуміє в міру своїх можливостей, а вони у нас різні. Знаю з власного досвіду що чим більші мої знання, тим глибше мені відкривається суть Божого Слова.
Відповідь: Чи існує бог? Це була відмазка, Пупере, а не відповідь. Та Ви самі себе добре не знаєте, а знаєте Бога? Що Ви можете знати, коли Його навіть не бачили.... Додано через 2 хвилини Не наполягаю, але розумію, що якщо Ви відповісьте згідно Біблії, то це суперечитиме Вашій уяві про Бога, в тому числі й уяві Свідків....
Відповідь: Чи існує бог? Особисто в моєму житті кілька разів відбувалися речі,які нічим,крім Божого втручання пояснити не можу.Тому я теж стверджую,що Бог є.
Відповідь: Чи існує бог? Ромцю, а якщо ви погано шукали пояснення? Існує науковий метод, що називають "бритвою Оккама" Метод радить обмежувати пояснення найбільш відомими та прстими речами.. навіть у складних комбінаціях... не створювати нової сутності, якою, наприклад, є Б-г.
Відповідь: Чи існує бог? Особисто я вважаю так званих атеїстів убогими і обмеженими людьми. А вся,так звана наука - лише підтвердження нікчемності і обмеженості людини.
Відповідь: Чи існує бог? Бог для мене є зрозумілим... я навіть пояснив чому... але вам не потрібні пояснення, чи не так?... вам потрібно за будь-яку ціну довести, що Бог -- це щось незрозуміле, що ні пояснити, ні зрозуміти, ні осягнути не можна!.. про що це говорить?.. це говорить про намагання ТРИМАТИ й наділя парафіян В ТЕМНОТІ, в якій їх тримали сторіччями.... це суть вашої церкви....