Чи боїтесь Ви...смерті?

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем JaguaR, 19 жов 2009.

?

Чи боїтеся Ви...смерті?

1. Я її чекаю

4,7%
  2. Ні

25,4%
  3. Бувають такі моменти

23,1%
  4. Мені байдуже

5,9%
  5. Інколи інстинктивно

21,3%
  6. Так

11,8%
  7. Ненавиджу її

1,2%
  8. Не розумію запитання (інше)

7,1%
  1. Igor Fedoryshyn

Igor Fedoryshyn Психолог, езотерик, цілитель

Sorry, but I can not accept the current proposal

2. transhume

transhume Well-Known Member

What proposal do you mean? - I have not made any suggestion (proposal) yet.

3. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Це ніким і нічим і ніякими науками не доказано! А фантазувати, чи говорити під час гіпнозу можна все що завгодно!

4. Igor Fedoryshyn

Колись наука не хотіла вірити в те, що Земля кругла, але це не заважало в той же час бути їй круглій. А Церква тих, хто казав про подібне спалювала на вогні...

Тисячі людей (можливо більше) опитані під гіпнозом говорять про ці речі, про одне і теж. Є навіть багато маленьких діток, які пам’ятають про своє минуле. Невже це якась Всесвітня змова людей, чи душ?

5. manur

manur Well-Known Member

:)

Володимир Семенович Висоцький

Песня о переселении душ

Кто верит в Магомета, кто - в Аллаха, кто - в Иисуса,
    Кто ни во что не верит, даже в черта, назло всем.
    Хорошую религию придумали индусы:
    Что мы, отдав концы, не умираем насовсем.

Стремилась ввысь душа твоя, -
    Родишься вновь с мечтою,
    Но, если жил ты, как свинья, -
    Останешься свиньею.

Пусть косо смотрят на тебя,- привыкни к укоризне.
    Досадно? - Что ж, родишься вновь на колкости горазд.
    Но если видел смерть врага еще при этой жизни,
    В другой тебе дарован будет верный, зоркий глаз.

Живи себе нормальненько,
    Есть повод веселиться,
    Ведь, может быть, в начальника
    Душа твоя вселится.

Такие ситуации. Простор воображенья.
    Был гордым и почтенным, а родился дураком.
    А если мало радует такое положение,
    Скажи еще спасибо, что не сделался скотом.

Уж лучше сразу в дело, чем
    Копить свои обиды.
    Ведь, если будешь мелочен,
    Докатишься до гниды.

Пускай живешь ты дворником - родишься вновь прорабом,
    А после из прораба до министра дорастешь.
    Но, если туп, как дерево - родишься баобабом
    И будешь баобабом тыщу лет, пока помрешь.

Досадно попугаем жить,
    Гадюкой с длинным веком...
    Не лучше ли при жизни быть
    Приличным человеком?

Так, кто есть кто, так, кто был кем,- мы никогда не знаем,
    С ума сошли генетики от ген и хромосом...
    Быть может, тот облезлый кот был раньше негодяем,
    А этот милый человек был раньше добрым псом.

Я от восторга прыгаю,
    Я обхожу искусы,
    Удобную религию
    Придумали индусы.

6. Wili

Wili Well-Known Member

загалом пан може вірити в що хоче і говорити що хоче, але тоді неварто називатися психологом, можне вартує назватися практикуючим магом ?))))

7. Igor Fedoryshyn

Ви в черговий раз щось наплутали))) Магія — це дії та обряди, що здійснюються з метою впливу надприродним шляхом на явища природи, або людину. Як магія в даному випадку пов’язана з тим, про що тут обговорюється???
    І навпаки, психологія (від грецького ψυχή (psyché) — душа, дух; λόγος (logos) — вчення, наука) — в буквальному сенсі наука про душу. Ось і подумайте, як мене варто мене називати і чи має моя професія відношення до речей, про які тут говориться.

8. Hase

Hase зайчик

Так ви вірите у душі, а у бога ні? шо саме ви уявляєте під душами? І що саме позитивного може дати гіпноз?

9. Igor Fedoryshyn

Хмм... на цьому форумі чомусь всі все перекручують))) Де Ви таке читали про мою віру в Бога. Не пригадую, щоб я десь тут писава про свою віру в Бога...

Душа, можна сказати, це такий собі "згусточок" енергії, який наділений Свідомістю... А ще це частинка Бога (Абсолюта, Космосу, Всесвіту, Вселенського Розуму і т.д.). А ще це, що постійно дає (особисто Вам також) підказки у вигляді інтуїції, внутрішнього голосу, або пердчуття)))

Що позитивного може дати гіпноз? Ну, в деякий випадках, наприклад, з його допомогою можна пригадати те, про що людина забула... Можна його використовувати в лікуванні фобій, страхів і т.д.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

І як той страх лікувати?

11. Igor Fedoryshyn

Давайте розбиремся спочатку, що таке страх, на "хлопський розум". Це свого роду інформаційний файл, про пережиту неприємну подію (або свідком якої ми були), що завис в нашому біокомпютері (мозку). Власне якщо цей "файл" поставити на потрібне місце (в підсвідомості), страх зникає. Гіпноз - це один із методів роботи над страхами, просте є значно простіші. Методів роботи над страхами насправді є чимало.

Якщо говорити конкретно про "страх смерті", про який тут говорилося раніше... Смерті бояться напевно більша половина людей в сучасному світі. Для багатьох це поняття асоціюється з чимось страшним і малоприємним, оскільки наша традиційна масова культура, звичаї і релігії формують дещо перекручене уявлення про смерть. Іншими словами, страх смерті формується через незнання, або неправильне відношення до цього процесу. А як кажуть: все, що невідомо викликає страх. В даному випадку страху позбутися можна, якщо зрозуміти що таке смерть, залишаючись при цьому живим і здоровим)

12. Saut

Saut Цинічна Бендера

Смерти глупо боятся. Боятся можно только смерти мучительной, долгой. И то, в конце следует избавление от мук.
    Гораздо страшнее быть инвалидом.
    А быстрая смерть - это благо.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

краще скажіть про страх від події.

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, з нього такий психолог як з мене китайський мандарин. ;) А ось щодо страху смерті я чув один дуже гарний вираз. Кілька років тому помер відомий автогонщик. Точніше він був відомий як такий собі автотрюкач. Скакав на машинах через мости, прірви. Звичайно, приземлявся не завжди вдало. Мав купу переломів. Запитали - а чи ти не боїшся що колись розібєся на смерть? Він відповів дуже мудро - Бог послав мене на цю землю з якоюсь метою. Я стараюсь жити з повною віддачею. І це справа Бога коли він вирішить забрати мене з цієї землі.
    Помер в віці 80+ від пневмонії.

15. Igor Fedoryshyn

Доброго вечора, "китайський мандарин":dance3:

16. Oxid

Oxid Well-Known Member

Смерть — припинення життєдіяльності організму. У людини смерть пов'язана із припиненням дихання і кровообігу... І що легше?

17. Igor Fedoryshyn

З точки зору людської фізіології, чи медицини саме так і є. Проте мова йшла про дещо інші речі...

18. friz

friz Well-Known Member

Я вважаю смерть найбільшим злом для людини, яке вона не може побороти. Як я розумію смерть? Дуже просто у людини є мозок який працюючи дає її свідомість, а коли він перестає працювати, то свідомість виключається.

19. friz

friz Well-Known Member

Пане Мих помирати не страшно страшніше жити у цему світі з повагою до вас.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

На фоні вашого розуміння про смерть, розповідь Ісуса Христа про Лазаря і багача виглядає, як невдала фантастична казка... не знаходите?:)))

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)