Чи боїтесь Ви...смерті?

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем JaguaR, 19 жов 2009.

?

Чи боїтеся Ви...смерті?

1. Я її чекаю

4,7%
  2. Ні

25,4%
  3. Бувають такі моменти

23,1%
  4. Мені байдуже

5,9%
  5. Інколи інстинктивно

21,3%
  6. Так

11,8%
  7. Ненавиджу її

1,2%
  8. Не розумію запитання (інше)

7,1%
  1. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

або відроджуватися як Фенікс із попелу...

2. Levko

Levko Well-Known Member

А Ви ролики зі свідченням людини, котра там побувала, бачили?
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=585053&postcount=195

Останнє редагування: 3 лют 2010
    • Подобається Подобається x 1
  3. ABDURAKHMAN

Якби він помер би то вже б нічого не свідчив...
    А так якщо вижив - значить не помер.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

ага. Якби він не помирав, то що би він свідчив?

5. Игорь

Игорь Well-Known Member

Мама моего зятя истинно верующая, воцерковлённая православная женщина. она два раза была, в состоянии клинической смерти, во время родов и машина раз сбивала. Так вот от неё неоднократно слышал, радостное, когда речь заходит о смерти: " Там хорошо".

• Подобається Подобається x 6
  6. Levko

Levko Well-Known Member

В Біблії є багато випадків, коли люди бачили, щось надприроднє: ап.Павло, говорить, що був узятий до Третього неба і до раю і чув слова невимовні:

"І чоловіка я знаю такого, чи в тілі, чи без тіла, не знаю, знає Бог, що до раю був узятий, і чув він слова невимовні, що не можна людині їх висловити." 2Кор.12

А також ап. Іван бачив Об"явлення, котре ввійшло до Біблії...

Я чомусь вірю у правдивість цього свідоцтва, хоча б тому, що людина, котра його пережила, є християнином...
    Це свідчення мене особисто, якось розбудило і заставило ще раз задуматися від чого ж Господь мене врятував!!!! Захотілося ще більше дякувати Йому за своє спасіння!!!!

• Подобається Подобається x 3
  7. ABDURAKHMAN

Він бачив те що його мозок зміг відтворити під час кисневого голодування мозку. Тобто то були надзвичайне емоційне збудження, галюцинації, сон і т.п. Але аж ніяк не життя після смерті.
    Якщо всім людям сказати (зазомбувати їх) що помераючи вони бачитимуть коридор, тунель, яскраве світло то ці слова закарбуються в мозку людини на підсвідомому рівні. І в найбільш несприятливі моменти життя головного мозку вони стануть перед очима.
    Зі смертю мозку - душа людини припиняє своє існування.

8. Levko

Levko Well-Known Member

Ап. Павло, чи ап. Іван також були зазомбовані, коли бачили видіння...??:)

9. ABDURAKHMAN

Ви ж самі відповіли на поставлене вами питання - вони бачили ВИДІННЯ.

10. Levko

Levko Well-Known Member

...бачили ВИДІННЯ, через котрі говорив Бог.

І буде потому,
    виллю Я Духа Свого на кожне
    тіло, і пророкуватимуть ваші сини
    й ваші дочки, а вашим старим
    будуть снитися сни, юнаки ваші
    бачити будуть видіння.

Йоїл.2:28 (3-1)
    Це ж сказано про людей Нового Завіту. Правда?

• Подобається Подобається x 2
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

коли людина, що лежить в реанімації чує розмови людей, які знаходяться в коридорі, чи за двома стінами... або свідчать про події, які взагалі не знаходяться в приміщені лікарні - галюники?
    Абдурахмане, "Бог з нею, з правдою, придумайте щось таке, щоб не соромно було б повірити".

Шо таке "видіння"? А то питав Сергія і він одразу втік.

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Так значить, всі видіння - прості галюцинації? Від недостатку кисню?
    Петро, Іван, Павло бачили... галюцинації... від недостатку кисню.
    А може, безбожнику, досить? Ідіть собі до свого колеги Василя. В вас набагато з ним більше спільного ніж з християнами.

13. ABDURAKHMAN

З традиційним християнством мене мало що пов'язує, та я через то сильно не переймаюся.
    А Християни це ті що поклоняються НЕ Богу а Ідолам зроблених Людиною, ті хто молитви свої підносять НЕ до Бога, а до Ідола або ж до Людини, всі ті хто на перше місце ставить Людське, а не Боже, ті хто більше вірять Людині а не Богу.
    В такому випадку краще взагалі бути безбожником і не прикидатися перед людьми СВЯТЕННИКОМ.
    Бог всерівно знає насправді "Whо is whо" без усяких масок. Найвні думаєте будете себе видавати за праведника перед людьми воно вам зарахується, а вводитимете людей в оману і думаєте, що вам не відніметься?
    Треба бути праведним в Божих очах, а не людських...

Ні їм були дані видіння Богом, а не Сатаною...

Останнє редагування: 3 лют 2010
  14. Romko

Romko Дуже важлива персона

звідки інфа?о_О
    з тих журнальчиків,що СЄ за Біблію видають?
    Ну..тоті..з левиками...:sorry:

15. Игорь

Игорь Well-Known Member

Кстати,есть гораздо более материалистические объяснения этого. Недавно прочитал в "Пане Володыёвском" - что если бы всё то, что мы желаем,сбывалось бы, то в Речи Посполитой возникло бы второе Царство Божие, но это глупость.Радость и наши желания только там исполнятся,при условии Веры. Кажется я правильно передал мысль. С моей точки зрения, Господь даёт постоянно знамения и творит чудеса и верующий их видит явно. Но если бы было дано объявление, что " в пятницу, на такой то площади, с такой години по такую чудеса узрите", то зачем тогда Вера. Вполне возможно Господь такую благость апостолу Фоме сотворил в назидание всем. Многие , конечно, хотели бы пальцы в отверстия от гвоздей всунуть. Но для этого надо также как апостол Фома жертвенно любить Христа.

• Подобається Подобається x 3
  16. Levko

Levko Well-Known Member

Ніяк не можу зрозуміти Вас: то кажете, що немає ніяких видінь, називаєте їх галюцинаціями, то кажете, що Бог дає видіння...
    Де логіка?:dntknw:

17. ABDURAKHMAN

YoUtube в мене не стягує мій патіфон

---------- Додано в 18:20 ---------- Попередній допис був написаний в 18:12 ----------

та саме з тих журнальчиків які дають цитати з Біблії.

18. extezi

extezi Member

Боюсь,не завжди але боюсь,хоча стараюсь себе підготувати до того що доведется піти... і в деякі моменти стає страшно... і мені якось соромно за те чи як...
    навіть не знаю як обяснити.

19. Saszko

Saszko Well-Known Member

А як скоро збираєтесь іти? Тобто коли?

20. plastic

plastic Well-Known Member

Є видіння від Бога, а є галюцінації. Їх треба розрізняти

---------- Додано в 11:27 ---------- Попередній допис був написаний в 11:23 ----------

Мені теж буває страшно, але не з приводу небуття- бо я знаю, що для тих хто вірить в Бога, після 1 смерті є життя.
    Мені страшно з приводу фізичного болю, який супроводжує перехід від життя до смерті.
    Сам страх появився після грехопадіння. Ми були створені жити, але гріх все змінив., і ми вмираємо. В нас закладено бажання жити і бути радісними і щасливими.

а де твій аватар? :)