Відповідь: Чи існує бог? Боже, Іване, як мені тебе шкода! І файний хлопака ніби, і пропадеш ні за цапову душу...:o
Відповідь: Чи існує бог? Ivan! Действуй от противоположного. В мнгновение измени свой цвет волос, накорми всех голодных и прикрати войны. Не можешь? Значит должен быть кто то или что то, кто смог бы это все сделать.
Відповідь: Чи існує бог? Как-то у попа спросили, чем докажет, что существует Рай? Он ответил: "Так и так ясно, что на "том свете" хорошо, раз назад никто еще не захотел вернуться"....:o :rolleyes:
Відповідь: Чи існує бог? Бог не обовязково є у людській подобі, це Святий дух, це велична, могутня і позитивна енергетика, яка пронизує увесь Всесвіт. Кожна жива істота підпорядкована цьому впливу, і не лише фізичне тіло, але й вчинки і думки.[/QUOTE] Дуже добре!Хоч одне раціональне зерно. Йдемо далі. По означенню і Ваші слова це частина його. Бог - всемогутній! Що це означає? Це означає, що Він може все! Тобто контролює кожне тіло, кожну молекулу, кожну частину, кожну точку простору, кожної миті, кожної секунди! Бог - всеосяжний і ВСЕМОГУТНІЙ! Звідси випливає, що Він миттєво може відреагувати на будь яку подію у Всесвіті (або їх безмежній кількості.Я маю на увазі і Всесвітів і подій) і ,звичайно якщо захоче, внести свої зміни, зкерувати, покарати і тд. будь кого і будь що!!! І саме головне - миттєво, зауважте-миттєво! Чому я на цьому акцентую увагу? Та тому, що Бог не може запізнитися хоч на мілісекунду. Інакше Він не всемогутній. А що з усього цього випливає? Та дуже проста істина. Бог це ВСЕ що існує!!! Всі Релігії( чи переважна їх більшість) його так означили . Раз йому підпорядковано все, всі вчинки і думки і взагалі усі події у Всесвіті. Хіба при такому його розумінні не хочеться подумати далі...?
Відповідь: Чи існує бог? То від людини залежить. Часом бувають такі-і-і-і... здається, що не нащадок, а рідний брат...
Відповідь: Чи існує бог? 9 Панове! Про що розмова? Чому ви себе ставите вище мавп? " На основанії якої статті?" якщо цитувати класиків. Ми - тварини на 97 відсотків! Вчені це довели!
Відповідь: Чи існує бог? Пересвєт, :D :D :D , ну ти, :D :D :D маладєц :D :D :D Якщо Іван не стане віруючим після того, що ти тут нашкрябав ....:p :p :p
Відповідь: Чи існує бог? Відповідаю - на жаль а скоріше на добро не на 100. Інакше б вони і були б мавпами. Різниця між людиною і твариною - всього близько 3%. А яка це прірва. До речі, признаюсь. Моя жінка побачивши що я тут таку тему зачіпив!!! Що це було! Не розказати. СКазала що в мене немає серця і взагалі це - протизаконно! Вона мені каже " як можна висміювати батька?" Дойшло до того що на моє питання. А якби зараз було середньовіччя ти б мене напевно на вогні спалила? І вона сказала що спалила б!
Відповідь: Чи існує бог? А що вже є однозначні докази, що якийсь там бог такі речі виробляв? Поки, що це просто людські бажання. Щодо мавпи і людини. Принаймні це тягне на теорію. З частковим доказом. На відміну від. Другий варіант - це впливсил або явищ природа яких наразі не зрозуміла. Але характер їх виключно матеріальний, а не такий зручний у використанні для власних потреб незримий дух з купою різних імен.
Відповідь: Чи існує бог? От існує проблема: використання абортивного матеріалу для вилучення стовбурових клітин - цінного біотехнологічного матеріалу. Це вважається аморально. За допомогою абортуса, якого раніше цілком морально викинули б на смітник, можна врятувати людське життя. Це аморально. А розробляти зброю массового винищення це морально?! Як ви думаєте?
Відповідь: Чи існує бог? Гадаю, що саме питання у назві цієї гілки настільки безглузде, що і відповідати навіть не варто. Це Ви, Dukhu, питаєте в нас, в людей, які, окрім наукових досягнень (що ж не роблять нічого іншого, ніж те, що пояснюють все те, що було створено ще до появи людини, і відкривають так сказати "універсальні закони", котрі діють в усьому нашому Всесвіті) нічого не досягли? Та на таку відповідь Вам жодна людина не дасть відповіді, оскільки не "зловила Бога за ногу". Але на щастя, для багатьох людей існування Бога є більш ніж очевидним. І не треба задля того все "помацати" та бачити на власні очі. Для тих людей вистачає того, що бачать навколо себе (не те, що людина "сотворила" (здебільшого на шкоду собі), але те, що є справжнім та природнім (життя як таке теж відноситься до цієї категорії)). Для того, щоб пізнавати силу Божого впливу на людську душу - потрібно мати для цього відповідну чутливу душу, ну, і може якщо Вас вже цікавить це питання - прочитати багато чого з теології, філософії і наукових яких публікацій та намагатися все це осмислити в цілісному контексті. Питайте краще: де проявляється Божа енергія, через що вона діє на матерію і чому все матеріальне (всі фізичні та хімічні часточки) підчиняються цим універсальним законам?
Відповідь: Чи існує бог? Не до кінця зрозумів - "універсальні закони" це Божа енергія чи все ж таки результат матеріалістичних дослідів?