Чи готові ви вбити?(тема для хлопів)

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Romko, 8 бер 2010.

1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Перегляньте фільм "Законослухняний громадянин"....................Там ця тема ну дуже гостро піднята,і з точки зору правосуддя (прогнившого) і з точки зору моралі,сюжет дає жару,і так правдиво відзнято,шо дивишся з велечезним захопленням,тому,як це могло бути і правдивою історією................А ще кінець,раджу задуматись...............аби не перегнути палку,як сталось з головним героєм.............і шо потому з ним було.Який би не був гріх,він повернеться у твоє життя і розправиться з тобою,твоїми ж методами.Залиште . справи правосуддя для Господа,це ж бо його компетенція.А відстоювати свої права на життя і права своєї ж дитини не лише варто,але й мус............тільки не через вбивство,від того нікому не стане легше,ані на грам.Забудьтесь і не думайте.Таке воно життя,падалі багато всіх непереб"єте,хоча провчити варто.Але повторюсь Бог то зробе справедливіше,краще"екстравагантніше" і довічно.

---------- Додано в 23:51 ---------- Попередній допис був написаний в 23:48 ----------

І ше звиняйте,шо залізла в тему для хлопів.:)
    А!!!!!!!Ось згадала на ДП є темка:"Убила м би",ну шось типу такого,там можна спустити пару,не вдаючись до реальних історій,може тут таке придумати ,шось типу такого самого?

• Подобається Подобається x 4
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

різниця у тому, що на відміну від тварини, людина створена на подобу Божу.

• Подобається Подобається x 1
  3. Iriska

Iriska Well-Known Member

А можна не тільки хлопів?!
    Просто скажу одне... як батько, так і мати готові на цей вчинок. Чи здатні?! Скажу так... Було таке в ЗМІ, що батько 5-ти класника прийшов в школу з пістолетом і погрожував дітям, які знущались над його сином... Я була шокована... але... коли побачила на своєму синові численні синяки і взнала причину, то була готова просто прибити як винних, так і батьків... в голові лунало одне, чомусь... я не така, як той батько..., я знайду інший вихід. Особливо, якщо врахувати, що я в малого одна...
    Я б поставила питання трішки по іншому..., вибач звісно..., чи готовий, ти я нести відповідальність за свою батьківську любов і позбавити свою дитину її же...? Кожна дія, нажаль має протидію... а вчинок - покарання... Люди в своїй більшості сьогодні нелюди, але ж це не значить, що ставати такими самими є як мінімум вартим, і як максимум - оправданим.... Подумай, просто про те, чи варті вони того, щоб твоя донька лишилась без твоєї присутності, опіки і близького відчуття любові...

• Подобається Подобається x 7
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Тому й виникають отакі ситуації.
    Шпана може знущатись вбивати,грабувати,бо в людей стоїть бар"єр.
    Як можна живу людину,що створена за Божою подобою,та й в писок.о_О
    Як можна?:cry:
    Йому ж болітиме....:cry:
    А міліція?:sorry:Вона ж покарає?о_О
    А де та міліція?:nea:
    Їх тоді і зупинила моя готовність вбити.Без коливань.
    Не страх дістати в писок.А та готовність.
    Про емоції.
    Емоції в мене тоді були.
    Лють і страх.
    Страх я звично зламав.
    І,якби завдався морально-етичними роздумами тоді...можливо вже й не писав ці рядки.

5. Чупага

Чупага Well-Known Member

Справа в тому що ці малолітки самі трохи здоровіше Зоряни у них є батьки не обов'язково байдужі й нікчемні, що люблять і на заробітках саме для діточок.
    З убивцями і гопами мав справу, з них можуть бути вірні друзі-бойові холопи вони за тебе життя віддадуть ,якщо з ними по доброму.Такий поцан у вільний від хуліганстьва час будівельник чи вантажник у магазині.
    Як в старій польській п'єсі:
    -Хто винен, москаль чи жид?
    - А може вудка?

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Якби я частину свого життя не провів зі схожими....
    Знаю...і знаю їх психологію....
    Та й до вбивства б не дійшло по тій же причині.
    Колись я був схожим на них.
    Правда,такою фігньою не займався.
    Але схожим.
    А та школа марно не проходить.

• Подобається Подобається x 2
  7. Чупага

Чупага Well-Known Member

Якщо про те як легко вбити.
    Іду вулицею зима слизько, дiдько попереду падає і більше не ворушиться тільки помаранчати з рекламувкі посипалися.
    А якщо б він ззаду йшов та мене схопив ? Рефлеторно звільняються від захоплення і досить жорстко, могли б судити що я його вбив.:dntknw:

Воробышек

Воробышек по веточке шагает на легке,
    Несет для своих деточек он червячков в руке,
    В другой руке несет цветы подруге дорогой
    Идет такой довольный он и гордый весь собой.

А на соседней веточке крадется злобный кот,
    Враз прыгнул и засовывал воробышка он в рот,
    Как дверь закрылись челюсти раздался тихий хруст
    И полетели перышки в смородиновый куст.

Вот будто как воробышек обычный человек,
    Идет себе за хлебушком, а смерть ему "Привет!"
    И не сбежать не спрятатся пакет без хлеба пуст
    Летит летит как перышко в смородиновый куст.

Автор п .Lozha

8. Locke

Locke невиправний реаліст

Я бачив цей фільм, і в мене виникли двоякі відчуття. З одного боку він робив це правильно, бо куплена поліція (міліція) і правосуддя в багатьох випадках не захищають жертву, а за гроші "відмазують" злочинця, який потім ходить і насміхається з усіх. Я б напевно не зміг на його місці спокійно жити при такій ситуації не відімстивши злочинцю. З іншого боку, герой фільму занадто захопився самосудом і сам перетворився в холоднокровного убивцю. В деяких епізодах його дії викликали в мене симпатію, в інших антипатію. Як правильно діяти в таких випадках - сказати важко. Фільм дійсно заставляє багато над чим задуматися.

• Подобається Подобається x 5
  9. Templar

Templar Дуже важлива персона

Ну не скажіть, декого тільки це і стримує.
    Як тараканів би подавив, ось тільки шкода тих нікчем, та і закон, страшна штука

10. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

При всій до вас повазі. То в вас не самозбереження. То дурість. Не ображайтеся. Таке у всіх буває.

11. Templar

Templar Дуже важлива персона

А як тоді зрозуміти масові вбивства церки?

---------- Додано в 20:26 ---------- Попередній допис був написаний в 20:22 ----------

Я теж так думаю, тому і розумію, що вони нікчеми і цього не варті...
    Просто "осознаю" цю дурість, тому і не вчиняю нічого подібного... Та і навіть те, що я дитинстві пережив, гноблення ітд. Не варте їхнього вбивства.
    Але як на мене, завдяки мому не легкому дитинству, я такий як є

12. Які б рамки не створювались суспільством та релігією, на пртязі усього існування людства-люди завжди вбивали,вбивають і будуть.Відкинемо маніаків та божевільних.У житті може бути безліч причин зробити це,і той хто зараз,каже що це не гумано,в конкретному випадку -зробив би це.Бо захист власного життя і життя рідних, це на рівні інстинкту.
    Мене вразила історія про "Тоньку-пулеметчицу",про неї багато було написано і знято,в час війни,вона потрапила у полон до німців, і стала стріляти своїх,йдеться про 1500 загублених душ.Після війни вдалося скрити минуле і зажити мирним життям.Звичайно,вона зрадниця і вбивця,і перше що виникає к неї це обурення і відраза...Але ж...уявіть тільки ці часи,цей жах...19-річне дівчисько у вирії страшних подій,не всім призначено бути героями і без вагань вмерти за ідею та батьківщіну.І рішення виникає з цього-чи ти,чи тебе.Вона прожила ще 30 років,доки її не піймали,мала шлюб,дітей,які обожнювали її.За свій вчинок шкодувала,але як казала... був ще другий вибір-могила.Я це все до того,що тільки конкретна ситуація визначить зможемо ми чі ні.Бо розмірковувати завжди легше,хоч і на таку не приємну тему...Людина все життя може і не підозрювати на що вона здатна,бо психоаналіз це річ дуже відносна і тільки вчинки визначають,хто ми є насправді.
    А Ромко я підтримую,і його ситуація навіть недвояка,тут все зрозуміло.

13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

поэтому в определенных обстоятельствах может уничтожать целые народы, убивать младенцев и т.д. ........

а было бы оправдание, например слово божия нести непокоренным зусулам, еретиков изводить, и т.д. Бог то особо не церемонился с первенцами Египетскими ( Юден эдишн)

в тему. последние сводки за пару недель по области: 1. два брата убили старушку (завладели деньгами) и еще два дня насиловали ее тело (что с ними делать?) 2. неизвестный изнасиловал 3-х летнюю девочку пока мама в гостях сидела (что с ним делать?) 3. Вор сорвал цепочку с девушки, за ним погнался парень, в подъезде подельник ударил парня ножом в сердце - смерть на месте (что с ними делать?) это не абстрактные построения - это реальная жизнь, вот и что делать с этими нелюдями ????

14. lajlubeclobo

lajlubeclobo badatech.com.ua

повністю підтримую Ромка.
    молодець, що зробив так як повинен був зробити справжній мужчина.
    а ті що кажуть, що переборщив, то напевно ніколи не відчували коли накипає так що неможливо терпіти.

15. - посадить за убийство с целью ограбления лет на 20.
    - если вред здоровью девочки непоправимый, то подошла бы вышка ему, если только серьёзный, но с полным выздоровлением - максимальный срок за изнасилование + кастрация
    - неужели обоих расстрелять? И вора за цепочку?

16. lajlubeclobo

Невстранец,
    парочка таких показових страт і кастрацій діло відразу б пішло!

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Візьметесь за цю роботу? А як Вам більше подобається? Вибивати табуретку з-під ніг чи стріляти в потилицю? Чи можливо ін"єкція у звязаного злочинця? Чи вентиль відкрити? І спостерігати, як за броньованим шклом та гратами у звязаного злочинця вилазять очі від акту справедливості...

Останнє редагування: 12 січ 2012
  18. lajlubeclobo

я написав що візмусь? де?
    якщо соціум дозріє, то відпаде потреба.

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Але ж Ви рекламуєте страти і четвертування... Відповідно Ви "за". А якщо за, то я і питаю, чи Ви візьметесь. Тим більше, що Ви цю ідею розповсюджуєте.

20.  
а де твій аватар? :)