Червоні прапори

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 24 чер 2011.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Куме, Ви точно у Львові мешкаєте? о_О
    Щось тоді не клеїться... Україну розвалили комунячки і комсюки, які спочили в Бозі два десятки років тому? :))) А націоналісти виграли вибори? :))) Невже, Куме, Вас так тримає від Дня Молоді? :)))
    Ясний пєцан... :)))
    А чо не націоналістами? Звідки Ви викопали це занюхане і замоскалене слово? Що там, доречі, з американським націоналізмом? :)))
    Це точно... Спочатку приходиться вичищати іхні голови від нацюкізму-рогулізму, а потім вже вкладати поняття честі, патріотизму, любові до України. Не завжди встигаємо. Термін служби малий... :)))

• Подобається Подобається x 5
  2. VasMT

А мене, Педро, Ви в російські шовінюги записали? Це важливо... Щоби кваліфікаційну групу підвищити :))). Бо так і буду менше Полковника отримувати...
    Підтвердать, будьте ласкаві. І бажано розширено і з епітетами. Може ще премію до Дня воинской славы России дадуть... ;)

• Подобається Подобається x 6
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Шо делать, шо делать?
    Вы думаете, что хоть 20% свидомитов знают где этот Петербург?
    Оптимист.
    А вот что делать с бандеровским красным полотнищем внизу которого траурная чёрная лента нарисована?

• Подобається Подобається x 2
  4. kym

kym Well-Known Member

Чого будемо чекати з німецьким і арабським.... ви ж націоналізм до большевизму зводите... Передьргуєм шановний чи говоримо те що комісари в голову втовкли а голова ніяк очиститись не може.
    Я вам про різноманіття націоналізму, а ви про документи 70-річної давності.
    про американський - це і прапор на власному подвірї..... це і підрив будинку в Сіетлі (якщо памятаєте таку історію).
    Так що перед тим як копіювати щось то подумайте трохи.

• Подобається Подобається x 1
  5. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Нє, пане Василю. На мій погляд Ви більш підходите на ролю їхнього посіпаки:)))...Вибачте за втручання.:)

---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:53 ----------

Зробити його офіційним прапором збройних сил України;)...

• Подобається Подобається x 4
  6. VasMT

Це не я їх зводжу. Бо вони не зведені, вони рідні...
    Кум. Досить вже натягувати все, що тільки можна на націоналізм. Немає в націоналізмі різноманіття. Націоналізм - суть зверхність, верховенство, панування одних людей над іншими. І якими ряднинами не прикривай звірячий його оскал, суть його не зміниться.
    Знаєте, Куме, чому Ви постійно спригуєте з американського націоналізму? :))) Отож...
    Тільки тим і зайнятий... А у Вас, я бачу, вільного часу всі 24 години на добу... :mocking:

---------- Додано в 12:00 ---------- Попередній допис був написаний в 11:58 ----------

Не дочекаєтесь... Прапором організації, просравшої все на світі, заклеймити свою армію... Нафіг-нафіг... Лишіть його бандерлогам...

7. Yarema

Та брехня все це...

Национализм

Не следует путать с нацизмом.

Национали́зм (фр. nationalisme) — идеология и направление политики, базовым принципом которых является тезис о ценности нации как высшей формы общественного единства и её первичности в государствообразующем процессе. Отличается многообразием течений, некоторые из них противоречат друг другу[1]. Как политическое движение, национализм стремится к защите интересов национальной общности в отношениях с государственной властью.

В своей основе национализм проповедует верность и преданность своей нации, политическую независимость и работу на благо собственного народа, объединение национального самосознания для практической защиты условий жизни нации, её территории проживания, экономических ресурсов и духовных ценностей[2]. Он опирается на национальное чувство, которое родственно патриотизму. Эта идеология стремится к объединению различных слоёв общества, невзирая на противоположные классовые интересы. Она оказалась способной обеспечить мобилизацию населения ради общих политических целей в период перехода к капиталистической экономике.

В силу того, что многие современные радикальные движения подчёркивают свою националистическую окраску, национализм часто ассоциируется с этнической, культурной и религиозной нетерпимостью. Такая нетерпимость осуждается сторонниками умеренных течений в национализме. http://ru.wikipedia.org/wiki/Национализм

Знову брехня...Вона не "просрала", вона потерпіла поразку від тотально переважаючого супротивника...Іншого в тих умовах і бути не могло...Але вона отримала ідейну перемогу і її битва продовжується...

А термін "просрали" якнайкраще підходить до совків, які втратили свою державу без війни, без боротьби...Просто здали, зрадили...А тепер постійно ниють...;)

Останнє редагування: 28 чер 2011
  8. VasMT

Яремо, а чо російською? ;) Чи українською не знайшли? Хочаб перекладачем скористались...

А поки що я додам до Вашого визначення ще трохи:
    І нині і присно і во віки віков.
    Амінь!!!

9. kym

kym Well-Known Member

Ви не додавайте а уважно десять разів прочитайте базовий принцип і вкажіть де там є большевизм нацизм і все решта що ви постійно чіпляєте....... і не втікайте від відповіді

10. Yarema

А ця мета вже досягнута!? Де державна нація!?о_О Підніміть мені повіки, бо мєлко віжу...
    Ось коли цієї мети досягнемо (а її неможливо досягнути без національної ідеї, провідником якої можуть виступати лише націоналісти, краще б помірковані, так звані націонал-демократи), то тоді і буде справжнє "амінь"...А поки що про це говорити зарано.;)

11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А где они? Кто? Я - очам не вiрю - треба помацать!
    Одно знаю точно - это не на всю голову голова во "свобода"... И это - уже хорошо.

12. Yarema

А я чим Вам не показавсь?;) Правда помацать не дозволяю (не дівка якась)...А ще є пани Сміт і Ніколас, пані ТесТаня, Невідома, Ома і інші...Хіба ми схожі на провокаторів зі "Свободи"?:sad:

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Продовжуйте вивішувати, але у Львів не везіть ;)

:good:

---------- Додано в 14:08 ---------- Попередній допис був написаний в 14:04 ----------

Ви схожі на "кістку" в їхньому горлі, яке хоче кричати "Впередь"

• Подобається Подобається x 4
  14. Yarema

Хіба, якщо Львів і Петербург стануть містами побратимами...:) А що? Цікава ідея...Львів - найєвропейське місто України, а Пітер - Росії...:good:

15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Не дуже помiркованi, добродiю, в вас погляди...
    " К людям надо относиться помягше... И на вопросы смотреть ширше ... :)
    А вот это - серьезный "+" для вас. :)

16. Yarema

Нє. До людей треба відноситись не м'яко, а справедливо...

17. VasMT

Самі читайте... Ось Вам
    Програма і статут ВКП(б)
    Постанови Великого збору ОУН
    Та програма НСДАП
    Заміняйти слова раса, або рабочий класс на націю і буде Вам щастя...
    Як осилите, покличете...

18. FourA

FourA Дуже важлива персона

Уважаемый товарищ VasMT! Ваше заявление рассмотрено и одобрено! С нанешнего дня Вам начисляется вознаграждение по высшей тарифной сетке. Вам присвается звание Полковника секретной службы с выплатой всех видов довольствия и денежного содержания, соответствующего Вашему новому званию. Примите поздравления от имени секретных служб.
    Генерал секретной службы FourA.
    Печать, лапу и хвост приложил!

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ні, не я. Це ви себе записали. Не вірите? Подивіться хто в вас в підтанцьовщиках? На вухо - шовінюги! Відбірні! То що ви освоїли українську - це ще не показник. Бачите, всі що вам одобрямс поставили, ненавидять українську, але вам чомусь поставили. А коли шовинюги одобрямс ставлять - це про щось говорить!

20. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)