Червоні прапори

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 24 чер 2011.

1. kym

kym Well-Known Member

Це у кого інше поняття . Це у вас перекручене поняття націоналізму- залишки советської агітації. Американець який на своєму подвірї сам поставив шток і почиімв американський прапор - хто націоналіст чи інтернаціоналіст.
    скільки вже можна жити штампами неіснуючої держави.... от тяжкий народ ніяк не може переусвідомитись. Націоналісти ще ніде нікому у цілому світі не зробили зла....вони захищають своє. А глобалістська - жидівська політика - каже що добре це інтернаціоналіізм - і моє - моє ....... і твоє -моє... от вам і вся проста різниця. А щоб підтвердити свою правоту глобалісти скупили газети журнали і сайти і дурять вам голову, а ви даєте дурити себе

• Подобається Подобається x 3
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А в цьому я не сумніваюсь. Бо якщо прийшов кінець і Милошевичу і Караджичу і Младичу і Тейлору, то будьте певні, прийде кінець і Путіну.
    Але не обовязково треба чекати на Гаагу. Якщо вдивитись в його дії і вчитатись в його белькотню, то можна все чудово зрозуміти.
    Гітлер і Сталін хотіли володіти світом, Мілошевич хотів великої комуністичної Сербії, а той відновлює імперію. На щастя, часи не ті...

3. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

• Подобається Подобається x 1
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Интернационалист.
    Ибо национальный девиз США "Единство из многих".

• Подобається Подобається x 2
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Націоналіст, ясний пєцан... :))) Український... :)))

6. kym

kym Well-Known Member

А евреїв куда діли ..... їх там більше як в Ізраїлю....))))))))))). Єврей українським націоналістом не може бути із засади..... так ЦК КПРС сказало... так що вищось напутали....як завжди

---------- Додано в 19:33 ---------- Попередній допис був написаний в 19:31 ----------

Ну то розкажіть любому американцю в третьому коліні що Америка гав.....но і побачите його реакцію

7. Мікі

Мікі Well-Known Member

В часи празької весни 1968 року, тільки в одному Нью-Йорку, за тодішніми радянськими даними, з 8-ми млн. мешканців частка євреїв складала ні багато, ні мало, а 2 млн. осіб.

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не більше...
    і

9. Pedro

Бачите, і ВасМТ і інші російські шовинюги попридумували слів (властиво, не вони а певна кантора, а вони просто вживають), як нацюки, свідоміти і т.д. Ось якби хоч невеликий відсоток тих нацюків жив в Україні, то нашим шовинюгам там би не було місця. Англійці є дуже толерантною нацією, але якби якась група вилила стільки лайна на Англію як Василь і сотоваріщі-шовинюги на все українське, їм би вже там не жити. Не кажучи вже про такі країни як Франція чи Італія. Так що дякуйте, дарагія таваріщі, українській ментальності моя хата скраю. Але не забувайте, що і в найтерплячішої нації терпець може урватися...

10. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Это у некоторых - недостаточная осведомленность о истории и жизни Гамерики - и неумеренная торопливость...

Как вернетесь, как возглавите движение...

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

12. FourA

FourA Дуже важлива персона

Иголки надо втыкать в эти куклы! Вот несладко станет тем НКВД-шникам! Вот они начнут вертеться!

13. Pedro

Не переживайте. Хтось вазглавіть. Ось я б організував двіжєніє, щоб Луганск приєднати до істарічєскай родіни. Бо якщо Луганск є Україною то я Папа Римський.:haha:

14. Дальневосточник

А чего мне переживать? ;)
    Время, когда из Британии делили "исторические родины" - безвозвратно прошло... А делили они - мастерски. Практически везде, где они делили - до сих пор льется кровь. Вы, я вижу, уже начали приобщаться к их "достижениям" в этом вопросе? Напрасно! Бодливой корове - Бог рогов - не дает... :pardon:
    А если вы станете папой Римским - даю честное слово - пойду в католичество! :haha:
    Шоб жизнь и там - медом не казалась новому Папе.... :)))

15. Pedro

Наприклад? Де так кров ллється? Кров ллється і буде литися, де ділили з вашої істарічєскої родіни. Бо за час свого існування Росія не знаю чи була хоч місяць без війни внутрішньої чи зовнішньої чи по крайній мірі готовилася до війни. Так що не перекладайте з хворої голови на здорову.

16. Дальневосточник

17. Pedro

В Індії кров не ллється. Пакистан? Тут трохи інша опера. Так можна і всі терористичні акти Британії приписати. А Росія і далі воює. Але ще побачите більше, коли Путін дістане абсолютну владу.

18. Дальневосточник

Вы - невнимательно читаете. Между - Индией - и Пакистаном. Поскольку граница - установленная Британией - намеренно проведена ТАК, чтобы всегда были раздоры между ними.
    И это - есть. И уже много лет.
    А что будет с Путиным - увидим. Это - еще бабушка на двое сказала, что будет... Вы ведь - еще не Нострадамус? :)

19. kym

kym Well-Known Member

Та що ви за Англією заглядаєте... подивіться на свій Кавказ. Ви не хочете ділити а кров все одно тече і буде текти поки не поділете

20. Pedro

А ви подумайте - воно Англії потрібно? Чи мало пакистанців в Англії з якими повно замороки? Просто поділили по релігійному принципу, бо де іслам там миру не буде. Але Англія дала всім незалежність. Коли ваша родіна цей подвиг повторить?

а де твій аватар? :)