Червоні прапори

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 24 чер 2011.

1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 2
  2. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Ще один гітлер знайшовся

• Подобається Подобається x 4
  3. Vadim Kharkov

Vadim Kharkov миється в бані

:good:
    Нет, государству нужны больные граждане.
    Так не гитлер? Нет? ;)

Или в вашем уме гитлером является любой человек способный посмотреть на ситуацию, в которой находится человек, не только с индивидуальной и личной точки зрения, но и с общественной и государственной?

Похоже, что так.:pardon:

Сочувствую.:empathy:

• Подобається Подобається x 3
  4. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

І так і так гітлер. Що значить "государству нужны"? Привикли при совку "Раньше думай о родине, а потом о себе".

• Подобається Подобається x 5
  5. OldMan

OldMan Well-Known Member

Мой дорогой антипод Пэдро, а что это за страна такая ЗУ?
    Что-то новое? Второй Израиль?

---------- Додано в 09:07 ---------- Попередній допис був написаний в 09:02 ----------

Мой дорогой антипод Пэдро, а Вы флаги всех стран считаете ганчиркой или только тех стран, в которых не живёте?

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ой, Старче, як я був правий коли я казав, що росіяни мають вроджену патологію - не можуть вивчити ні одної мови крім свого "язіка".
    Може ви знайдете місце де я писав про прапори країн світу як ганчірки. Я навіть не писав про ваш триколор - прапор вашої де-факто країни.
    Я писав про прапор неіснуючої держави, яка двічі окупувала Західну Україну і принесла найбільшу трагедію і кровопролиття в історії нашого народу.

• Подобається Подобається x 6
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

То так... :))) А не пригадуєте
    "...Батьківщині будь вірний до загину!
    Нам Україна вище понад все!"?
    Підказати, Кассір, звіідки ці слова? ;)
    Педро. Правильно писати - захід України.

8. Vadim Kharkov

Ну так и я про то же. Для Вас любой человек способный думать с точки зрения государственных интересов (даже не думающий, а просто способный так думать и способный рассматривать государственные интересы как один из факторов влияния) - уже гитлер.

И эти люди запрещают мне ковыряться в носу!? о_О (Я имею ввиду не только Кассира, но и тех кто плюсует его хуторянскую точку зрения на мир.) И после этого вы ещё будете рассуждать о построении нового государства? Не замечая, что в своих собственных глазах вы будете выглядеть гитлерами.

9. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Пригадую. Вже мене в націоналісти записали. Скажу словами Шарікова - "не согласный я... с обоими". Хоча, якщо взяти до уваги те, що я маю квартиру в Стрию на вул. С. Бандери, і навіть деколи живу в ній, то можна мене назвати націоналістом.

10. kym

kym Well-Known Member

я так і не второпав.... це у Харкові вже націоналісти чи фашисти....???????.
    по природі націоналізм і фашизм це зовсім різні речі.....

• Подобається Подобається x 1
  11. VasMT

Борони Боже...
    Останній націоналіст помер ще на зорі двадцятого століття. А лозунг "Україна - понад усе!" актуальний і зараз. І жодного стосунку до нацюковства не має...
    Це, Куме, по природі... А по суті - однояйцеві близнюки-брати...

12. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

На це можу відповісти так: не треба мені вішати лапшу на вуха, повторюючи Вадіма калЄСНІЧЄНКА. Ця сволота ненавидить все Українське, як і Ви.

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Цілком згідний. Але ці категорії потрохи вимирають і на ЛФ практично не зявляються, по крайній мірі, в чистому вигляді. А ось їхній третій близнюк, шовінізм, процвітає. Ось і таваріщ, який запостив свій допис недавно, також є представником цієї ідеології. І його братів тут повно і сидять вони на ЛФ вдень і вночі. Мета? Важко сказати. Можливо їх фюрера краще запитати.

14. kym

kym Well-Known Member

Ну якщо виходити з комуністичної ідеології політбюро ЦК КПРС то так.... але власне з природою комунізм немає нічого спільного, а націоналізм це якраз абсолютно природнє явище - любов до своєї батьківщини.

15. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Це ми з Вами так розуміємо. Але можуть закинути, що націоналізм пропагує вищість титульної нації над іншими і т.д. Тому проситься новий термін: я тепер буду націоналіст-антифашист. Ось вам, москалі.

16. Vadim Kharkov

Да называться, а тем более самоназываться Вы можете как угодно. В зачёт (я имею ввиду высший зачёт;) ) идут не декларации и навешивание ярлыков (на себя и на окружающих), а реальные поступки и действия.

Не нужно приписывать мне свои собственные фантазии и домыслы.

С чего Вы взяли, что я повторяю чьи-то слова? Мои ответы основаны на Ваших постах. Не более.

С чего Вы взяли, что я ненавижу всё украинское? Я где-то писал об этом? Нет. Почему Вы сделали такой вывод? Я сейчас и не вспомню, что я ненавижу. Во всяком случае украинство к этой категории явлений точно не относится. Я отношусь к нему как к явлению природы, как к объективной реальности, так сказать.

Однако, сами того не желая (неосознано), Вы всё-таки затронули (хоть и косвенно) основную тему стартпоста, на которую обратили внимание Blaberus в своём посте (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=894389&postcount=30) и я в своём (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=894509&postcount=40). Правда с разных сторон...;)

А вопрос простой: при каких условиях и по каким причинам человек начинает ненавидеть Родину, государство в котором живёт и родной язык.
    И вообще: имеет ли он на это моральное право, даже если внешние обстоятельства подталкивают его к этому выбору?

Понятно, что Вам, Кассир, над подобными вопросами рассуждать - непосильный умственный труд. (Этой фразой я не хочу Вас оскорбить, просто отмечаю, что ум у Вас устроен так, что не сможет поднять такой груз. Ну например, также как и я не смогу поднять штангу в 150 кг - мышцы не такие развитые и кости не такие крепкие.)

Поэтому интересно было бы послушать мнения форумчан на эту тему. Тех кто способен понять не каждое слово в отдельности, а смысл вопроса целиком...

Останнє редагування: 26 чер 2011
  17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Нехай спочатку відмиються від власного фашистського минулого а тоді збираються чекати на якісь виправдовування за діяльність нормальних людей!

18. VasMT

Дійсно - близнюк.
    Ну будуть допитувати його в одній цікавій справі, заодно і спитаєм. ;)

---------- Додано в 14:40 ---------- Попередній допис був написаний в 14:38 ----------

Ні куме. Любов до своєї Батьківщини, це зовсім інше поняття...

---------- Додано в 14:47 ---------- Попередній допис був написаний в 14:40 ----------

Щож, Кассіре, Ви тоді, вибачте за математичний термін, нуль в політичному плані. Бо як не може бути сиру без молока, ковбаси без мяса, хліба без борошна, так не може бути націоналіста-антифашиста. Це рівнозначно терміну націоналіст-антинаціоналіст, або фашист-антифашист.

19. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Цікаво, чи довго Ви своїм аналітичним розумом ще будете розмірковувати над "бессмысленным" на Ваш погляд питанням.

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Має повне право, бо не було до кого апелювати...

Нехай така людина подає до суду на винуватців. Вона має куди звернутися.

а де твій аватар? :)