Відповідь: Чи існує бог? типова казуїстика.... така НАЙБІЛЬШ ТИПОВА... "а ви його бачили" ще спитайте... дайте відповідь на таке: якщо Бога немає — звідки ми взялися?!.. може від мавпи?.. а мавпа?..
Відповідь: Чи існує бог? а що-що вас дивує?... це мене дуже тішить.... боюся навіть питатися ким ви працюєте, що не висипаєтеся...
Відповідь: Чи існує бог? Так, для мене насамперед Бог гарний, і добрий, і милосердний! Але буває і грізний, і строгий... Мій життєвий шлях - це пошук краси і вічного, невмирущого, безкінечного! Тому я у всьому хочу і намагаюся бачити добре! Людина ж сама по собі створена теж прекрасною, чому ж чинить стільки злого і жорстокого? Чесно кажучи, пане Д.М., питання існування Бога для мене - то питання з однозначною відповіддю! Як я вірю у любов моїх батьків, рідних і друзів, безкорисну і милу, так я вірю і у любов Божу і навіть не потребую шукати спеціальних доказів її виявлення. Бо докази ці проявляються на кожному кроці у моєму житті!!!
Відповідь: Чи існує бог? Ніяк Вас, Миху не зрозумію. Чи душа безсмертна, чи помре? Як може померти безсмертна?
Відповідь: Чи існує бог? Мила Черешенько, тому все для Вас навкруги гарне, що Ви народилися у сьому світі добре до нього пристосованою. Ви є творіння еволюції цього світу, а не іншого. Але якща така точка зору Вам не подобається, можете вважати інше Але зверніть увагу - можна любити близьких, бути непоганою людиною, навіть не спираючись на Б-га. І можна бути набожним, але досить-таки неприємним.
Відповідь: Чи існує бог? По-моєму, нормально. Але думаю, радше йшлося про те, що ця людина не буде релігійною, але буде вірити просто у якусь вищу силу, чи енергію, і житиме згідно з людсбкою мораллю. Це цілком реально. Така людина не конче називатиме те, у що вірить Богом. То можуть бути енергії тощо.
Відповідь: Чи існує бог? Більшість людей народжуються у сьому світі не добре до нього пристосованими,зі спадковвими хоробами,в бідних родинах,позбавлені
Відповідь: Чи існує бог? Такого питати не буду, і воно зовсім не схоже на те, що я спитав. Хто саме ми? Кожен з нас від своїх батьків народився. Людство в цілому - так, я згоден, що Від інших тварин. Ще раз пояснюю, що я не бачу причини стверджувати, що світ мав бути кимось створений, що він не може існувати сам по собі (причому байдуже - вічно чи починаючи з якогось моменту). І ще раз пояснюю, що якщо Ви не вірите, що щось може існувати саме по собі, без творця, який його створив, то постає цілком природне питання (не бачу в ньому нічого ні казуїстичного, ні типового...): Хто створив Бога?
Відповідь: Чи існує бог? Але так воно й є. Людина творить Б-га у своїй уяві. Бо людина - творець. І підкорюється власній уяві. Як це і має бути
Відповідь: Чи існує бог? Жити згідно з людською мораллю - це цілком нормально, навіть не закликаючи для контролю за нею вищу силу - енергії, чи Б-га. Сили внутрішньої, сили переконань, наданих вихованням, достатньо. Етичний закон не даровано з неба, а виховано в людині тяжким історичним шляхом. Якщо погано себе поводити, рано чи пізно знайдеться хтось з людей, хто навчить поводитись морально. Або позбавить волі робити аморальні вчинки. У кожному суспільстві своя мораль. Доказ - канібали вважали за моральне їсти собі подібних. І продовжували б це робити, якщо б їх не завоювали. А викликано це було недостатком їжи на островах. Причому їли не тільки ворогів, а і загиблих у бійках друзів. Тому що вірили, що їх дух продовжуватиме життя у них саміх - тобто для з"їденого це вважалося добром. От такі жахи... Зате завойовники навчили їх красти, володіти власністю...
Відповідь: Чи існує бог? Як би не вмерти від безсилля над своєю величчю. Людина - то гралі, а хіба гралі можуть бути добрими чи моральними? Єдине, що може людина - це віддати себе: або в добрі руки, або злі. Чиїм інструментом Ви бажаєте бути?
Відповідь: Чи існує бог? А я думав, що Бог творить людину і саме Бог є творець, а виявляється все "шиворот - на виворіть".