Чи давали ви хабар, щоб отримати водійські права?

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Чи давали ви хабар, щоб отримати водійські права?

кажуть, компютер поламався, нє?

2. Кася

Кася Well-Known Member

і я за права не платила..на заняття ходила,практику теж від`їздила на тверде 4.але й здавала окремо від групи.зараз правда не їжджу,от на жаль і призабуваю трохи..але планується купувати машину,то ж все попереду))

3. sviatko

sviatko New Member

А я вже давно здавав на права. Тоді з цілої групи збирали гроші на екзамен. Я тоді не дав, бо мені не горіло, машини і так не мав. То 5 разів заставляли перездавати, хоча твердо знав теорію. На 5 раз поліцай який показував де сідати глянув на мене усміхнувся і сказав "ну ти впертий жмот" і того разу я "здав". Через кілька років вкрали права, і треба було відновляти і знову здавати, але оскільки часу не було мо заплатив знайомому гаїсту і він сам всі документи оформляв - сказав тільки прийти на екзамен. Прийшов, понатискав навіть не читаючи питання. Загорілось червоне - через 2 год. видали права зі всіма.
    Згодом жінка здавала. Я вже сказав щоб здавала гроші зі всіма, а курси були в училищі рядом. Так інструктор навідріз відмовився в неї брати - каже сама здаш (мо тому що там самі студіки, а вона викладач універу?). Я не вірив!!! Але здала. Ні копійки не заплативши. Тільки за курси, на які так і не ходила (вчила вдома сама).

4. demetris

demetris Well-Known Member

Я платив... правда не багато.
    Практику від"їздив, а теорія була така, що якийсь підстаркуватий дід або п2яний молодик читали (!!!) з книжечки... думаю ну вас усіх, насер матер!
    Екзамену не здавав. Прийшов і забрав права. Зараз не їжджу, куплю машину - то тре буде ще пару уроків взяти... в кума ;)

5. Muchaco

Muchaco Well-Known Member

І я платив за права 100$ у 2005р.:)

6. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

я не знаю для чого люди платять спочатку за права, а потім вчаться їздити і створюють аварійні ситуації. :sad:

• Подобається Подобається x 1
  7. Maryasik

Maryasik Well-Known Member

я здава на права в 2007р.Але чесно кажучи, тих знань,які я хотіла отримати від автошколи, отримала десь на 30%.Теорію можна вивчити і самому, а от практику водіння хотілось би більше. та інструктори не сильно переймаються тим щоб тебе добре навчити, як вони висловлються "будеш мати власний автомобіль, будеш практикуватись". А тут так початкові навики і то не всі, бо вони непередбачені планом- наприклад то саме паркування.(((

А перед здачею екзамену в ДАЇ, повідомляли що потрібно здати 50 у.о, крім офіційної плати, щоб здати екзамени. Правда було в групі 2 бажаючих, які здавали своїми силами. Правда в них неполучилось, зразу ж на тестах провалились.(( Прийшлось плати вже 60,у.о і приходити через 2 тижні на перездачу.

а де твій аватар? :)