Чи готові ви вбити?(тема для хлопів)

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Romko, 8 бер 2010.

1. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Коли була продана наша хата, мені стало все рівно - жити, не жити. Людина, яка не цінує своє життя, буде цінувати чуже?! :-D

2. BastardO

BastardO Well-Known Member

як так...

3. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Дуже просто. Спочатку спробувала щось зробити, думала - ще не вечір, назбираю. Зрозуміла, що ні. Ну, а як ні, то ні :) І ліпше на п"ятки мені не наступати.

Я тільки тепер помітила - "тема для хлопів". А то чого - думка жінок не цікава чи надієтесь, що жінка не вб"є? :)

4. BastardO

5. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

А чоловіки ні? Без різниці, що одні, що другі.

6. BastardO

7. консультант

консультант Дуже важлива персона

Можуть і фізично, і морально.
    Моя односельчанка всадила чоловікові ніж в печінку, запоровши воротню вену. Коли той впав трепом, помила його, переоділа, ніж і одежу з кров"ю викинула в туалет, а сама, як нічого не бувало пішла на базар. Сусід зайшов до хати і побачивши трупа, викликав міліцію. Спочатку жінка вперто не признавалась, а потім дала покази. Враховуючи, що в неї було двоє неповнолітніх дітей, їй дали 3 роки умовно, а смерть чоловіка списали на побутову травму, мовляв п"яний впав на ніж. Чоловік хоч іноді випивав, але в хаті робив все: прибирав, їсти готовив, навіть труси їй прав та ще й в колгоспі в кузні працював, а та шльондра лише по хлопах вешталась.
    Її родичка, а моя сусідка, всадила чоловікові ножа в серце по саму рукоятку, потрапила прямо в аорту. Потім помила його, повитирала, переоділа в чисту одежу і поклавши на ліжко, викликала швидку. Ніж та одежу з кров"ю теж викинула в туалет. Міліції заявила, що чоловік прийшов з магазину і впав трупом. В кінцевому рахунку призналась, списали на перевищення мір необхідної самооборони і дали 3 роки, а через 1,5 по УДЗ вийшла на волю.
    Якби то зробив якийсь чоловік із жінкою, напевно мінімум на років 8 сів... . А Ви кажете. що жінки вбивають лише морально... .:)

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вам там не страшно жити?

• Подобається Подобається x 1
  9. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

В них там мабуть все на генному рівні пов’язано

10. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

А жінок тих чого на тих же 8 років мінімум не посадили?
    Чому стать убивці стала виправданням та пом'якшенням?
    Можна приймати до уваги обставини, але не стать.

11. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Щось в ваших сусідок фантазії не вистарчає, все в туалет та в туалет викидають :)

12. консультант

консультант Дуже важлива персона

Якщо чесно, то колись, як тільки усвідомив справжню суть людини, то було страшно жити. Тепер навпаки, страшно має бути комусь від мене, а не мені від когось. :)
    Можливо.
    По-перше, обидвоє відповідно заплатили, по-друге, в нас завжди більше вини лягає на чоловіків, бо жінок вважають слабшою половиною, яким чоловік міг би і повинен стерпіти. Хоч по житті зустрічаються такі жіночки, що не кожному чоловікові під силу з нею справитись.
    Вона майже скопіювала "сценарій". За кілька місяців до вбивства не до одного казала, що вб"є свого чоловіка, як вбила її родичка, відмучиться і буде мала спокій, бо її чоловік часто заходив в запій і на відміну від попереднього покійника ще й обзивав її всіляко, хоч в принципі було за що... . Першій дали 3 роки умовно, то вона теж прикинула, що для неї так само обійдеться.

а де твій аватар? :)