Чи боїтесь Ви...смерті?

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем JaguaR, 19 жов 2009.

?

Чи боїтеся Ви...смерті?

1. Я її чекаю

4,7%
  2. Ні

25,4%
  3. Бувають такі моменти

23,1%
  4. Мені байдуже

5,9%
  5. Інколи інстинктивно

21,3%
  6. Так

11,8%
  7. Ненавиджу її

1,2%
  8. Не розумію запитання (інше)

7,1%
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Є така книга - Євангеліє. Один з авторів цієї книги є апостол Павло. І якби ви читали цю книгу, то ви знайшли б цілком протилежне висловлювання апостола. Він казав - "Для мене життя - Христос, а СМЕРТЬ - НАДБАННЯ".

• Подобається Подобається x 1
  2. friz

friz Well-Known Member

Він сказав про себе, а не про всіх людей, щоб дізнатися чому він так сказав потрібно розуміти написане.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Для мене життя - то Христос.

Страшні слова для СЄ. Для Павла - життя, то один з ангелів. Дивакувато, нє?

4. Wili

Wili Well-Known Member

та всі бояться смерті, якщо несвідомо то інстинктивно, природою закладено самозбереження.

5. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Тільки Ісус Христос смерть поборов, а нам то не підсилу!

• Подобається Подобається x 3
  6. Veselka alj

Тут з вами не погоджуюся, є такі які її чекають, як благословення та мелосердя над ними, хоча жити хочеться, але не при таких обставинах, і не при таких муках та болі яку терплять, та чекають кінця цих терпінь!

• Подобається Подобається x 2
  7. Wili

Wili Well-Known Member

так я про загалом здорових людей, звичайно якщо ти кожного дня відчуваєш нестерпну біль то страх смерті відступає на другий план.

8. Veselka alj

Я про них теж мала наувазі, не тільки про хворих. Здорові теж смерті не бояться та вмирають. А хтось наприклад навмисне її для себе робить (самогубці).

9. Wili

Wili Well-Known Member

самогубці мають інші страждання душевні, і часто це все відбувається під впливом алкоголю або наркотичних речовин, страх смерті це той механізм який дозволив людству виживати і вдосконалюватися.

10. Veselka alj

Цілком згідна, тільки не треба боятися людству такого механізму, там де страх там і смерть, а де віра там вічне життя!

11. Wili

Wili Well-Known Member

не путайте будене з святим.

12. Veselka alj

А хіба святе та святі цінності не повинні бути присутні в нашому житті буденому кожного дня? Для цього що потрібно спеціальний час?

13. friz

friz Well-Known Member

Помирати не природньо для людини, скільки би ми не прожили все одно помирати не хочеться,а чому ми хочемо жити на це дає відповідь біблія, може комусь не сподобається, але я підтримую цю точку зору. (Еклезіаст3:11) Усе він зробив гарним свого часу.Він навіть вклав вічність у їхнє серце.

14. friz

friz Well-Known Member

Ви маєте на увазі клінічну смерть?

15. Igor Fedoryshyn

Igor Fedoryshyn Психолог, езотерик, цілитель

Ні, мова про те, що кожен з нас сюди проходив вже не одноразово. Помирає лише наше тіло, яке всього лише служить тимчасовою "домівкою" для душі. Наша Внутрішня Сутність живе вічно, належно від того, якою зомбо-машиною (релігіями) оброблена свідомість людини.
    Я особисто пам’ятаю, що робив в минулому житті... Моя 3-річна донечка часто розказує де вона була до того, як народилася в тата з мамою...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. kym

kym Well-Known Member

у вас абсолютний бардак в голові. власне релігії до виникнення професії психолога виконували роль психолога. власне служителі церков придумали ідеологічний хід про потойбічне життя для того щоб зменьшити біль рідних і близьких померлого. Такий хід зменьшує психологічний стрес людини від втрати рідних чи близьких. Методика була і є вірна щоб пережити одномоментний стрес. Це є один з плюсів релігій, що вони виконували і виконують роль соціальних психологічних тормозів і заспокоювачів для різних стресових станів людини. Тіло є біологічний механізм з складними хімічними процесами, яки живе автономно - а не яка домівка для чогось. За 15 тис років свідомого існування людства є тільки один не зовсім підтверджений, але більшістю прийнятий випадок повернення людини після смерті - це Ісус Христос. все решта або помилки лікарів, або сама живучість людського організму. Немає ніякої внутрішньої сутності - все це шарлатанські вигадки щоб дуоити людей.Є звичаєва поведінка людини на основі виховання, досвіду, рефлексів і іншого

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  17. Forpost

Forpost Стоїк

терміново до колег на Кульпарків...і перестаньте знущатись над дитиною

Tapatalk

• Смішно Смішно x 2
  18. friz

friz Well-Known Member

Ви вважаєте що душа (якась енергія що вселяється в організм людини) здатна зберігати інформацію і після смерті знаходить інше тіло і то тіло отримує цю інформацію, я правильно вас зрозумів? Тоді чому багато людей не памятають нічого з тамтого життя, І який сенс такогог кругообігу?

19. friz

friz Well-Known Member

Людський мозок здатний ще і не до таких глюків, тому дивного тут нічого не має. Дежавю також цієї опери. Ви з мене також будете сміятись, але я все одно скажу. Демони можуть передавати таку інформацію і людині здається що вона колись багато разів жила, це моє пояснення воно може бути помилковим.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  20. kym

kym Well-Known Member

Що це таке... Якого воно кольору, яку вагу має, яку форму - кругле квадратне...))))))))))))

а де твій аватар? :)