Чи готові ви вбити?(тема для хлопів)

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Romko, 8 бер 2010.

1. lajlubeclobo

lajlubeclobo badatech.com.ua

та де ж я рекламую?
    натякаю на те, що зараз ніхто не відповідає за свої вчинки і всі ходять безнаказанні. в основному показушні справи демонструють по тв і в пресі.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

---------- Додано в 16:47 ---------- Попередній допис був написаний в 16:42 ----------

А чого ж тоді тюрми переповнені? Йулька + Луцик + Іващенко = 3 зека. А ким же забиті інші заклади?

3. lajlubeclobo

а тюрми переповнені через "битовуху" в осносному. по пяні зарубав когось, чи згвалтував і т.д.
    а мажорчики їздять на танках і відривають людям голови на зупинках своїми бамперами, вбивають сімї по дорозі додому! от що я мав на увазі.

а юлька , луцики, шмуцики - це хто такі???
    якщо маєте на увазі тимошонко і решту, то просто поділ влади і показуха - "пасматрі какой я красівий!"

4. VasMT

То цих четвертувати та катувати не будемо. Вони ж бо "наші", звичайні вбивці, звичайні гвалтівники, звичайні злодії... Будемо тільки "танкістів"... Вони чужі нам. Іх зразу, на місці...

5. lajlubeclobo

ой любите видирати з контексту. де я таке написав?
    ви ж мене зрозуміли чи ні? якщо ні, то вибачайте, розписувати не маю часу зараз.

6. 1. В ситуации, когда больше некому - возможно, "да". Тут дело в том, кто выносит приговор :) Палач - ремесленник, такое ремесло мне не подходит ни в каких обстоятельствах.
    2. Наказание адекватное общественной опасности преступления, а не преступлению (принцип талиона устарел). Изнасиловать того придурка из примера, который привёл artobstrel поленом - адекватно преступлению, но не его общественной опасности. Если девочка умерла или осталась инвалидом, его надо уничтожить имхо. Если выздоровела - оставить ему "жизнь", но пресечь возможность повторения на корню.

7. VasMT

Для розуміння дайте відповідь на питання:
    Чи підтримуєте Ви застосування вбивства та катувань, для покарання вбивць та катів?

---------- Додано в 17:32 ---------- Попередній допис був написаний в 17:26 ----------

Ну тогда не кастрация, а... Как оно там называется, у евнухов...

8. lajlubeclobo

вбивства так. катувань - ні.
    але за умови доведеної вини!

9. VasMT

От я і питаю: Візьметесь?
    Чи пропонуєте цим зайнятись іншому?

10. lajlubeclobo

візьмуся, якщо буде крайня потреба.

11. Templar

Templar Дуже важлива персона

Пане ВасМТ, тюрми переповнені бо в нас законодавство таке.
    За крадіжку моб телефона, можна отримати 3 роки, замість 6 місяців.
    За дуже багато злочинів, максимальний строк можна встановити 1.5 - 2 роки ув1язнення.
    Якщо треба, можу пояснити чому.

12. Saszko

Saszko Well-Known Member

Чому?

• Подобається Подобається x 1
  13. Templar

Templar Дуже важлива персона

14. randylv

randylv Well-Known Member

Отак просто ми деколи розкидуємося словами вбити, повбивав-би, кастрував-би, руки-ноги поламав... В запалі полеміки а тим-більше в певних життєвих ситуаціях це, безумовно, часто спадає на думку.
    А тепер просто уявіть, що Ви - ВИКОНАВЕЦЬ ПОКАРАНЬ. Хто не знає- так офіційно у нас називали посаду співробітника, котрий виконував дуже просту роботу: за наказом виводив увязненого в певне приміщення, діставав табельний ПМ з патроном вже в патроннику, дуже просто націлювався в "основание черепа сзади" і дуже просто і плавно натискав на гачок. Зразу підходили прокурор та судмедексперт, котрі константували смерть і фіксували це в протоколі. Все було чітко за інструкціями (звичайно таємними), та й сама "посада" ВИКОНАВЕЦЬ була таємна і фіксувалась тільки в особовій справі "особого отдела", дружина, батьки, діти, друзі-знайомі знали, що він - просто "мент", знову його викликали на чергування...
    А ВИ Б ТАК ЗМОГЛИ? Просто, за інструкцією, прибути, стати ззаду, навіть не заглядаючи у вічі цьому смертнику, витягнути ПМ, прицілитись, натиснути, зтерти з форми шматочки мозку засудженої на смерть тварюки, і піти додому вечеряти?
    Набити бидлу морду - необхідна і навіть почесна місія, а вбити?.. Може не варто розкидатися такими ніби-то простими словами. Та й церква і віра тут як на мене ні до чого, тут набагато тонше, глибше...

• Подобається Подобається x 4
  15. - почти каждый без редких психических расстройств реально смог бы. Большинство не стало бы без крайней необходимости в силу традиционного воспитания, некоторые - ни при каких обстоятельствах не согласились бы... но при опредлённых - сделали бы это. Только тех, которые могут и хладнокровно, и по инструкции - хватает в любом обществе. Их много не надо.

16. VasMT

А надо ли?
    Я когда-то уже предлагал - в шахту гадов, отбойник в руки и уголёк давать стране. С шахты не убежиш. И на самоокупаемось. Заработал - поклевал, не заработал - пососал...
    Вона эти "вечники", с жиру, сцуки, бесятся... В монахи подались, иконы пишут, образованием занимаются... На цемзавод их, цемент грузить...

• Подобається Подобається x 4
  17. Saszko

Saszko Well-Known Member

Не самая большая проблема для страны.

18. randylv

randylv Well-Known Member

Зміг би справді кожен, але в силу безпосередніх обставин! Тобто коли Вам чи Вашим близьким загрожує реальна небезпека ні виховання ні думки не працюють, а спрацьовують глибинні інстинкти. Тут я повністю згоден.
    Але питання в тому чи звичайна пересічна людина змогла б позбавити життя іншу зовсім сторонню людину просто через свої власні моральні, ідейні чи інші переконання (війну я не враховую, це надто просто "свій-чужий")- тут я не згоджуюсь, це вже психічний розлад...

19. morze

morze Well-Known Member

Живу людину, нетак-то просто вбити! Всі страшилки із кримінальної хроніки -це присуд! Усі скоєні вбивства - інстинкт!

20. Franchi

Franchi New Member

а чому тема лише для хлопів? інколи і дівчатам хочеться когось вбити:) а якщо серйозно, то кожен може потрапити в ситуацію, коли доведеться самозахищатися і навіть вбити когось, себто нападника.

а де твій аватар? :)