Відповідь: Чи існує бог? душа є безсмертна, правда, Гоголь цього не знав, будучи масоном, а тому написав "Мертві душі".:borat:
Відповідь: Чи існує бог? Як це душа безсмертна? Це ж за Вашим визначенням, інтелект? Просто частки його зберігаються невизначений час у вигляді зафіксованих думок, згадок сучасників, творчого надбання. Що є носієм душі? яким чином, крім описаного, вона може бути безсмертною? Бачу тільки одну можливість - вмерти шось не може тільки тому, що не жило, простіше - не існувало.
Відповідь: Чи існує бог? то пана Мих"а час від часу заносить..на поворотах,тре йому порадити крутити кермо в сторону заносу...
Відповідь: Чи існує бог? Для мене, наприклад, природа, її краса і багатство - це яскраве свідчення існування Бога! Її самобутність, незалежність (від людини в першу чергу) і функціональна дієздатність.
Відповідь: Чи існує бог? саме так!.. я просто часто дивуюся людям, не розумію, як то можна не помічати цієї величі, цього откровення Божого (як романтики говорили) і бути хмурно налаштованим щодня (маю таких знайомих трохи). Ми ж маємо небо над головою - щодня, ЗАДАРМА, маємо сонце чи рясний дощик; дерева зелініють, квіти пахнуть найкращими ароматами - хіба це все не чудо, не виявлення любові Божої до свого улюбленого творіння?
Відповідь: Чи існує бог? пс. виділятися, чи суперечити більшості завжди важче ніж "текти за течією".... а слова "я не вірю в Бога" (з посмішкою) схожі на "я курю, бо це прикольно (класно тощо)" з такою самою посмішкою... тобто така людина видається сама собі дуже "вумною" і "продвинутою"...
Відповідь: Чи існує бог? Та нє, панове симпатики свідків, можу просвятити. Теорія наступна. було тіло(порох), Бог вдихнув дух і таким чином отримали душу. Якщо Бог дух забере, залишиться порох, тобто помре і душа. Така от теорія. Не чули?
Відповідь: Чи існує бог? пупере, виділятися - це ознака молодості, воно пройде. молоді люблять себе підкреслити, виділити, бути таким, як не всі.
Відповідь: Чи існує бог? ні, не чули... якщо позбавити людину крові — вона помре... не чули?... кров — це душа людини...
Відповідь: Чи існує бог? а бути сірою масою — старості?... мої батьки вже досить прожили, щоб не вважати себе "молодими", але й досі люблять якось підкреслити свою індивідуальність... шкода, що ви так не думаєте...
Відповідь: Чи існує бог? Ви неявно користуєтеся таким твердженням: "Гарне обов'язково має бути кимось створене". Я не бачу підстав вірити в це твердження. Але припустимо, що це так. Тоді скажіть: Бог гарний? Якщо відповідь буде позитивною, то Ви маєте визнати, що і Бога хтось створив. Див. також тему "Хто якої віри на форумі (розширено)".