Червоні прапори

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 24 чер 2011.

1. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Грає, грає пан Василь. Спочатку пише, що директор вибив земельку, потім пише, що не вибивав, бо земелька обробляється вже давно. А земельку, якраз і виділяє Стрийська РДА, в якій і працює першим заступником, як догадується пан Василь "сестра" (Дмитришин Микола Степанович). Я так думаю, що як глибше копнути, то в цій прекрасній Українській сім'ї знайдуться представники і інших відомих партій (так на всякий випадок). Тут, як кажуть, яка б влада не прийшла, завжди буде наша, сімейна.
    А на рахунок того чи хочуть працювати наші люди, пан Василь, як завжди, загинає. Я також був на селі під Стрийом, село Сихів називається. Швагро, навчений гірким досвідом, бульбу садив напротязі двох місяців в чотири заходи. І не так все весело, як пан Василь пише. Люди дуже переживають, що буде з їх урожаєм, тому, що земля перенасичена, вода немає куди діватися. Крім того сонце пече і все вариться в землі. На свої очі бачив, що робиться з часником і з бульбою. Попросту гниє. Огірки, кажуть погоріли.
    На рахунок прийому молока, теж не все так, як пише пан Василь. Ще в прошлому році, в тому ж-таки селі Сихів, навпроти магазину я зауважив цікаву штукенцію, виявилось, що то для того, щоб люди здавали чи зливали туди молоко. Як сказав мені швагро, ніхто не хоче за копійки здавати, краще поїхати до Стрия і на базарі продати молоко і сир і сметану.
    Політикою також в селі цікавляться не менше, ніж в містах. Люди добре розбираються в політиках. І про реформи знають і про вертольот та й про все інше. І "хвалять" владу так, що вуха в трубочку завертаються.

• Подобається Подобається x 2
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Все в нашій владі... Особливо, коли у владі всі наші.:)))
    Кассір! Для того щоби робити висновки, треба мати відправні крапки. Питання: Коли Дмитришин став директором технікуму? Коли він вибив землю? Коли його "сестра" вступив у ПР і потрапив у РДА? Хто головував РДА, коли технікум взяв землю? Спробуйте скласти докупи 2+2...
    На рахунок села Ви щось сплутали... Я теж казав, що селяни переживають за врожай, я не казав, що селяни не розбираються в політиці, але це їх цікавить на багато менше, аніж добробут сімей...
    Ну а з молоками, то Ви праві... Звичайно вигідніше продати на "п"ятачку" півторачку молока за 8-12 грн, аніж здати за 4 гривні... Але не кожен хоче їхати із Сихова до Стрия, не факт, що молоко продастся тощо... Простіше винести до машини, як це робится зазвичай, і отримати свою копійчину... Але... Вам видніше ;)

• Подобається Подобається x 1
  3. BLACKER

BLACKER Well-Known Member

Відповідаю. По першому: Всі держави мають з нашою державою якісь бізнесові справи. Це всім зрозуміло і цього уточнювати я не буду. Щодо Москви. Наведу приклад. Надіюсь Вам відомо, що митрополит Володимир (а це Українська Православна Церква Московського патріархату) домагався призначення керівника Ради підприємців при КабМіні. Тоді святий отець клопотав за горілчану бізнес-вумен Людмилу Русаліну. УПЦ МП виступає лобістом інтересів конкретних комерційних фірм. У листопаді цього року Митрополит Володимир звернувся до прем'єр-міністра Азарова щодо виділення квоти на вивіз зерна для дочірньої російської компанії. Чого нам чекати далі? Всі інші приклади є в газетах, інтернеті.
    По другому:От я якраз і знаю, як то на селі. Живу в районному місті і часто заїжджаю в різні села. Люди працювати то працюють але увагу звертають на все. По дорозі від знайомих до магазину можна багато цікавого наслухатися. А Ви кажете, що масмедіа нічого не дають. Ви зверніть коли небудь увагу на те, як закупляється село в місті на ринку. Не знаю як у Львові, а в Бродах кожен другий з якоюсь газетою. Окрім того, майже ніякий телеканал не показує в селах, окрім районного телебачення.
    По третьому питанню: чули таке поняття як тіньовий обіг коштів, відмивання, та інше. Ну не мені ж Вам пояснювати!

4. VasMT

Якщо Ви, юначе, черпаєте свої "знання" із смердючої вигрібної ями під назвою "Українська правда", а то, що Ваша "відповідь" по першому питанню слово в слово скопійована звідтам немає жодного сумніву, то я припиняю спілкування з Вами на цю тему.
    Але задам питання:
    Не підкажете який результат цих клопотів і звернень? Ду-ж-ж-ж-е цікаво... Чи брехлива УП про це змовчала? :)))
    Як правило тижневий "Експрес" або ВЗ з програмою та халявні газети від партій... Як правило свободівські... А на рахунок телебачення, то спробуйте поміняти ще радянську рогату антену на польську рамку... З десяток каналів точно буде...
    Чув і знаю про що мова... Але поясніть, як сидіння Картавого і Йульки на лаві підсудніх не дає мені змоги роздивитись цей тіньовий обіг? Чи якби Йульку випустили, то той обіг припинився би? Не смішіть людей... :)))

Взагалі-то похвально, що Ви так переймаєтесь долею Країни... Але, повірте, не там черпаєте матеріал і невірні висновки робите... Не читайте УП. Читайте що завгодно, навіть Йулькіни маляви, але цю гидоту не чіпайте...
    Але то моя особиста порада.

5. kym

kym Well-Known Member

пора засновувати для деякої категорії українців мас медійну штуку під назвою "Українська брехня".... і всі що їм правда очі колить полізуть туди, а ми їх на замітку...))))))))))
    Насправді всі редакції трохи брешуть а трохи правду говорять - вони гроші заробляють, а хто має трохи сірої речовини в голові завжди може полову від зерна відрізнити.

6. BLACKER

Ну на рахунок УП то Ваша справа, вірити чи ні. Щодо того, як людям сидіння Луценка і Юлі на лаві підсудних заваджає зробити погляд на інше. НАдіюсь Вам зрозуміло, що з цього робляить сенсацію. І нічого більше. А народ в нас такий, що любить сенсації, бійки в парламенті і "тішиться, ніби в країні всім зарплату підняли". Ніхто з влади чомусь не говорить чи буде розроблятись хоча б якийсь проект Житлового кодексу (доречі, редакція якого 1983 датується роком. Він ось тут.), чи перероблятиметься старий Закон про мову (редакція якого ще 1989 р. Ось тут.), та ін. Прикладів багато. Так ніяких ініціатив немає від влади, тільки суди над політиками. Чим частіше по телебаченню лунають новини про суди по Тимошенко і Луценко, а зараз ше і Ландика справу всюди розкрикують, тим більше народ цікавиться, "що з того вийде???", "посадять чи не посадять???". Люди потроху вже змирились з новим податковим кодексом, який просто знищує мале підприємництво, забули майже про кризу, яка добре вдарила по їх кишені, забули про обіцянки Януковича в своїй передвиборній програмі. А таке забуватись не повинно! Це я і мав на увазі з самого початку.

7. Полковник

Полковник миється в бані

Помню, что и Пан Ющенко много чего обещал.
    Всё выполнил?

8. BLACKER

А я його згадував???

9. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Януковичу Дозволено те, що недозволено іншим.

10. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- То так. Треба просто вміти відрізняти блюдо від того соуса під котрим його подають.

11. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

12. VasMT

Ну напевно тому, що вибрали пана Шрамов"ята, власника асфальтового заводіка ;) Все просто, Дмитришин зробив цілодобову воду в крані, а Шрам закатав всі дороги в свій асфальт... І продовжує це робити щорічно... А панове стрияни дуже полюбляють їздити на файних дорогах...
    Можливо, але згідно із Законом України, він номінально лишився директором на час виконання обов"язків мера. Виходячи з цього можна зробити висновок, що то не він зі скандалом повертав, а та пані зі сканжалом не хотіла вступатись...

Оце правильно!

13. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Вам абсолютно не нужно моё мнение, но так, к слову. Любой правитель и решитель судьб государства по уши повязан в обязательствах олиргархической системе. Иначе он уже не может. Выбирай мы, "противсехуйте" - результат один: нас давно купили. И глубоко пофиг где - Россия, Украина, Америка, Бангладеш... Ты, Вася, работай, а с остальным мы порешаем.

14. VasMT

Я и работаю... :))) Где работать и за какие деньги, решаю я. А ведб Чернобылец чертовски прав - Эти говорящие головы из телевизора как огородное пугало для крота...

15. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Господа славяне, давно я минусов не ловил. И скажите, что не славяне. Повязаны. Кровью. Судьбой.
    http://www.youtube.com/watch?v=2wz2PGR5w_s

16. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ага, знаю я этот прикол. Все славяне должны покориться русскому народу.
    http://www.youtube.com/watch?v=TUbeoFnSySI

---------- Додано в 00:46 ---------- Попередній допис був написаний в 00:42 ----------

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

18. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Навеяло!

уникальная акция! - поставь в "игнор" но не игнорь, каждому победителю значок: "ПижЁн"

19. VasMT

Суд отказался признать незаконным решение Луганского облсовета об использовании красного флага. Об этом сообщает пресс-служба облсовета.

20. kym

kym Well-Known Member

А вам що до цього..... ніяк советська власть не може забутися. Нехай ті східні придурки і далі носяться з своїм кровавим прапором ... змінимо владу і все стане на своє місце......

а де твій аватар? :)