Нет, государству нужны больные граждане. Так не гитлер? Нет? Или в вашем уме гитлером является любой человек способный посмотреть на ситуацию, в которой находится человек, не только с индивидуальной и личной точки зрения, но и с общественной и государственной? Похоже, что так. Сочувствую.:empathy: Про Вашу способность улавливать смысл и суть поста я вообще молчу...
І так і так гітлер. Що значить "государству нужны"? Привикли при совку "Раньше думай о родине, а потом о себе".
Мой дорогой антипод Пэдро, а что это за страна такая ЗУ? Что-то новое? Второй Израиль? ---------- Додано в 09:07 ---------- Попередній допис був написаний в 09:02 ---------- Мой дорогой антипод Пэдро, а Вы флаги всех стран считаете ганчиркой или только тех стран, в которых не живёте?
Ой, Старче, як я був правий коли я казав, що росіяни мають вроджену патологію - не можуть вивчити ні одної мови крім свого "язіка". Може ви знайдете місце де я писав про прапори країн світу як ганчірки. Я навіть не писав про ваш триколор - прапор вашої де-факто країни. Я писав про прапор неіснуючої держави, яка двічі окупувала Західну Україну і принесла найбільшу трагедію і кровопролиття в історії нашого народу.
То так... А не пригадуєте "...Батьківщині будь вірний до загину! Нам Україна вище понад все!"? Підказати, Кассір, звіідки ці слова? Педро. Правильно писати - захід України.
Ну так и я про то же. Для Вас любой человек способный думать с точки зрения государственных интересов (даже не думающий, а просто способный так думать и способный рассматривать государственные интересы как один из факторов влияния) - уже гитлер. И эти люди запрещают мне ковыряться в носу!? (Я имею ввиду не только Кассира, но и тех кто плюсует его хуторянскую точку зрения на мир.) И после этого вы ещё будете рассуждать о построении нового государства? Не замечая, что в своих собственных глазах вы будете выглядеть гитлерами. Про Ваши возможности понять смысл поста http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=894509&postcount=40 я уже говорил. (Разве в этом посте я расставлял какие-то приоритеты по шкале индивидуализм-коллективизм? ) Мозаичное, фрагментарное мышление выхватывает из речи какие-то знакомые ему слова и цепляется за них не в силах уловить смысл всей фразы. В этом я вижу одну из основных причин флуда на ветках...
Пригадую. Вже мене в націоналісти записали. Скажу словами Шарікова - "не согласный я... с обоими". Хоча, якщо взяти до уваги те, що я маю квартиру в Стрию на вул. С. Бандери, і навіть деколи живу в ній, то можна мене назвати націоналістом.
я так і не второпав.... це у Харкові вже націоналісти чи фашисти....???????. по природі націоналізм і фашизм це зовсім різні речі.....
Борони Боже... Останній націоналіст помер ще на зорі двадцятого століття. А лозунг "Україна - понад усе!" актуальний і зараз. І жодного стосунку до нацюковства не має... Це, Куме, по природі... А по суті - однояйцеві близнюки-брати...
На це можу відповісти так: не треба мені вішати лапшу на вуха, повторюючи Вадіма калЄСНІЧЄНКА. Ця сволота ненавидить все Українське, як і Ви.
Цілком згідний. Але ці категорії потрохи вимирають і на ЛФ практично не зявляються, по крайній мірі, в чистому вигляді. А ось їхній третій близнюк, шовінізм, процвітає. Ось і таваріщ, який запостив свій допис недавно, також є представником цієї ідеології. І його братів тут повно і сидять вони на ЛФ вдень і вночі. Мета? Важко сказати. Можливо їх фюрера краще запитати.
Ну якщо виходити з комуністичної ідеології політбюро ЦК КПРС то так.... але власне з природою комунізм немає нічого спільного, а націоналізм це якраз абсолютно природнє явище - любов до своєї батьківщини.
Це ми з Вами так розуміємо. Але можуть закинути, що націоналізм пропагує вищість титульної нації над іншими і т.д. Тому проситься новий термін: я тепер буду націоналіст-антифашист. Ось вам, москалі.
Да называться, а тем более самоназываться Вы можете как угодно. В зачёт (я имею ввиду высший зачёт ) идут не декларации и навешивание ярлыков (на себя и на окружающих), а реальные поступки и действия. Не нужно приписывать мне свои собственные фантазии и домыслы. С чего Вы взяли, что я повторяю чьи-то слова? Мои ответы основаны на Ваших постах. Не более. С чего Вы взяли, что я ненавижу всё украинское? Я где-то писал об этом? Нет. Почему Вы сделали такой вывод? Я сейчас и не вспомню, что я ненавижу. Во всяком случае украинство к этой категории явлений точно не относится. Я отношусь к нему как к явлению природы, как к объективной реальности, так сказать. Однако, сами того не желая (неосознано), Вы всё-таки затронули (хоть и косвенно) основную тему стартпоста, на которую обратили внимание Blaberus в своём посте (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=894389&postcount=30) и я в своём (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=894509&postcount=40). Правда с разных сторон... А вопрос простой: при каких условиях и по каким причинам человек начинает ненавидеть Родину, государство в котором живёт и родной язык. И вообще: имеет ли он на это моральное право, даже если внешние обстоятельства подталкивают его к этому выбору? Понятно, что Вам, Кассир, над подобными вопросами рассуждать - непосильный умственный труд. (Этой фразой я не хочу Вас оскорбить, просто отмечаю, что ум у Вас устроен так, что не сможет поднять такой груз. Ну например, также как и я не смогу поднять штангу в 150 кг - мышцы не такие развитые и кости не такие крепкие.) Поэтому интересно было бы послушать мнения форумчан на эту тему. Тех кто способен понять не каждое слово в отдельности, а смысл вопроса целиком...
Нехай спочатку відмиються від власного фашистського минулого а тоді збираються чекати на якісь виправдовування за діяльність нормальних людей!
Дійсно - близнюк. Ну будуть допитувати його в одній цікавій справі, заодно і спитаєм. ---------- Додано в 14:40 ---------- Попередній допис був написаний в 14:38 ---------- Ні куме. Любов до своєї Батьківщини, це зовсім інше поняття... ---------- Додано в 14:47 ---------- Попередній допис був написаний в 14:40 ---------- Щож, Кассіре, Ви тоді, вибачте за математичний термін, нуль в політичному плані. Бо як не може бути сиру без молока, ковбаси без мяса, хліба без борошна, так не може бути націоналіста-антифашиста. Це рівнозначно терміну націоналіст-антинаціоналіст, або фашист-антифашист.
Цікаво, чи довго Ви своїм аналітичним розумом ще будете розмірковувати над "бессмысленным" на Ваш погляд питанням.
Має повне право, бо не було до кого апелювати... Нехай така людина подає до суду на винуватців. Вона має куди звернутися.