Чи боїтесь Ви...смерті?

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем JaguaR, 19 жов 2009.

?

Чи боїтеся Ви...смерті?

1. Я її чекаю

4,7%
  2. Ні

25,4%
  3. Бувають такі моменти

23,1%
  4. Мені байдуже

5,9%
  5. Інколи інстинктивно

21,3%
  6. Так

11,8%
  7. Ненавиджу її

1,2%
  8. Не розумію запитання (інше)

7,1%
  1. Igor Fedoryshyn

Igor Fedoryshyn Психолог, езотерик, цілитель

Навряд чи у Вас є здатність "залазити" в голову людину і діагностувати там бардак, чи будь-що інше. А якщо Ваш рівень свідомості, або рамки розуму не дозволють сприймати якусь інофрмацію, не називайте це "бардаком в голові".

Ваш світогляд, як і будь-яке Ваше суб’єктивне уявлення про життя, світ, чи людину має право на існування і я в жодному випадку не маю наміру Вас переконувати у протилежному. Тим більше, що повідомлення, яке Ви процитували, адресувалося не Вам, а було відповіддю на запитання іншого учасника форуму.

Ваше право вірити у відсутність Душі (внутрішньої сутності), свідомо обмежуючи власний внутрішній потенціал і позбавляючи себе певних можливостей в житті.

2. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Діти часто люблять фантазувати, мріяти та придумувати якісь історії, щож вже скажеш про Вас дорослого, ну вже на мудрували тут про людину "перевертня" з одної душі залазить в іншу:)))

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  3. Igor Fedoryshyn

Видно Вас можна віднести до людей, які не бачать жодної різниції між професією психолог і психіатр. На Кульпарківській колег в мене немає)))

Серед тих самих психіатрів є спеціалісти зі світовим ім’я, які цілком серйозно ставляться до речей, про які згадуються тут мною. Наприклад – дитячий психіатр, професор психології Джим Такер (Психіатрична клініка "Дитина і Сім'я", Центр перцептивних досліджень) Шарлоттсвілль (США) - академічний вчений у світі, який протягом 15 років досліджує розповіді дітей про минулі життя, надаючи таким чином докази реінкарнації. В архіві цього вченого зібрано понад 2500 свідчень.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. kym

kym Well-Known Member

Людина сприймає любу інформацію. Інша справа що вона робить з цією інформацєю. Якщо вона не вміє цю інформацію "розкласти по поличках" і зробити з неї правильні висновки - це і називається "бардак і голові". Залізти в чужу голову можна тільки з допомогою хімії, але це нафік не потрібно. вистарчить оцінити дії і твердження цієї людини

• Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  5. kym

kym Well-Known Member

цікаво хто йому за це платить

6. Igor Fedoryshyn

Я б ніколи не наважився робити закиди, наприклад, архітектору, який постійно споруджує будинки, через його якісь висловлювання. Всього лише тому, що він в любом випадку знає більше про будівництво будинків чим я!

7. Veselka alj

Ще один параноїк - психотерапевт дитячих душ. Ви що теж хочети йти його стежкою? Та проводити допити власної дитини про її перевтілення? дурня, це все!

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 2
  8. Igor Fedoryshyn

Коли наводиш якісь факти, які легко перевірити, у відповідь об’язково з’являється "мудрий" контаргумент)))

9. Igor Fedoryshyn

У Вас бурна фантазія, не добавляйте від себе того, про що мною не говорилося. Дітей ніхто не допитує, вона про це розказує сама.

Не називайте людей параноїками, лише за те, що вони доказали речі, які у Вашу свідомість не вміщаються)

10. kym

kym Well-Known Member

ви залізли в сферу філософії і психології - це не точні науки які є вузькоспеціалізовані. Кожна людина є філософом і психологом в міру свого життевого досвіду, освіти, і знань. Через те кожне шарлатанське твердження з цих наук видно зразу

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 2
  11. Igor Fedoryshyn

У середньовіччі всіх хто казав, що Земля кругла називали шарлатанами, еритиками і спалювали на вогні... )))

"ви залізли в сферу філософії і психології - це не точні науки" – Ви також обговрювєте цю тему, не беручи до уваги те, що людина, яка професійно замається цими поняттями може все ж таки може знати більше. Хоча в такому випадку простіше обізвати когось психічно хворим, шарлатнаном, параноїком, поганим психолог і т.д. Навіть пропри те, що мною озвучені наукові факти (як відомо шарлатнанство – це псевдонаувова діяльність), з якими можна легко ознайомитися... Особиста образа в мою адресу, чи в адресу моєї професії – це поки єдине що Вам залишається, мої дорогі друзі.))))

12. Wili

Wili Well-Known Member

земля то кругла, але гімно так і лишилося гімном

• Смішно Смішно x 1
  13. Veselka alj

Нащо впутувати дітей в ці паранормальні їдеї?

• Безграмотно Безграмотно x 2
  14. Igor Fedoryshyn

Ось і все, що тобі залишаться сказати, опираючись на можливості власного розуму та на високий рівень інтелекту! БРАВО))))

Останнє редагування: 28 січ 2015
  15. Igor Fedoryshyn

Діти в даному обговоренні участі не беруть, а факти є такими, якими вони є! Наведена мною інформацію не озвучена з позиції "паранормальних ідей", а вчений про якого я згадую не є парапсихолом, екстрасенсом, чи кимось подібним. Він є дитячим психіатром і професором психології, а його дослідження не має жодного відношення до паранормальних явищ!

16. Veselka alj

Як не беруть як ви вище писали що цей дитячий психіаткр вже 15 років досліди проводить, а ви в свою чергу в дома над своєю дитиною.

17. Wili

Wili Well-Known Member

ні це факт!!111 можна навіть дослідження провести!!!11
    :facepalm: озвучені вами ідеї десь це парапсихологія, дисципліна яка немає ні фактів, ні підтверджуючих досліджень, ні наукової бази, тільки міфи та вигадки.

18. Igor Fedoryshyn

Згідно вікіпедії:
    Тепер пошукайте будь-ласка подібне в моїх словах, коли я згадував про свою донечку!!! Не перекручуйте те, чого я не казав і не вигайдуйте!!!

19. Igor Fedoryshyn

А Ви перевіряли озвучені мною факти? Чи так просто бла-бла-бла? Спробуйте! Там є і наукова база і підтверджуючі дослідження, при цьому аж 2500 таких!

20. Wili

Wili Well-Known Member

і десятки тисяч які розвінчують .

а де твій аватар? :)