Відповідь: Чи були Ви за кордоном ? Обїздила десяток країн Європи чим дуже тішуся))) мені раніше нічого, крім дому не потрібно було і не цікавили мене ті всі країни... а тут випала можливість зробити Євротур, хто від такого відмовляється? і якщо чесно не сподівалася, що буде стільки вражень і не думала, що мене взагалі можна чимось здивувати... а насправді це захоплююче і змінює погляд на багото речей! Раджу зїздити навіть скептикам!
Відповідь: Чи були Ви закордном ? чомусь мені здається, що такі поїздки мало впливають на світогляд переважно там люди країни не бачать, тільки готель. навіть "духу" країни не відчувається... я в західному напрямку наразі мандрувала, мрію побувати на Сході: Індія, Китай, Таїланд і т.д. Ну і Європу більше побачити, бо наразі список відкритий до поповнення: Польща, Чехія, Угорщина, Швеція, Фінляндія. єдине, навряд-чи поїхала б галопом-по-європах, як на мене в країні треба трохи часу побути, щоб її відчути, а 2-3 дні у кожній - то ж яка мозаїка вражень в голові лишиться...
Відповідь: Чи були Ви за кордоном ? Білорусія, сусіди наші поляки, Словаччина, Чехія, Болгарія, Угорщина, Австрія, Італія, Швейцарія, Ліхтенштейн.
Відповідь: Чи були Ви закордном ? Стопудово. В країні треба пожити щонайменше півроку, а то й рік, щоб мати право потім про неї розповідати різні "серйозні" речі. Поплатити податки, побувати в лікаря, походити на роботу... А так на пару днів, тиждень, місяць - нічого іншого, як заангажований туристичний погляд.
Відповідь: Чи були Ви за кордоном ? Люблю подорожувати, обожнюю дорогу - вона мене не виснажує абсолютно! Маю бажання нарешті мати можливість ( ) принаймні раз на рік відвідувати якусь країну. Була в Польщі (вчилась 5 років, а до того і після їздила як турист), крім Польщі побувала в таких країнах як: Чехія, Словаччина, Сербія, Хорватія, Білорусія, Литва, Австрія, Угорщина, Італія, Франція, Німеччина. У деяких країнах по декілька разів. Але ще є стільки всього, чого я не бачила, і стільки країн в яких я не побувала, що моя мрія подорожувати ще не скоро здійсниться у повній мірі. Але сподіваюсь принаймні на часткову її реалізацію.
Відповідь: Чи були Ви за кордоном ? Тема цікава, опитування геть некоректно сформульовано А якщо в Африці був? Або якщо був раз на сході, і раз на заході... Логічніше було б не розмежовувати схід і захід, а скажімо - буваю часто - буваю рідко - не був
Відповідь: Чи були Ви за кордоном ? Дууууууууууже люблю подорожувати!!!!!!!!!!!:radist: І на велику мені радість мій чоловік теж, от малеча трохи підросте і вперед! Так от була в : Польщі, Росії, Молдові, Угорщині, Словенії, Німеччині, Австрії, Словаччині, Єгипеті, Туреччині.... А ще стільки країн треба побачити .....
Відповідь: Чи були Ви за кордоном ? В прошлом году довелось в Лондоне пожить 8 дней. У друзей, которые там уже несколько лет и у них хорошие перспективы на жительство. Средняя семья. Живут в пригороде (в Эссексе), вся зарплата жены уходит на оплату квартиры. Несмотря на это, за время своего пребывания в Англии, успели побывать несколько раз в Италии, Испании, сейчас собираются в одни из выходных посетить Женеву. Там это в порядке вещей. За время пребывания у них, я прекрасно успел понять их быт, когда выбрасывал мусор в их контейнеры, ходил за покупками в супермаркеты, общался с соседями этажом ниже, которым мешали наши поздние посиделки, смотрел их ТВ, слушал их радио, читал газеты, видел поведение людей на улице, в парках, в транспорте. Ничего не буду говорить - об этом много говорено. Такого нам не скоро достичь. В любом случае, ездить в Европу нужно, неважно как - туристом, в гости, даже на работу. Только так можно понять их цивилизацию и стать самим лучше, взяв от них многое, чего нам не хватает. Только так мы сможем стать цивилизованнее. ЗЫ Кстати, этот мой друг часто бывает в России по работе. Так вот, его мнение об уровне цивилизованности в Украине и России не в пользу последней.
Відповідь: Чи були Ви за кордоном ? Польща, Австрія, Словаччина, Чехія, Угорщина... от і все... Як тільки дитина дозволить, плануємо ще кудись в балтійському напрямку поїздити, можливо кудись в теплі краї ще . Обов’язково хочемо в Іспанію, парк Ґауді, музей Сальвадора Далі...
Відповідь: Чи були Ви за кордоном ? І я туди хочутам стільки всього файного є,стільки хочеться побачити
Білорусія - Мінськ Росія – Москва, Санкт- Петербург, Петрозаводськ Молдова- Кишенів Польща- Краків, Перемишль Литва- Вільнюс Чехія - Прага Угорщина -Будапешт (1 місце за архітектуру) Туреччина –Стамбул Румунія –Галац Болгарія- Обзор Німеччина –Берлін, Бонн (найсильніше європеїдне враження з того, що бачив) Австрія-Відень
я так розумію, що поїздка до бресту "за москалів" не рахується, бо це була одна країна?..... тоді (в реалі) не був.... :wacko1:
А я побувала В Єгипті....більше не хочу до тих арабів , а ось від інших міст і країн просто в захваті: Будапешт - це взагалі місто казка, Відень - душа радіє, коли згадую це місто....а ще побувала в Польщі......наступна подорож - вічне місто РИМ
Був. Нажаль, то всьо підробка, відновлене 1940-50х років, і навіть не за оригіналами, а за архітектурними планами і навіть проектами. Німецька авіація з совєцькою рективною артилерією гарно свого часу постаралися Для мене 1-ше місце за архітектурою - Прага, там на вулицях живе історія ... Хоча, не треба далеко пхатися щоб відчути історію, достатньо поїхати в Херсонес і торкнутися теплого боку колони - від самої думки про 2500 років людського творіння стає млосно від захвату.
А я си оффтопну...:rolleyes: Нині на Сихові був... ЗІ.Треба ж Пуперові трохи повернення компенсувати... Поки морозива не виставив...:cowboy:
Грузія (Сухумі), Росія (Москва, Санкт-Петербург), Білорусь (Мінськ, Вітебськ, Полоцьк, Брест), Латвія (Рига), Польща (невеликі містечка на сході та на заході), Словаччина (Братіслава, Пєштяни), Чехія (Прага), Німеччина (Фрайбург), Франція (прирейнські околиці), Англія (Уелс - Валія, Ноттінгам, Лондон). Ніби, все . Йой, Сихів забула. Я там два рази на день буваю: рано і ввечір. О!