А Ви ролики зі свідченням людини, котра там побувала, бачили? http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=585053&postcount=195
Мама моего зятя истинно верующая, воцерковлённая православная женщина. она два раза была, в состоянии клинической смерти, во время родов и машина раз сбивала. Так вот от неё неоднократно слышал, радостное, когда речь заходит о смерти: " Там хорошо".
В Біблії є багато випадків, коли люди бачили, щось надприроднє: ап.Павло, говорить, що був узятий до Третього неба і до раю і чув слова невимовні: "І чоловіка я знаю такого, чи в тілі, чи без тіла, не знаю, знає Бог, що до раю був узятий, і чув він слова невимовні, що не можна людині їх висловити." 2Кор.12 А також ап. Іван бачив Об"явлення, котре ввійшло до Біблії... Я чомусь вірю у правдивість цього свідоцтва, хоча б тому, що людина, котра його пережила, є християнином... Це свідчення мене особисто, якось розбудило і заставило ще раз задуматися від чого ж Господь мене врятував!!!! Захотілося ще більше дякувати Йому за своє спасіння!!!!
Він бачив те що його мозок зміг відтворити під час кисневого голодування мозку. Тобто то були надзвичайне емоційне збудження, галюцинації, сон і т.п. Але аж ніяк не життя після смерті. Якщо всім людям сказати (зазомбувати їх) що помераючи вони бачитимуть коридор, тунель, яскраве світло то ці слова закарбуються в мозку людини на підсвідомому рівні. І в найбільш несприятливі моменти життя головного мозку вони стануть перед очима. Зі смертю мозку - душа людини припиняє своє існування.
...бачили ВИДІННЯ, через котрі говорив Бог. І буде потому, виллю Я Духа Свого на кожне тіло, і пророкуватимуть ваші сини й ваші дочки, а вашим старим будуть снитися сни, юнаки ваші бачити будуть видіння. Йоїл.2:28 (3-1) Це ж сказано про людей Нового Завіту. Правда?
коли людина, що лежить в реанімації чує розмови людей, які знаходяться в коридорі, чи за двома стінами... або свідчать про події, які взагалі не знаходяться в приміщені лікарні - галюники? Абдурахмане, "Бог з нею, з правдою, придумайте щось таке, щоб не соромно було б повірити". Шо таке "видіння"? А то питав Сергія і він одразу втік.
Так значить, всі видіння - прості галюцинації? Від недостатку кисню? Петро, Іван, Павло бачили... галюцинації... від недостатку кисню. А може, безбожнику, досить? Ідіть собі до свого колеги Василя. В вас набагато з ним більше спільного ніж з християнами.
З традиційним християнством мене мало що пов'язує, та я через то сильно не переймаюся. А Християни це ті що поклоняються НЕ Богу а Ідолам зроблених Людиною, ті хто молитви свої підносять НЕ до Бога, а до Ідола або ж до Людини, всі ті хто на перше місце ставить Людське, а не Боже, ті хто більше вірять Людині а не Богу. В такому випадку краще взагалі бути безбожником і не прикидатися перед людьми СВЯТЕННИКОМ. Бог всерівно знає насправді "Whо is whо" без усяких масок. Найвні думаєте будете себе видавати за праведника перед людьми воно вам зарахується, а вводитимете людей в оману і думаєте, що вам не відніметься? Треба бути праведним в Божих очах, а не людських... Ні їм були дані видіння Богом, а не Сатаною...
Кстати,есть гораздо более материалистические объяснения этого. Недавно прочитал в "Пане Володыёвском" - что если бы всё то, что мы желаем,сбывалось бы, то в Речи Посполитой возникло бы второе Царство Божие, но это глупость.Радость и наши желания только там исполнятся,при условии Веры. Кажется я правильно передал мысль. С моей точки зрения, Господь даёт постоянно знамения и творит чудеса и верующий их видит явно. Но если бы было дано объявление, что " в пятницу, на такой то площади, с такой години по такую чудеса узрите", то зачем тогда Вера. Вполне возможно Господь такую благость апостолу Фоме сотворил в назидание всем. Многие , конечно, хотели бы пальцы в отверстия от гвоздей всунуть. Но для этого надо также как апостол Фома жертвенно любить Христа.
Ніяк не можу зрозуміти Вас: то кажете, що немає ніяких видінь, називаєте їх галюцинаціями, то кажете, що Бог дає видіння... Де логіка?
YoUtube в мене не стягує мій патіфон ---------- Додано в 18:20 ---------- Попередній допис був написаний в 18:12 ---------- та саме з тих журнальчиків які дають цитати з Біблії.
Боюсь,не завжди але боюсь,хоча стараюсь себе підготувати до того що доведется піти... і в деякі моменти стає страшно... і мені якось соромно за те чи як... навіть не знаю як обяснити.
Є видіння від Бога, а є галюцінації. Їх треба розрізняти ---------- Додано в 11:27 ---------- Попередній допис був написаний в 11:23 ---------- Мені теж буває страшно, але не з приводу небуття- бо я знаю, що для тих хто вірить в Бога, після 1 смерті є життя. Мені страшно з приводу фізичного болю, який супроводжує перехід від життя до смерті. Сам страх появився після грехопадіння. Ми були створені жити, але гріх все змінив., і ми вмираємо. В нас закладено бажання жити і бути радісними і щасливими.