Рік тому моя жінка прочитала Вашу думку, саме так в Херсонесі вона робила звязок часів, а може, просто позувала?
Мої відчуття поза домом ...гм Канада , мій другий дім... . решта країн спримаю як турист. Коли був в відрядженні по роботі , то не було часу на туристичні атракції. Хорватію , теж сприймаю як свій 3 дім , після України і Канади...
Пане Мих. В Сихові я ніколи толком так і не був.Кілька разів проїзжав через нього і все. Знаю одну вул. Батальну.
ось і мій скромний список: 5 років жила в Угорщині, відпочивала в Болгарії, була на екскурсії в Туреччині, поїздила по Італії (4 міс була там на навчанні).
Дуже люблю подорожувати, просто пристрасть моя! Але не лише по закордонах. Щодо теми - була у Польщі, Чехії, Румунії, Угорщині, Словаччині, Німеччині, Великобританії, Алжирі, Ізраїлі, а цього року ще Чорногорію додала Як бачите, список скромний і ще є до чого прагнути.
Не знаю, як наші модератори/адміністратори (дивні люди ....) не здогадалися додати до опитування пункти: - Був тілько у Сихові - Був у Сихові, з мене досить - Живу у Сихові
На маєш! Ну то не був, значить.... Але за то я центр і Левандівку (селище Жовтневе , так вона за "москалів" називалася) знаю.Бо на бічній Зеленій коло "Зірки" жив , а на Левандівці ми з сестрою літні канікули в цьотки проводили .Я її всю на ровері обїхав і нову і стару. І в "Спутнік" на мультики ходив...
Росія (Москва, Пітєр, Єкатеринбург, Югорск, Чєлябінск), Естонія (Таллін), Угорщина (Будапешт - казка, Хайдособосло, Нірєдхаза, Захань), Туреччина, Єгипет (Шарм - море - неземна краса, Каїр).