Відповідь: Чи існує бог? Може не означає - хоче, чи має потребу. Бог створив людину на свою подобу і в тому розумінні, що дав їй свободу вибору. Він як пастух, що переганяє отару з однієї полонини на іншу, контролює шлях отари, а не кожної окремої вівці зокрема.
Відповідь: Чи існує бог? Для кожної людини різні боги .Візьмемо наприклад арабів і мусульманів вони вірять у Бога ,того який прродні стихії ,любові та інш А у нас православних один Бог
Відповідь: Чи існує бог? Ех, Зеніте, давно Ви Євангелію до рук не брали, читаєте Вартову Вежу лише до 32-ї сторінки. А в Євангелії (недослівно) сказано: Добрий пастух всю отару залишить, а одну загублену вівцю знайде...
Відповідь: Чи існує бог? Буддизм дуже цікавий з точки зору відповіді на питання цієї гілки. З одного боку, це політеїстична релігія: за інерцією, визнається існування богів, які були ще у брахманізмі. Але боги в буддизмі не є творцями Світу і в якомусь сенсі є навіть менш досконалими, ніж люди: тільки людина може стати Буддою. З іншого боку, буддизм - атеїстична релігія: Бога як Творця, за буддизмом, не існує. Світ просто розвивається за певними законами, які ніхто не створив.
Відповідь: Чи існує бог? Вчора читала, так легко на душі стало. Псалми - особливі рядки в Біблії, бо у них знаходиш і людську зневіру, і крик душі, і піднесений стан, і радість у Спасителі: Як лине той олень до водних потоків, так лине до Тебе, о Боже, душа моя, душа моя, спрагнена Бога, Бога Живого! Коли я прийду й появлюсь перед Божим лицем? Сльоза моя стала для мене поживою вдень і вночі, коли кажуть мені цілий день: "Де твій Бог?" Чого, душе моя, ти сумуєш, і чого ти в мені непокоїшся? Май надію на Бога, бо я Йому буду ще дякувати за спасіння моє!.. (Пс. 41)
Відповідь: Чи існує бог? Святих людей не буває. Спочатку согрішить, потім кається... Круговорот гріхів і каяття у природі... А чи то потрібно? Треба ж дати місце й іншим.. Хіба тільки як перехід на інший рівень, але щоб і там працювати, а не байдики бити... Бо ж нудота..
Відповідь: Чи існує бог? якщо правильно підібрати контингент... і цілу вічність розбирати питання місця коми у певному перекладі, видання таке-то... то суто по марку Твену - переповідаю по пам'яті: якщо рай і є більш привабливішим з огляду на кліматичні умови, то в пеклі таки значно веселіша компанія...
Відповідь: Чи існує бог? як і будь-який стоматолог. Вони ж всі садюги, Миху, чи не так? а стомат-кабінет - це прототип пекла...
Відповідь: Чи існує бог? Якщо порівнювати релігію з фантастикою, то буддизм нагадує наукову фантастику, іслам - страшну казку, а християнство - казку в стилі Керрола.
Відповідь: Чи існує бог? садюги.... фашисти.... ух.... :D :D :D доречі, а стоматолог - не лікар? чи Ви санітар?