Ага, я знаю одного такого, точ-в-точ так каже. А як тільки підвищується артеріальний тиск, або серце шалить (хворіє), чи ще якісь болячки, то таку паніку піднімає. Так що говорити можна, поки над головою нема з "косою", це все дурня. Людині дав Господь життя і коли забере, теж тільки Йому відоме.
И я не хочу. Никто не хочет. Давайте жить и не размениваться на ненависть и не кидаться грязью. А если уж по теме, то бояться глупо. Не дети уже.
Мій дід хотів побачити чим завершиться совєтський бардак -недочекався, помер. Мій батько хотів побачити чим завершиться український бардак -недочекався, помер. Мені -вже нестрашно!
Враховуючи те, що я знаю, що мене чекає після смерті, страху перед смертю не маю жодного і найголовніше те, що там не зустріну тупих, і зазомбованих москалів.
Ще в дитинстві бачила як помирає людина... Можливо, через те страху як такого немає... є інше відчуття.
Смерті я не боюся, якто кажуть земля та небеса всіх приймуть. А от розлучатися з рідними з тим кого любеш більше ніж життя боюся!
Такі хто прийшов з тамтого світу є, при чому досить багато... але не через те, що їх там не приймали)
Незнаю до чого тут згаданий Вами ніс і ковиряння в ньому))) Традиційна практика і нічого нового – якщо немає що сказати по темі, то завжди можна ляпнути перше, що прийшло в голову))) Якщо можливо хтось чув про так званий регресивний гіпноз, за допомогою якого люди розказують про все те, що було з ними до того, як вони зв"явилися в ембріоні в животику вагітної мами. Якщо опиратися на їхні слова, то більшість з них тут (на планеті Земля) уже не перший раз. Іншими слова: неодноразова вмирали і народжувалися знову в інших тілах. Саме це і означає моя фраза: "Такі хто прийшов з тамтого світу є, при чому досить багато... але не через те, що їх там не приймали)" Деколи в житті корисно всебічно розвиватися, цікавитися різними науками, або просто читати мудрі книги!
пане дохтор моя добра порада кидайте ті східні релігії .Ви заявили себе атеїстом , то хоч притримуйтесь своєї декларації,а то клієнтів(пацієнтів )ві Львові втратите ПиСи нічого особистого ПиСиПиСИ а друга сигнальна система то трішки не розвинута
Свідок Егови, антисеміт, марксист, атеїст, а тепер мене ще й приписали до східних релігій))) Фантазії Вам точно не бракує. Як кажуть: "Чим дальше в ліс, ти більше дров"))) А скажіть будь-ласка, яке відношення гіпноз, чи регресивний гіпноз, як метод психотерапії, має до східних релігій? А за моїх клієнтів Вам переживати точно не варто... в тому числі завдяки Вам і Вашим коментарям на форумі, часто доводиться працювати до пізнього вечора, інколи без вихідних в суботу та неділю. Тому продовжуйте в такому ж дусі)))