Коли була продана наша хата, мені стало все рівно - жити, не жити. Людина, яка не цінує своє життя, буде цінувати чуже?! :-D
Дуже просто. Спочатку спробувала щось зробити, думала - ще не вечір, назбираю. Зрозуміла, що ні. Ну, а як ні, то ні І ліпше на п"ятки мені не наступати. Я тільки тепер помітила - "тема для хлопів". А то чого - думка жінок не цікава чи надієтесь, що жінка не вб"є?
Можуть і фізично, і морально. Моя односельчанка всадила чоловікові ніж в печінку, запоровши воротню вену. Коли той впав трепом, помила його, переоділа, ніж і одежу з кров"ю викинула в туалет, а сама, як нічого не бувало пішла на базар. Сусід зайшов до хати і побачивши трупа, викликав міліцію. Спочатку жінка вперто не признавалась, а потім дала покази. Враховуючи, що в неї було двоє неповнолітніх дітей, їй дали 3 роки умовно, а смерть чоловіка списали на побутову травму, мовляв п"яний впав на ніж. Чоловік хоч іноді випивав, але в хаті робив все: прибирав, їсти готовив, навіть труси їй прав та ще й в колгоспі в кузні працював, а та шльондра лише по хлопах вешталась. Її родичка, а моя сусідка, всадила чоловікові ножа в серце по саму рукоятку, потрапила прямо в аорту. Потім помила його, повитирала, переоділа в чисту одежу і поклавши на ліжко, викликала швидку. Ніж та одежу з кров"ю теж викинула в туалет. Міліції заявила, що чоловік прийшов з магазину і впав трупом. В кінцевому рахунку призналась, списали на перевищення мір необхідної самооборони і дали 3 роки, а через 1,5 по УДЗ вийшла на волю. Якби то зробив якийсь чоловік із жінкою, напевно мінімум на років 8 сів... . А Ви кажете. що жінки вбивають лише морально... .
А жінок тих чого на тих же 8 років мінімум не посадили? Чому стать убивці стала виправданням та пом'якшенням? Можна приймати до уваги обставини, але не стать.
Якщо чесно, то колись, як тільки усвідомив справжню суть людини, то було страшно жити. Тепер навпаки, страшно має бути комусь від мене, а не мені від когось. Можливо. По-перше, обидвоє відповідно заплатили, по-друге, в нас завжди більше вини лягає на чоловіків, бо жінок вважають слабшою половиною, яким чоловік міг би і повинен стерпіти. Хоч по житті зустрічаються такі жіночки, що не кожному чоловікові під силу з нею справитись. Вона майже скопіювала "сценарій". За кілька місяців до вбивства не до одного казала, що вб"є свого чоловіка, як вбила її родичка, відмучиться і буде мала спокій, бо її чоловік часто заходив в запій і на відміну від попереднього покійника ще й обзивав її всіляко, хоч в принципі було за що... . Першій дали 3 роки умовно, то вона теж прикинула, що для неї так само обійдеться.