Чи готові ви вбити?(тема для хлопів)

Discussion in 'Філософія та мораль' started by Romko, Mar 8, 2010.

1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Перегляньте фільм "Законослухняний громадянин"....................Там ця тема ну дуже гостро піднята,і з точки зору правосуддя (прогнившого) і з точки зору моралі,сюжет дає жару,і так правдиво відзнято,шо дивишся з велечезним захопленням,тому,як це могло бути і правдивою історією................А ще кінець,раджу задуматись...............аби не перегнути палку,як сталось з головним героєм.............і шо потому з ним було.Який би не був гріх,він повернеться у твоє життя і розправиться з тобою,твоїми ж методами.Залиште . справи правосуддя для Господа,це ж бо його компетенція.А відстоювати свої права на життя і права своєї ж дитини не лише варто,але й мус............тільки не через вбивство,від того нікому не стане легше,ані на грам.Забудьтесь і не думайте.Таке воно життя,падалі багато всіх непереб"єте,хоча провчити варто.Але повторюсь Бог то зробе справедливіше,краще"екстравагантніше" і довічно.

---------- Додано в 23:51 ---------- Попередній допис був написаний в 23:48 ----------

І ше звиняйте,шо залізла в тему для хлопів.:)
    А!!!!!!!Ось згадала на ДП є темка:"Убила м би",ну шось типу такого,там можна спустити пару,не вдаючись до реальних історій,може тут таке придумати ,шось типу такого самого?

• Подобається Подобається x 4
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

різниця у тому, що на відміну від тварини, людина створена на подобу Божу.

• Подобається Подобається x 1
  3. Iriska

Iriska Well-Known Member

А можна не тільки хлопів?!
    Просто скажу одне... як батько, так і мати готові на цей вчинок. Чи здатні?! Скажу так... Було таке в ЗМІ, що батько 5-ти класника прийшов в школу з пістолетом і погрожував дітям, які знущались над його сином... Я була шокована... але... коли побачила на своєму синові численні синяки і взнала причину, то була готова просто прибити як винних, так і батьків... в голові лунало одне, чомусь... я не така, як той батько..., я знайду інший вихід. Особливо, якщо врахувати, що я в малого одна...
    Я б поставила питання трішки по іншому..., вибач звісно..., чи готовий, ти я нести відповідальність за свою батьківську любов і позбавити свою дитину її же...? Кожна дія, нажаль має протидію... а вчинок - покарання... Люди в своїй більшості сьогодні нелюди, але ж це не значить, що ставати такими самими є як мінімум вартим, і як максимум - оправданим.... Подумай, просто про те, чи варті вони того, щоб твоя донька лишилась без твоєї присутності, опіки і близького відчуття любові...

• Подобається Подобається x 7
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Тому й виникають отакі ситуації.
    Шпана може знущатись вбивати,грабувати,бо в людей стоїть бар"єр.
    Як можна живу людину,що створена за Божою подобою,та й в писок.о_О
    Як можна?:cry:
    Йому ж болітиме....:cry:
    А міліція?:sorry:Вона ж покарає?о_О
    А де та міліція?:nea:
    Їх тоді і зупинила моя готовність вбити.Без коливань.
    Не страх дістати в писок.А та готовність.
    Про емоції.
    Емоції в мене тоді були.
    Лють і страх.
    Страх я звично зламав.
    І,якби завдався морально-етичними роздумами тоді...можливо вже й не писав ці рядки.

5. Чупага

Чупага Well-Known Member

Справа в тому що ці малолітки самі трохи здоровіше Зоряни у них є батьки не обов'язково байдужі й нікчемні, що люблять і на заробітках саме для діточок.
    З убивцями і гопами мав справу, з них можуть бути вірні друзі-бойові холопи вони за тебе життя віддадуть ,якщо з ними по доброму.Такий поцан у вільний від хуліганстьва час будівельник чи вантажник у магазині.
    Як в старій польській п'єсі:
    -Хто винен, москаль чи жид?
    - А може вудка?

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Якби я частину свого життя не провів зі схожими....
    Знаю...і знаю їх психологію....
    Та й до вбивства б не дійшло по тій же причині.
    Колись я був схожим на них.
    Правда,такою фігньою не займався.
    Але схожим.
    А та школа марно не проходить.

• Подобається Подобається x 2
  7. Чупага

Чупага Well-Known Member

Якщо про те як легко вбити.
    Іду вулицею зима слизько, дiдько попереду падає і більше не ворушиться тільки помаранчати з рекламувкі посипалися.
    А якщо б він ззаду йшов та мене схопив ? Рефлеторно звільняються від захоплення і досить жорстко, могли б судити що я його вбив.:dntknw:

Воробышек

Воробышек по веточке шагает на легке,
    Несет для своих деточек он червячков в руке,
    В другой руке несет цветы подруге дорогой
    Идет такой довольный он и гордый весь собой.

А на соседней веточке крадется злобный кот,
    Враз прыгнул и засовывал воробышка он в рот,
    Как дверь закрылись челюсти раздался тихий хруст
    И полетели перышки в смородиновый куст.

Вот будто как воробышек обычный человек,
    Идет себе за хлебушком, а смерть ему "Привет!"
    И не сбежать не спрятатся пакет без хлеба пуст
    Летит летит как перышко в смородиновый куст.

Автор п .Lozha

8. Locke

Locke невиправний реаліст

Я бачив цей фільм, і в мене виникли двоякі відчуття. З одного боку він робив це правильно, бо куплена поліція (міліція) і правосуддя в багатьох випадках не захищають жертву, а за гроші "відмазують" злочинця, який потім ходить і насміхається з усіх. Я б напевно не зміг на його місці спокійно жити при такій ситуації не відімстивши злочинцю. З іншого боку, герой фільму занадто захопився самосудом і сам перетворився в холоднокровного убивцю. В деяких епізодах його дії викликали в мене симпатію, в інших антипатію. Як правильно діяти в таких випадках - сказати важко. Фільм дійсно заставляє багато над чим задуматися.

• Подобається Подобається x 5
  9. Templar

Templar Дуже важлива персона

Ну не скажіть, декого тільки це і стримує.
    Як тараканів би подавив, ось тільки шкода тих нікчем, та і закон, страшна штука

10. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

При всій до вас повазі. То в вас не самозбереження. То дурість. Не ображайтеся. Таке у всіх буває.

11. Templar

Templar Дуже важлива персона

А як тоді зрозуміти масові вбивства церки?

---------- Додано в 20:26 ---------- Попередній допис був написаний в 20:22 ----------

Я теж так думаю, тому і розумію, що вони нікчеми і цього не варті...
    Просто "осознаю" цю дурість, тому і не вчиняю нічого подібного... Та і навіть те, що я дитинстві пережив, гноблення ітд. Не варте їхнього вбивства.
    Але як на мене, завдяки мому не легкому дитинству, я такий як є

12. Які б рамки не створювались суспільством та релігією, на пртязі усього існування людства-люди завжди вбивали,вбивають і будуть.Відкинемо маніаків та божевільних.У житті може бути безліч причин зробити це,і той хто зараз,каже що це не гумано,в конкретному випадку -зробив би це.Бо захист власного життя і життя рідних, це на рівні інстинкту.
    Мене вразила історія про "Тоньку-пулеметчицу",про неї багато було написано і знято,в час війни,вона потрапила у полон до німців, і стала стріляти своїх,йдеться про 1500 загублених душ.Після війни вдалося скрити минуле і зажити мирним життям.Звичайно,вона зрадниця і вбивця,і перше що виникає к неї це обурення і відраза...Але ж...уявіть тільки ці часи,цей жах...19-річне дівчисько у вирії страшних подій,не всім призначено бути героями і без вагань вмерти за ідею та батьківщіну.І рішення виникає з цього-чи ти,чи тебе.Вона прожила ще 30 років,доки її не піймали,мала шлюб,дітей,які обожнювали її.За свій вчинок шкодувала,але як казала... був ще другий вибір-могила.Я це все до того,що тільки конкретна ситуація визначить зможемо ми чі ні.Бо розмірковувати завжди легше,хоч і на таку не приємну тему...Людина все життя може і не підозрювати на що вона здатна,бо психоаналіз це річ дуже відносна і тільки вчинки визначають,хто ми є насправді.
    А Ромко я підтримую,і його ситуація навіть недвояка,тут все зрозуміло.

13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

поэтому в определенных обстоятельствах может уничтожать целые народы, убивать младенцев и т.д. ........

а было бы оправдание, например слово божия нести непокоренным зусулам, еретиков изводить, и т.д. Бог то особо не церемонился с первенцами Египетскими ( Юден эдишн)

в тему. последние сводки за пару недель по области: 1. два брата убили старушку (завладели деньгами) и еще два дня насиловали ее тело (что с ними делать?) 2. неизвестный изнасиловал 3-х летнюю девочку пока мама в гостях сидела (что с ним делать?) 3. Вор сорвал цепочку с девушки, за ним погнался парень, в подъезде подельник ударил парня ножом в сердце - смерть на месте (что с ними делать?) это не абстрактные построения - это реальная жизнь, вот и что делать с этими нелюдями ????

14. lajlubeclobo

lajlubeclobo badatech.com.ua

повністю підтримую Ромка.
    молодець, що зробив так як повинен був зробити справжній мужчина.
    а ті що кажуть, що переборщив, то напевно ніколи не відчували коли накипає так що неможливо терпіти.

15. - посадить за убийство с целью ограбления лет на 20.
    - если вред здоровью девочки непоправимый, то подошла бы вышка ему, если только серьёзный, но с полным выздоровлением - максимальный срок за изнасилование + кастрация
    - неужели обоих расстрелять? И вора за цепочку?

16. lajlubeclobo

Невстранец,
    парочка таких показових страт і кастрацій діло відразу б пішло!

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Візьметесь за цю роботу? А як Вам більше подобається? Вибивати табуретку з-під ніг чи стріляти в потилицю? Чи можливо ін"єкція у звязаного злочинця? Чи вентиль відкрити? І спостерігати, як за броньованим шклом та гратами у звязаного злочинця вилазять очі від акту справедливості...

Last edited: Jan 12, 2012
  18. lajlubeclobo

я написав що візмусь? де?
    якщо соціум дозріє, то відпаде потреба.

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Але ж Ви рекламуєте страти і четвертування... Відповідно Ви "за". А якщо за, то я і питаю, чи Ви візьметесь. Тим більше, що Ви цю ідею розповсюджуєте.

20.  
а де твій аватар? :)