Готовий...як піанєо. І ще більш готовий,щоб вбили мене. Тільки з лісу... Чо та шпана така сиклива пішла?
Є нормальна тема, цево аби з лісу прямо лупити в око з трьох км мачінгвер, перевірений часом, аби ближче не підобрались і наприкінець якшо хтось виживе
Корисно мати до нього ше і сертифікат, шо даний придмет не являється холодною зброєю, а являється предметом для побутового використання...Тоді навіть менти не відберуть
Там якась класифікація є, довжина не більше 9 см, відсутнє колюче вістря і гарда, а Опінель так взагалі побутові ножі випускає, то лиш на знімку він страшний.
Якщо купляти в мисливському магазині то сертифікат до тих дорожчих зразу дають..... ---------- Додано в 10:51 ---------- Попередній допис був написаний в 10:47 ---------- Вчора в ТСН показували. Пес загриз людину,в себе (в смислі в пса) на подвірі. Люди вимагають вбити собаку, а господар відмовляється, бо -"Дав за пса пітьсот рублів"....і згідно закону він правий, і нічого йому не зроблять (принаймі так казали в ТСН). А от коли ти сам поб'єш злодія на подвірку, чи навіть в хаті, тебе посОдють...
Я такого довго носив в кишені, але так і не використав ніразу....Зазвичай, якщо ти не бухий, то ніхто тебе зачіпати не буде....крім ментів звичайно, тут я б не ризикував
Одного разу компанія вкурених малолєток натравила на нас з малою двох псів. Сокири не мав. Перцовкою відігнав. Іншого разу кинувся скажений кавказький вівчур.Позаминулого літа. Того вдалось зарубати. Різне було. То Україна,не Німеччина.І навіть не Польша.