Відповідь: Чи існує бог? Напевно Бог до кожної людини приходить індевідуально, а тому кожна людина, до якої Бог прийшов нічого не може довести людині, до якої Бог ще не прийшов.
Відповідь: Чи існує бог? Я вже більш як десять років пенсіонер Тому Ваші надії (продиктовані, сподіваюсь, бажанням добра для мене), не мають добрих шансів. Але, повторююсь, не жалійте мене. Да воздасться кожному по вірі його. Я також поважаю і Ваші погляди. Тому не викладаю тут своє особисте ставлення до Б-га. Воно б Вам, м"яко кажучи, не сподобалося б. А мені це непотрібно. "І да будєт мір в Земле і в человецех благоволєніє" - оце мені подобається. Дуже був талановитий та щирий поет, автор цих безсмертних рядків.
Відповідь: Чи існує бог? "індевідуально", кажете? :8: Наполеонами стають теж дуже навіть індивідуально, і ніхто нічого не може довести людині, яка стала Наполеоном.
Відповідь: Чи існує бог? якщо Бог не покличе людину, то вона ніколи не увірує. і ніякі аргументи не поможуть.
Відповідь: Чи існує бог? З досвіду розмов з атеїстами. Але.... на все свій час. Імператор Констянтин вже перед самою смертю став християнином.
Відповідь: Чи існує бог? п. Олег, а імя "Богдан" ви також пишете "Б-гдан" А як ви ту риску вимовляєте? Чи спілкувалися коли небудь з Богданам? Чи називали їх на імя?
Відповідь: Чи існує бог? Виходить, Бог сам хоче, щоб дехто в Нього не вірив. От іще цікаве питання до кожного з віруючих. Якщо дехто повністю дотримується моралі тієї релігії, в яку Ви вірите, але за винятком релігійної компоненти, тобто не вірить у цю релігію, то що буде з його душею? Пекло чи, може, якийсь пом'якшений варіант? І, до речі, в кого яка думка про те, чи існують різні ступені раю та пекла? Свідки можуть не відповідати - я знаю, що в них простіше: пекло замінюється смертністю душі.
Відповідь: Чи існує бог? Рай (земний) для мене - то стан душі. І якщо людина пізнала Бога, Його велич, ласку і доброту, Його милосердя і довготерпіння - вона бачитиме той рай вже сьогодні.
Відповідь: Чи існує бог? На мою думку не існують. Є рай по одну сторону і пекло по другу. А між ними прірва. Раджу прочитати історію про багатого і Лазаря (Євангеліє від Луки, 16 розділ).
Відповідь: Чи існує бог? та ну, це суперечить християнській догмі про безсмертя душі. І все ж, запитання до експертів: що трапиться з такою душою, що захоче стрибнути?!