Відповідь: Чи існує бог? Бог створив людину, яка придумала багато релігій.І чому інший? Бог той самий, інша справа якою стала людина.
Відповідь: Чи існує бог? Кожному явиться у вигляді, йому зрозумілому… Більшість людей мислить лише на рівні свого емпіричного досвіду. Спробуйде, однак, вийти за рамки звичайного досвіду. Достатньо подумати лише про скінченність (або нескінченність) Всесвіту. Не раз доводилося абстрагуватися, і мріяти про розробку «ідеального» методу дослідження. І чим ближче підходив до мети, чим більше передбачав різноманітних комбінацій і намагався «універсалізувати» все – тим більше розумів про хибність такого ідеального методу. Давайте до містичного не підходити із звичайними людськими мірками.
Відповідь: Чи існує бог? Є Земля.Є Сонячна система.Є Галактика.Є Метагалактика.Але це рівні нашого виміру Всесвіту.А скільки тих рівнів,не знає ніхто. І все це створив Бог.ІМХО
Відповідь: Чи існує бог? А Ви маєте щось заперечити?На кшталт:"Гагарін в космос літав і ніякого Бога не видів?"
Відповідь: Чи існує бог? Я вище навів дещо. Але чомусь ніхто коментарів не надав. Додано через 2 хвилини Але головне полягає у іншому. Ніхто неспроможний довести, що б-г є. Ніхто не може довести, що його немає. Але можна розібратися з питанням, чи він потрібний. Та чому.
Відповідь: Чи існує бог? Я так мислю,що пан Олег Оранжевий є визначним інтелектелектуалом,що перевершив своєю мудрістю вдатних вчених минулого і сучасності.Шлю низький поклін і засвідчуюю свою пошану,о мудріший із мудріших Але дозвольте сміху ради процитувати кілька висловів людей.мудрість яких,звичайно не до порівняння... Блез Паскаль "Бог є Творцем усього — від математики до порядку елементів". Майкл Фарадей "Оскільки світ створено єдиним Творцем, то й усе в природі є частинками єдиного цілого". Джеймс Джоуль "Пізнання законів природи є пізнанням Бога". Луї Пастер "Що більше я вивчаю природу, то більше перед лицем створінь Творця зростає моя віра в Нього. ... Наука веде людину до Бога". "Світ сміятиметься колись з глупоти нашої модерної матеріалістичної філософії. Бо ось я чим більше вивчаю природу, тим більше зростає моє здивування й остовпіння перед ділами Творця". "Оскільки я багато науково розмірковував, то маю віру бретонського селянина, а якби думав ще більше, мав би віру бретонської селянки". Альберт Ейнштейн "Я не можу уявити собі справжнього вченого, який не мав би глибокої віру. … Безбожна наука кульгає" "Кожен, хто серйозно займається наукою, переконується в тім, що в законах природи присутній якийсь дух, і цей дух вище людини. З цієї причини заняття наукою приводять людину до релігії" "Вірую в єдиного Бога і з чистим сумлінням можу сказати, що ніколи не відчував симпатії до атеїстів. ... Звичайне уявлення про мене як про атеїста — велика помилка. Якщо це уявлення про мене як про атеїста взяте з моїх наукових праць, то можу сказати, що моїх робіт не зрозуміли". Висловлювання вчених про інтелектуальність устрою природи
Відповідь: Чи існує бог? Відповідь на ці питання є давно, треба не лінуватись, а пошукати, знайти, прочитати і зрозуміти, або хоч попробувати. Взагалі-то відповідь на любе питання є і була раніше, ніж виникло питання, вдповідь була завжди, сама по собі, вона не залежить від питання.
Відповідь: Чи існує бог? я кажу - православна мене хрестили в православній автокефальній правда іноді заходжу в католицьку свічки за здоров’я ставити - бо вона найближча дитину буду хрестити в православній і всі важливі обряди для мене проходять в православній п.с. а хіба в Київська Русь не православна була?
Відповідь: Чи існує бог? та щось таке пам’ятаю з історії точно не пригадую, що вчила про хрещення Русі, але запам’ятала, що хрестили в правослівну віру
Відповідь: Чи існує бог? вірю, що так вчили... але ми ж то з Вами знаємо, що хрещення Русі було у 988 році, а розкол Апостольської церкви відбувся у 1054 році. А тому мова про Православя тоді й не йшла. Хоча....
Відповідь: Чи існує бог? ех, як би з я вами посперечалася, якби краще в школі вчилася :D Додано через 1 хвилину ...хоча? що ж ви зупинилися в найцікавішому місці?
Відповідь: Чи існує бог? слово "православний" виникло на Соборі, де було прийнято почитання ікон. І тому ми, католики, теж є православними...
Відповідь: Чи існує бог? хіба Бога можна славити неправдиво? кожен славить як вміє, той хай так і буде, імхо