Відповідь: Чи існує бог? Ба ні, цим хто завгодно займається. Але ж украінські тексти перекладати не треба А було б непогано, щоб вони мали попит поза Україною. Переклад - це нова аудиторія
Відповідь: Чи існує бог? Я поклав дещо на російському сайті зрозумілою росіянам мовою Читають. Але не обговорюють http://www.scorcher.ru/art/prose/oleg_orange.php а я читаю товсті російські журнали з задоволенням. Звезда, Знамя, Новий мір, Нева, Октябрь. Маю доступ безкоштовно
Відповідь: Чи існує бог? Олежек, я тільки не зрозумів для чого потрібна була вся ця писанина. Проблеми, які ви підняли в тій чи іншій мірі вже обговорювалися і були вирішені, у тому числі і на цьому форумі....:confused:
Відповідь: Чи існує бог? Ну, по перше, я прочитав цю гілку та не знайшов, що питання вирішені. Просто люди виклали свої погляди. Оскільки я намагаюся бути чесним, я виклав цей текст, як написано, щоб форумчани щось сказали відносно припущень, кому він належить, зокрема якій конфесії, чи згодні вони з висновком наприкінці тексту. Ви дуже обережні, підозрюючи, мабуть якусь пастку. Чомусь ніхто не висловлюється. Щож до ідей тексту, я особисто їх сприймаю як просто дуже посунену релігійну агітацію. Пропоную також атеїстам знайти добру контраргументацію. Особисто мої погляди викладено http://www.scorcher.ru/art/prose/oleg_orange6.php та http://www.scorcher.ru/art/prose/oleg_orange4.php
Відповідь: Чи існує бог? Кого може зацікавити людина з такими вузьконаправленими поглядами,та ще й безкохтовними,за науку тре платити
Відповідь: Чи існує бог? Я, пане зелений Шрек, маю право сказати те, що думаю. Вік маю достатній, за традицією вшанований. Думкою ділюсь, бо вважаю це корисним. Нікого не примушую думати як я. Вашу позицію не знаю. Але не пам"ятаю у Ваших постах щось такого, що спонукало б мене додати Вам карми або навпаки. Те що я читаю ці журнали, про мене каже тільки те, що вмію читати російською та знаходжу там дещо цікаве. А про Вас - те, що Ви схильні не сприйняти критику опозиції Путіна, якщо вона здіснена російською мовою
Відповідь: Чи існує бог? Крім того, читаю ще на кількох мовах та пам"ятаю слова волохатого старця Маркса - людина. що володіє різними мовами, має додаткові очі там, де їх немає у іншіх
Відповідь: Чи існує бог? Крім того, констатую, що сихівські, як завжди велося, мають упередження до личаківських. Особливо до жителів люксівських будинків.
Відповідь: Чи існує бог? Бувша компартійна номенклатура? То хто до неї не має упередження ,підніміть руку!?
Відповідь: Чи існує бог? До цієї, на жаль, не забутої партії маю одне відношення - двійку на семінарі, поставлену колишнім чапаєвським комісаром за вислів ревізіоністських поглядів на розвиток суспільства. А от Ви, шановний Шреку, дуже нагадуєте комісарів непримиренністю позиції. Ну точно як ті рогалі.
Відповідь: Чи існує бог? А якже участь в ліквідації аварії на ЧАЕС,хіба не по рознарядці райкому КПУ?
Відповідь: Чи існує бог? щось я не зауважив "нелюбові" від пана нью шрека.... сихівчани — чверть корінні львів’яни, три чверті — приїжджі... мабуть, пан нью шрек — з першої чверті...
Відповідь: Чи існує бог? Ха! Уявіть собі - добровільно! але не сумнівайтесь - якби не було власного бажання, був би відряджений туди силоміць,оскільки мав (і маю)професійне відношення. Щодо рознарядки, мені здається, що райкомівські туди практично не їздили, зате довідки мали.
Відповідь: Чи існує бог? Але у нас утворився невеличкий оффтоп. Повернемось до нашіх... рабів Б-жиїх.
Відповідь: Чи існує бог? Багатьом потрібна віра в чудо. А інші роблять чудеса самі. Часом і ті, що вірять у чудеса. Нехай. На здоров"я.