Чи боїтесь Ви...смерті?

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем JaguaR, 19 жов 2009.

?

Чи боїтеся Ви...смерті?

1. Я її чекаю

4,7%
  2. Ні

25,4%
  3. Бувають такі моменти

23,1%
  4. Мені байдуже

5,9%
  5. Інколи інстинктивно

21,3%
  6. Так

11,8%
  7. Ненавиджу її

1,2%
  8. Не розумію запитання (інше)

7,1%
  1. terRen

terRen Дуже важлива персона

Ага, я знаю одного такого, точ-в-точ так каже.
    А як тільки підвищується артеріальний тиск, або серце шалить (хворіє), чи ще якісь болячки, то таку паніку піднімає. Так що говорити можна, поки над головою нема з "косою", це все дурня.
    Людині дав Господь життя і коли забере, теж тільки Йому відоме.

• Подобається Подобається x 2
  2. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

terRen, не боюсь, я офицер, мне бояться не пристало.

• Подобається Подобається x 1
  3. Lutra

Lutra Well-Known Member

У цьому світі є речі страшніші за смерть:sad: Смерть - невблаганна і брудна. Я не хочу помирати.

4. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

И я не хочу. Никто не хочет.
    Давайте жить и не размениваться на ненависть и не кидаться грязью.
    А если уж по теме, то бояться глупо. Не дети уже.

5. morze

morze Well-Known Member

Мій дід хотів побачити чим завершиться совєтський бардак -недочекався, помер.
    Мій батько хотів побачити чим завершиться український бардак -недочекався, помер.
    Мені -вже нестрашно!

6. консультант

консультант Дуже важлива персона

Враховуючи те, що я знаю, що мене чекає після смерті, страху перед смертю не маю жодного і найголовніше те, що там не зустріну тупих, і зазомбованих москалів.

7. iso

iso Well-Known Member

Про "никто" не треба. Усякі трафунки бувають.

8. talavoda

talavoda Well-Known Member

Ще в дитинстві бачила як помирає людина...
    Можливо, через те страху як такого немає... є інше відчуття.

9. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Смерті я не боюся, якто кажуть земля та небеса всіх приймуть. А от розлучатися з рідними з тим кого любеш більше ніж життя боюся!

10. Levko

Levko Well-Known Member

Не всіх...

11. Треба просто жить і не думать про це, а Бог сам подбає про все інше.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Klimenko

Klimenko New Member

Я дуже боюсь. Особливо не природної!

13. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

А що були такі хто прийшов з тамтого світу і сказав що йог там не прймають?

14. Igor Fedoryshyn

Igor Fedoryshyn Психолог, езотерик, цілитель

Такі хто прийшов з тамтого світу є, при чому досить багато... але не через те, що їх там не приймали)

• Не подобається Не подобається x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  15. Forpost

Forpost Стоїк

Упс ...и этот, с позволения сказать ,психолог обещает нас отучить ковыряться в носу

• Подобається Подобається x 3
  16. Igor Fedoryshyn

Незнаю до чого тут згаданий Вами ніс і ковиряння в ньому))) Традиційна практика і нічого нового – якщо немає що сказати по темі, то завжди можна ляпнути перше, що прийшло в голову)))

Якщо можливо хтось чув про так званий регресивний гіпноз, за допомогою якого люди розказують про все те, що було з ними до того, як вони зв"явилися в ембріоні в животику вагітної мами. Якщо опиратися на їхні слова, то більшість з них тут (на планеті Земля) уже не перший раз. Іншими слова: неодноразова вмирали і народжувалися знову в інших тілах.
    Саме це і означає моя фраза: "Такі хто прийшов з тамтого світу є, при чому досить багато... але не через те, що їх там не приймали)"

Деколи в житті корисно всебічно розвиватися, цікавитися різними науками, або просто читати мудрі книги!

• Смішно Смішно x 1
  17. Forpost

Forpost Стоїк

пане дохтор моя добра порада кидайте ті східні релігії .Ви заявили себе атеїстом , то хоч притримуйтесь своєї декларації,а то клієнтів(пацієнтів )ві Львові втратите ПиСи нічого особистого ПиСиПиСИ
    а друга сигнальна система то трішки не розвинута

18. Levko

Levko Well-Known Member

"З тамтого світу", то з якого маєте на увазі? З Раю, чи з пекла?

19. Igor Fedoryshyn

Свідок Егови, антисеміт, марксист, атеїст, а тепер мене ще й приписали до східних релігій))) Фантазії Вам точно не бракує. Як кажуть: "Чим дальше в ліс, ти більше дров")))

А скажіть будь-ласка, яке відношення гіпноз, чи регресивний гіпноз, як метод психотерапії, має до східних релігій?

А за моїх клієнтів Вам переживати точно не варто... в тому числі завдяки Вам і Вашим коментарям на форумі, часто доводиться працювати до пізнього вечора, інколи без вихідних в суботу та неділю. Тому продовжуйте в такому ж дусі)))

20. transhume

transhume Well-Known Member

Ігор, have you any English speaking skills? There is a suggestion (proposal)...

а де твій аватар? :)