Чи боїтесь Ви...смерті?

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем JaguaR, 19 жов 2009.

?

Чи боїтеся Ви...смерті?

1. Я її чекаю

4,7%
  2. Ні

25,4%
  3. Бувають такі моменти

23,1%
  4. Мені байдуже

5,9%
  5. Інколи інстинктивно

21,3%
  6. Так

11,8%
  7. Ненавиджу її

1,2%
  8. Не розумію запитання (інше)

7,1%
  1. tanna

tanna Дуже важлива персона

Я считаю, что надо волноваться постепенно. Сначала ДОживите, а потом будете ПЕРЕживать.

2. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

Та не варто хвилюватися взагалі. Смерть в будь-якому випадку неминуча :pardon:Треба жити тут і зараз, і радіти... навіть снігу в квітні :)

Останнє редагування: 3 кві 2015
    • Подобається Подобається x 2
  3. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

А вдруг нє?))) а як же еліксир відчної молодості)) Наука не стоїть, скоро самі будем вирішувати коли старіти, а коли вмирати)))) ггг

4. консультант

консультант Дуже важлива персона

Смерті більшість не боїться, бояться самого процесу, що передує смерті, особливо підготовчо-негативного мислення про смерть. Щоденно будучи готовим до смерті з позитивним мисленням, смерть приходить в найкращому вигляді. Передсмертна точка - це момент, де людина відчуває стан спокою та блаженства.

5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Звідки знаєте?

6. консультант

Проходив цей момент особисто і був присутній біля тих, хто помирав... .

7. ІгорМ

Так ви ж до кінця не вмерли :)
    Так що не рахується ;)

8. ІгорМ

І вони вам розказали , що передсмертна точка - це момент, де людина відчуває стан спокою та блаженства?

9. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Особисто це як, ану з того момену детальніше...

10. консультант

Я вже давно вмер, але на астральному плані продовжую писати. Вірити, чи не вірити - справа Ваша.
    Так, вмирали і коментували щохвилини про хід подій, а коли стояли вже перед брамою Раю, передумали і вийшли з тої точки.
    Так, я бачив. як вони входили в екстаз, а дехто, вибачаюсь на слові, навіть кінчав. ІгорМ, думаю пояснив доступно, а то я вже більше не маю, що добавити... :).
    Веселко, при всій повазі до Вас не можу цього детально розказати. Ми не зрозуміємо одне одного. Вибачайте.

• Подобається Подобається x 1
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як ви могли вмерти, якщо ви не народились?

12. консультант

Вибачаюсь, шось не подумав... .

13. ІгорМ

[​IMG][​IMG]

14. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Чому ви так думаєте?

15. RuslanShum

RuslanShum Active Member

Боюсь наверное не самой смерти, боюсь - боли, мучений, безысходности... как-то так. Ведь никто же еще и никогда не рассказывал как оно..

16. derti

derti Well-Known Member

Біль, муки і безвихідь реально відчути і без смерті... а відчути саме смерть? життя смертю не закінчується, каже дехто, але все-таки закінчується і таки смертю...парадокс.

а де твій аватар? :)