Чи готові ви вбити?(тема для хлопів)

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Romko, 8 бер 2010.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

мав себе Терен - 4М - не плохая щтукуйовина от собачек отмахатся, был случай кинулась овчарка с доберманом вместе, хрен их поймеш они меня обгавкать в упор собирались или кусок урвать, я два вытрела с травматика, промазал - переклинило патрон (гребанный Шмайсер), собачкам еще веселе от пиротехники стало, хорошо что по причине затянутости быль еще 4-м - пфЫкнул - убегли тварючки ... был еще комичный случай, иду к работадателю, вылетает французский бульдог и несется на меня со всем уважением, я как бы наслышаный о дестяках атмосфер на сжатии у этих очаровательных тварючек, ему в рыло 4-м, он отфыркался убежал ... пришел к работадателю а это мммлин его бульдожка, он не видел нашу встречу слав бо, но бульдожка добрая душа давай ластится и знакомится - сидим в троем плачем, морды горят, даже без прямого контакта ....

• Подобається Подобається x 4
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ги...................

---------- Додано в 11:32 ---------- Попередній допис був написаний в 11:30 ----------

Тут псячий притулок,біля пожежної частини.
    Притулок-притулком,а,коли привозять їм оті відходи з мясокомбіната...мамадарагая...псів з сотня там збігається.

• Подобається Подобається x 1
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Що цікаво, люди єдиний вид тварин, який вбиває собі подібних в таких масових масштабах....Щось подібне є в щурів, але тільки до представників конкуруючих "угруповань".

• Подобається Подобається x 2
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А, ну тоді ясно, сокирку одобрюю. В місті теж можуть обгавкати ні з того ні з сього, якщо в якісь гаражі забрести, прямо взяв би дрючка якогось і відматлошив би на місці. Але ж люди ходять - клоунада буде бесплатна. В цивілізованих країнах немає бродячих тварин. Просто жодної.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну де ж так можна?
    У пса напевно залишилась психологічна травма на все життя.

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Щось я слабо собі уявляю як троє п'яних чуваків домахались до пса :)))

Скоріше чуваки просили забрати собаку (можливо в грубій формі), а дядько, як колишній боксер вирішив самоствердитись і дав їм .....люлєй

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

я колись давно вчився в технікумі і був у нас вчитель з фізкультури, який в молодості займався штангою.
    кожного року керівництво технікуму розсилало викладачів по фабриках і заводах, щоб людей агітувати поступати на заочне навчання. Це було вигідно всім: і викладачам і самому технікуму.

Так от того вчителя з фізкультури послали на один з великих львівських заводів. Цех... іде по цеху роботяга... брудний.. один рукав є, іншого нема... кірзи... ну класика. Підходить до вчитель з фізкультури до того роботяги і каже:
    -ти чого такий брудний ходиш? Вступай в технікум, будеш трохи начальником...
    - та я давно вчився... все забув...

і тут вмішуються інші робочі:
    -слухай, ти чого тут прийшов? Давай, чухай звідси!

вчитель фізкультури:
    -хлопці, хтось шось сказав, чи мені сі причуло?

- тобі не причулося, давай чухай.
    -хлопці, може вийдемо?
    -вийдемо!
    -всі зразу, чи по одному? (їх було троє)
    -всі разом.

Вийшли троє робочих і вчитель фізкультури. За пару хвилин прийщов сам вчитель з фізкультури і каже до робочого, що агітував:
    -все! вони більше сюди не прийдуть. Я одного вдарив до другого, а третій втік! Ну що? Поступаєш в технікум?:haha:

• Подобається Подобається x 6
  8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Це була історія як Мих поступив в технікум?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

При такій агітації... тут можна і після інституту поступити в технікум...

• Подобається Подобається x 3
  10. консультант

консультант Дуже важлива персона

Якщо відповісти суто по питанні теми, то моя відповідь - готовий. Тільки тому, що готовий вбити, постійно намагаюсь уникати конфліктних ситуацій. На вулиці для мене правил не існує: можу ручку встромити в око, перебити кадик, поломати руки та ноги, але завжди прошу Бога, щоб уберіг мене від цих крайностей... .

11. Metif

Metif Member

А чому тема тільки для "хлопів"?)
    особисто я готова. Готова тоді,коли певна людина загрожує моєму життю/здоров'ю, коли загрожує життю/здоров'ю моїх рідних. В житті різі ситуації трапляються і наша "мораль" та "норми" в більшості випадків - не більш, ніж парадигма певних норм певної епохи.
    А коли то стосується вбивці/гвалівника, який в силу тугого власного гаманця (або гаманця батьків) уникає покарання - то це обов'язок батьків/рідних покарати злочинця, якщо цього не може зробити держава.

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Офф: отака повага до основного електорату ригіаналів?

13. BastardO

BastardO Well-Known Member

Так почитати ,то тут усі природжені убійци :vinsent:
    Я от задумався - от мені ,теоретично , за образу лекше вбити людину в мирний час , ніж ворожого солдата на війні, де вбивство то норма. Парадокс.

14. Romko

Якщо мою дитину,або дружину,або близьку мені людину намагатиметься вдарити "герой",що сповідує ББПЄ,то приб"ю.
    Попередньо поламавши руки і ноги.
    Або давши на тюрму такі рекомендації,що повішається на параші.

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тещу?

16. Romko

Хоч б й тещу.
    Всіх,хто знаходиться в зоні моєї відповідальності.

17. BastardO

тіки труп потім не насілуйте .

18. yasam

yasam Well-Known Member

Покажись психіатру

19. Romko

Я ж не Місько бастард,який заявляє,що його мама - ку...ва.

20. BastardO

А я не Ромко.який не розуміє метафор. Невміння розрізняти пряме і переносне значення може бути ознакою імбецильності;)

а де твій аватар? :)