Чи були Ви за кордоном ?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Deus igrok, 8 вер 2008.

?

Чи були Ви закордоном

1. Ні, не був

16,7%
  2. Так, в основному країни Західного світу.

75,9%
  3. Так, в основному країни Східного світу.

7,4%
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Чи були Ви закордном ?

Таки є добровольці у грузинську армію.

2. Багіра

Багіра Well-Known Member

Відповідь: Чи були Ви за кордоном ?

Обїздила десяток країн Європи чим дуже тішуся)))
    мені раніше нічого, крім дому не потрібно було і не цікавили мене ті всі країни... а тут випала можливість зробити Євротур, хто від такого відмовляється?
    і якщо чесно не сподівалася, що буде стільки вражень і не думала, що мене взагалі можна чимось здивувати... а насправді це захоплююче і змінює погляд на багото речей! Раджу зїздити навіть скептикам!

• Подобається Подобається x 7
  3. Princess

Princess Well-Known Member

чомусь мені здається, що такі поїздки мало впливають на світогляд :) переважно там люди країни не бачать, тільки готель. навіть "духу" країни не відчувається...

я в західному напрямку наразі мандрувала, мрію побувати на Сході: Індія, Китай, Таїланд і т.д. Ну і Європу більше побачити, бо наразі список відкритий до поповнення: Польща, Чехія, Угорщина, Швеція, Фінляндія. єдине, навряд-чи поїхала б галопом-по-європах, як на мене в країні треба трохи часу побути, щоб її відчути, а 2-3 дні у кожній - то ж яка мозаїка вражень в голові лишиться...

4. viltis

viltis Well-Known Member

Білорусія, сусіди наші поляки:), Словаччина, Чехія, Болгарія, Угорщина, Австрія, Італія, Швейцарія, Ліхтенштейн.

• Подобається Подобається x 3
  5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Стопудово.
    В країні треба пожити щонайменше півроку, а то й рік, щоб мати право потім про неї розповідати різні "серйозні" речі. Поплатити податки, побувати в лікаря, походити на роботу...
    А так на пару днів, тиждень, місяць - нічого іншого, як заангажований туристичний погляд.

• Подобається Подобається x 6
  6. fuxx

fuxx Member

Ні, не був. Хоча один раз їдучи на море проїжджав через Молдову :)

7. Зануда

Зануда така зануда

Люблю подорожувати, обожнюю дорогу - вона мене не виснажує абсолютно! Маю бажання нарешті мати можливість ( :) ) принаймні раз на рік відвідувати якусь країну.
    Була в Польщі (вчилась 5 років, а до того і після їздила як турист), крім Польщі побувала в таких країнах як: Чехія, Словаччина, Сербія, Хорватія, Білорусія, Литва, Австрія, Угорщина, Італія, Франція, Німеччина. У деяких країнах по декілька разів. Але ще є стільки всього, чого я не бачила, і стільки країн в яких я не побувала, що моя мрія подорожувати ще не скоро здійсниться у повній мірі. Але сподіваюсь принаймні на часткову її реалізацію.

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Тема цікава, опитування геть некоректно сформульовано

А якщо в Африці був? :) Або якщо був раз на сході, і раз на заході...

Логічніше було б не розмежовувати схід і захід, а скажімо

- буваю часто
    - буваю рідко
    - не був

• Подобається Подобається x 5
  9. христуся

христуся Active Member

Дууууууууууже люблю подорожувати!!!!!!!!!!!:radist:

І на велику мені радість мій чоловік теж, от малеча трохи підросте і вперед!

Так от була в : Польщі, Росії, Молдові, Угорщині, Словенії, Німеччині, Австрії, Словаччині, Єгипеті, Туреччині....

А ще стільки країн треба побачити .....

• Подобається Подобається x 4
  10. Відповідь: Чи були Ви за кордоном ?

В прошлом году довелось в Лондоне пожить 8 дней. У друзей, которые там уже несколько лет и у них хорошие перспективы на жительство. Средняя семья. Живут в пригороде (в Эссексе), вся зарплата жены уходит на оплату квартиры. Несмотря на это, за время своего пребывания в Англии, успели побывать несколько раз в Италии, Испании, сейчас собираются в одни из выходных посетить Женеву. Там это в порядке вещей. За время пребывания у них, я прекрасно успел понять их быт, когда выбрасывал мусор в их контейнеры, ходил за покупками в супермаркеты, общался с соседями этажом ниже, которым мешали наши поздние посиделки, смотрел их ТВ, слушал их радио, читал газеты, видел поведение людей на улице, в парках, в транспорте. Ничего не буду говорить - об этом много говорено. Такого нам не скоро достичь. В любом случае, ездить в Европу нужно, неважно как - туристом, в гости, даже на работу. Только так можно понять их цивилизацию и стать самим лучше, взяв от них многое, чего нам не хватает. Только так мы сможем стать цивилизованнее.
    ЗЫ Кстати, этот мой друг часто бывает в России по работе. Так вот, его мнение об уровне цивилизованности в Украине и России не в пользу последней.

11. dimalozz

dimalozz Member

Польща, Австрія, Словаччина, Чехія, Угорщина... от і все...
    Як тільки дитина дозволить, плануємо ще кудись в балтійському напрямку поїздити, можливо кудись в теплі краї ще :). Обов’язково хочемо в Іспанію, парк Ґауді, музей Сальвадора Далі...

• Подобається Подобається x 2
  12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

І я туди хочу:)там стільки всього файного є,стільки хочеться побачити:)

13. romhavr

romhavr Well-Known Member

Білорусія - Мінськ
    Росія – Москва, Санкт- Петербург, Петрозаводськ
    Молдова- Кишенів
    Польща- Краків, Перемишль
    Литва- Вільнюс
    Чехія - Прага
    Угорщина -Будапешт (1 місце за архітектуру)
    Туреччина –Стамбул
    Румунія –Галац
    Болгарія- Обзор
    Німеччина –Берлін, Бонн (найсильніше європеїдне враження з того, що бачив)
    Австрія-Відень

14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я так розумію, що поїздка до бресту "за москалів" не рахується, бо це була одна країна?.....
    тоді (в реалі) не був.... :wacko1:

15. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А я побувала В Єгипті....більше не хочу до тих арабів :), а ось від інших міст і країн просто в захваті: Будапешт - це взагалі місто казка, Відень - душа радіє, коли згадую це місто....а ще побувала в Польщі......наступна подорож - вічне місто РИМ

• Подобається Подобається x 3
  16. Городецький

Городецький Well-Known Member

Був.

Нажаль, то всьо підробка, відновлене 1940-50х років, і навіть не за оригіналами, а за архітектурними планами і навіть проектами. Німецька авіація з совєцькою рективною артилерією гарно свого часу постаралися :sad:

Для мене 1-ше місце за архітектурою - Прага, там на вулицях живе історія ...
    Хоча, не треба далеко пхатися щоб відчути історію, достатньо поїхати в Херсонес і торкнутися теплого боку колони - від самої думки про 2500 років людського творіння стає млосно від захвату.

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я си оффтопну...:rolleyes:
    Нині на Сихові був...
    ЗІ.Треба ж Пуперові трохи повернення компенсувати...
    Поки морозива не виставив...:cowboy:

• Подобається Подобається x 8
  18. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

етапять! :rofl:

я там також був учора... :blush:

• Подобається Подобається x 5
  19. Molv

Molv New Member

Грузія (Сухумі), Росія (Москва, Санкт-Петербург), Білорусь (Мінськ, Вітебськ, Полоцьк, Брест), Латвія (Рига), Польща (невеликі містечка на сході та на заході), Словаччина (Братіслава, Пєштяни), Чехія (Прага), Німеччина (Фрайбург), Франція (прирейнські околиці), Англія (Уелс - Валія, Ноттінгам, Лондон).
    Ніби, все :).
    Йой, Сихів забула. Я там два рази на день буваю: рано і ввечір. О!

Останнє редагування: 22 вер 2008
  20. Molv

Molv New Member

Які ваші відчуття поза домом?
    Чи залежить це від країни і мети поїздки?

а де твій аватар? :)