Чи довіряєте ви Юрію Луценку,як міністру МВС?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем maga, 28 січ 2010.

?

Чи довіряєте Ви Юрію Луценку, як міністру МВС ?

1. Так.

11 голосів
    44,0%
  2. Ні.

9 голосів
    36,0%
  3. Важко сказати.

5 голосів
    20,0%
  1. KO3AK

KO3AK Active Member

На сьогодні Луценко найвигідніша кандидатура для розвитку України.

• Подобається Подобається x 3
  2. KO3AK

KO3AK Active Member

Обовязково доживемо якщо матимемо таке бажання і хоч щось для того робитимемо. А то багато людей замість жити чесно шукають блат як обійти закон. То звідки ж мінтам чесним взятися? Починати треба з себе.

• Подобається Подобається x 2
  3. Tanka

Tanka Well-Known Member

Ну і шо б він на них нарил, як на простого пенсіонера, та ректора академії, якщо вони нічого на тих посадах не порушували, може за те що невірно дорогу перейшли????? Посадові злочини у нас розслюдує тільки генеральна прокуратура й крапка. Луценко дійсно намагався поскубати і Ахмєтова і Колеснікова, і Гєпу нашого, бо в тих злочині були непосадові, але всі матеріали, справи були поховані в ГЕНПРОКУРАТУРІ. Вона просто не дала їм хід. Я не можу сказати, що Луценко нічого не робив, просто усім справам, що він починав - не давали хід. Я вважаю, що то результат домовленностей Ющенка з олігархами та Кучмою. Якби Ющенко хотів дійсно поскубати в Україні бандитів, він би призначив генпрокурором чесну, неупереджену вольову людину, яка хотіла б і мала це зробити, наприклад, того ж Кармазіна. Але, натомість, президент заволів, щоб йому Батуріни, дитячи лікарні майбутнього будували, інакше кажучи спокутували провини добрими вчинками. То що міг зробити Луценко, якщо президент та генпрокурор не бажали нікого чіпати???? Якщо він брав
    під варту, а суд постановляв - звільнити?....
    До речі, при Луценко були отримали строки, або були позбавленні волі багато виконавців-фальсіфікаторів виборів 2004. Звісно, що вони тільки виконавці, але на більше у Луценко не було компетенції. Він просто по закону не має права чіпати держслужбовців.
    Наша основна біда, що генпрокуратора, ВР, президент, кабмін, суди пов"язані одним ланцюжком. У Ющенко у 2004 році була унікальна можливість цей ланцюжок розірвати, але цей "кіт Леопольд" схотів як завжди "жити дружньо"

4. premium

premium Well-Known Member

В тому числі Янукович голосував. Але ж в цей час він виступав у Сімферополі. Завжди підозрював, що Яник є клоном, тепер маємо підтвердження. :)))

5. Arthur

Arthur Well-Known Member

А Ливтин як завжди шукає, де вигідніше.
    Ще часто буває, при голосуваннях, по важливим питанням, вся фракція Литвина може проголосувати, а він свій голос не дає. А потім буде говорити: „А я не голосував, то все вони”

• Подобається Подобається x 1
  6. Danilo

Danilo Well-Known Member

а де твій аватар? :)