мав себе Терен - 4М - не плохая щтукуйовина от собачек отмахатся, был случай кинулась овчарка с доберманом вместе, хрен их поймеш они меня обгавкать в упор собирались или кусок урвать, я два вытрела с травматика, промазал - переклинило патрон (гребанный Шмайсер), собачкам еще веселе от пиротехники стало, хорошо что по причине затянутости быль еще 4-м - пфЫкнул - убегли тварючки ... был еще комичный случай, иду к работадателю, вылетает французский бульдог и несется на меня со всем уважением, я как бы наслышаный о дестяках атмосфер на сжатии у этих очаровательных тварючек, ему в рыло 4-м, он отфыркался убежал ... пришел к работадателю а это мммлин его бульдожка, он не видел нашу встречу слав бо, но бульдожка добрая душа давай ластится и знакомится - сидим в троем плачем, морды горят, даже без прямого контакта ....
Ги................... ---------- Додано в 11:32 ---------- Попередній допис був написаний в 11:30 ---------- Тут псячий притулок,біля пожежної частини. Притулок-притулком,а,коли привозять їм оті відходи з мясокомбіната...мамадарагая...псів з сотня там збігається.
Що цікаво, люди єдиний вид тварин, який вбиває собі подібних в таких масових масштабах....Щось подібне є в щурів, але тільки до представників конкуруючих "угруповань".
А, ну тоді ясно, сокирку одобрюю. В місті теж можуть обгавкати ні з того ні з сього, якщо в якісь гаражі забрести, прямо взяв би дрючка якогось і відматлошив би на місці. Але ж люди ходять - клоунада буде бесплатна. В цивілізованих країнах немає бродячих тварин. Просто жодної.
Щось я слабо собі уявляю як троє п'яних чуваків домахались до пса Скоріше чуваки просили забрати собаку (можливо в грубій формі), а дядько, як колишній боксер вирішив самоствердитись і дав їм .....люлєй
я колись давно вчився в технікумі і був у нас вчитель з фізкультури, який в молодості займався штангою. кожного року керівництво технікуму розсилало викладачів по фабриках і заводах, щоб людей агітувати поступати на заочне навчання. Це було вигідно всім: і викладачам і самому технікуму. Так от того вчителя з фізкультури послали на один з великих львівських заводів. Цех... іде по цеху роботяга... брудний.. один рукав є, іншого нема... кірзи... ну класика. Підходить до вчитель з фізкультури до того роботяги і каже: -ти чого такий брудний ходиш? Вступай в технікум, будеш трохи начальником... - та я давно вчився... все забув... і тут вмішуються інші робочі: -слухай, ти чого тут прийшов? Давай, чухай звідси! вчитель фізкультури: -хлопці, хтось шось сказав, чи мені сі причуло? - тобі не причулося, давай чухай. -хлопці, може вийдемо? -вийдемо! -всі зразу, чи по одному? (їх було троє) -всі разом. Вийшли троє робочих і вчитель фізкультури. За пару хвилин прийщов сам вчитель з фізкультури і каже до робочого, що агітував: -все! вони більше сюди не прийдуть. Я одного вдарив до другого, а третій втік! Ну що? Поступаєш в технікум?
Якщо відповісти суто по питанні теми, то моя відповідь - готовий. Тільки тому, що готовий вбити, постійно намагаюсь уникати конфліктних ситуацій. На вулиці для мене правил не існує: можу ручку встромити в око, перебити кадик, поломати руки та ноги, але завжди прошу Бога, щоб уберіг мене від цих крайностей... .
А чому тема тільки для "хлопів"?) особисто я готова. Готова тоді,коли певна людина загрожує моєму життю/здоров'ю, коли загрожує життю/здоров'ю моїх рідних. В житті різі ситуації трапляються і наша "мораль" та "норми" в більшості випадків - не більш, ніж парадигма певних норм певної епохи. А коли то стосується вбивці/гвалівника, який в силу тугого власного гаманця (або гаманця батьків) уникає покарання - то це обов'язок батьків/рідних покарати злочинця, якщо цього не може зробити держава.
Так почитати ,то тут усі природжені убійци Я от задумався - от мені ,теоретично , за образу лекше вбити людину в мирний час , ніж ворожого солдата на війні, де вбивство то норма. Парадокс.
Якщо мою дитину,або дружину,або близьку мені людину намагатиметься вдарити "герой",що сповідує ББПЄ,то приб"ю. Попередньо поламавши руки і ноги. Або давши на тюрму такі рекомендації,що повішається на параші.
А я не Ромко.який не розуміє метафор. Невміння розрізняти пряме і переносне значення може бути ознакою імбецильності