Куме, Ви точно у Львові мешкаєте? Щось тоді не клеїться... Україну розвалили комунячки і комсюки, які спочили в Бозі два десятки років тому? А націоналісти виграли вибори? Невже, Куме, Вас так тримає від Дня Молоді? Ясний пєцан... А чо не націоналістами? Звідки Ви викопали це занюхане і замоскалене слово? Що там, доречі, з американським націоналізмом? Це точно... Спочатку приходиться вичищати іхні голови від нацюкізму-рогулізму, а потім вже вкладати поняття честі, патріотизму, любові до України. Не завжди встигаємо. Термін служби малий...
А мене, Педро, Ви в російські шовінюги записали? Це важливо... Щоби кваліфікаційну групу підвищити . Бо так і буду менше Полковника отримувати... Підтвердать, будьте ласкаві. І бажано розширено і з епітетами. Може ще премію до Дня воинской славы России дадуть...
Шо делать, шо делать? Вы думаете, что хоть 20% свидомитов знают где этот Петербург? Оптимист. А вот что делать с бандеровским красным полотнищем внизу которого траурная чёрная лента нарисована?
Чого будемо чекати з німецьким і арабським.... ви ж націоналізм до большевизму зводите... Передьргуєм шановний чи говоримо те що комісари в голову втовкли а голова ніяк очиститись не може. Я вам про різноманіття націоналізму, а ви про документи 70-річної давності. про американський - це і прапор на власному подвірї..... це і підрив будинку в Сіетлі (якщо памятаєте таку історію). Так що перед тим як копіювати щось то подумайте трохи.
Нє, пане Василю. На мій погляд Ви більш підходите на ролю їхнього посіпаки...Вибачте за втручання. ---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:53 ---------- Зробити його офіційним прапором збройних сил України...
Це не я їх зводжу. Бо вони не зведені, вони рідні... Кум. Досить вже натягувати все, що тільки можна на націоналізм. Немає в націоналізмі різноманіття. Націоналізм - суть зверхність, верховенство, панування одних людей над іншими. І якими ряднинами не прикривай звірячий його оскал, суть його не зміниться. Знаєте, Куме, чому Ви постійно спригуєте з американського націоналізму? Отож... Тільки тим і зайнятий... А у Вас, я бачу, вільного часу всі 24 години на добу... ---------- Додано в 12:00 ---------- Попередній допис був написаний в 11:58 ---------- Не дочекаєтесь... Прапором організації, просравшої все на світі, заклеймити свою армію... Нафіг-нафіг... Лишіть його бандерлогам...
Та брехня все це... Национализм Не следует путать с нацизмом. Национали́зм (фр. nationalisme) — идеология и направление политики, базовым принципом которых является тезис о ценности нации как высшей формы общественного единства и её первичности в государствообразующем процессе. Отличается многообразием течений, некоторые из них противоречат друг другу[1]. Как политическое движение, национализм стремится к защите интересов национальной общности в отношениях с государственной властью. В своей основе национализм проповедует верность и преданность своей нации, политическую независимость и работу на благо собственного народа, объединение национального самосознания для практической защиты условий жизни нации, её территории проживания, экономических ресурсов и духовных ценностей[2]. Он опирается на национальное чувство, которое родственно патриотизму. Эта идеология стремится к объединению различных слоёв общества, невзирая на противоположные классовые интересы. Она оказалась способной обеспечить мобилизацию населения ради общих политических целей в период перехода к капиталистической экономике. В силу того, что многие современные радикальные движения подчёркивают свою националистическую окраску, национализм часто ассоциируется с этнической, культурной и религиозной нетерпимостью. Такая нетерпимость осуждается сторонниками умеренных течений в национализме. http://ru.wikipedia.org/wiki/Национализм Знову брехня...Вона не "просрала", вона потерпіла поразку від тотально переважаючого супротивника...Іншого в тих умовах і бути не могло...Але вона отримала ідейну перемогу і її битва продовжується... А термін "просрали" якнайкраще підходить до совків, які втратили свою державу без війни, без боротьби...Просто здали, зрадили...А тепер постійно ниють...
Яремо, а чо російською? Чи українською не знайшли? Хочаб перекладачем скористались... А поки що я додам до Вашого визначення ще трохи: І нині і присно і во віки віков. Амінь!!!
Ви не додавайте а уважно десять разів прочитайте базовий принцип і вкажіть де там є большевизм нацизм і все решта що ви постійно чіпляєте....... і не втікайте від відповіді
А ця мета вже досягнута!? Де державна нація!? Підніміть мені повіки, бо мєлко віжу... Ось коли цієї мети досягнемо (а її неможливо досягнути без національної ідеї, провідником якої можуть виступати лише націоналісти, краще б помірковані, так звані націонал-демократи), то тоді і буде справжнє "амінь"...А поки що про це говорити зарано.
А где они? Кто? Я - очам не вiрю - треба помацать! Одно знаю точно - это не на всю голову голова во "свобода"... И это - уже хорошо.
А я чим Вам не показавсь? Правда помацать не дозволяю (не дівка якась)...А ще є пани Сміт і Ніколас, пані ТесТаня, Невідома, Ома і інші...Хіба ми схожі на провокаторів зі "Свободи"?
Продовжуйте вивішувати, але у Львів не везіть ---------- Додано в 14:08 ---------- Попередній допис був написаний в 14:04 ---------- Ви схожі на "кістку" в їхньому горлі, яке хоче кричати "Впередь"
Хіба, якщо Львів і Петербург стануть містами побратимами... А що? Цікава ідея...Львів - найєвропейське місто України, а Пітер - Росії...
Не дуже помiркованi, добродiю, в вас погляди... " К людям надо относиться помягше... И на вопросы смотреть ширше ... А вот это - серьезный "+" для вас.
Самі читайте... Ось Вам Програма і статут ВКП(б) Постанови Великого збору ОУН Та програма НСДАП Заміняйти слова раса, або рабочий класс на націю і буде Вам щастя... Як осилите, покличете...
Уважаемый товарищ VasMT! Ваше заявление рассмотрено и одобрено! С нанешнего дня Вам начисляется вознаграждение по высшей тарифной сетке. Вам присвается звание Полковника секретной службы с выплатой всех видов довольствия и денежного содержания, соответствующего Вашему новому званию. Примите поздравления от имени секретных служб. Генерал секретной службы FourA. Печать, лапу и хвост приложил!
Ні, не я. Це ви себе записали. Не вірите? Подивіться хто в вас в підтанцьовщиках? На вухо - шовінюги! Відбірні! То що ви освоїли українську - це ще не показник. Бачите, всі що вам одобрямс поставили, ненавидять українську, але вам чомусь поставили. А коли шовинюги одобрямс ставлять - це про щось говорить!