добрий вечір Ще влітку з'явилася велика пляма на нозі, думала, що це якась реакція на сонце, але плями продовжили з'являтися. Десь впродовж 5-ти місяців з'являються нові. Відвідувала дерматолога, але призначене лікування не дало результату. Загальний аналіз крові впорядку. При необхідності можу написати призначення лікаря
додам, що ніякого свербіжу немає, не лущиться, абсолютно ніяких симптомів більше, поставили діазноз - алергічний дерматит
У мене проти усіх зовнішніх болячек, ран, натирань - "зельонка". Іноді і такі бували. Я не довго не гадав - замазав і всьо... Спробуйте декілька плям помазати зельонкою пару днів.
Добрий вечір, @Kate Ivanova Прикро, але тут навряд Ви знайдете поради Якщо хочете, то зверніться до дівчат, в розділ про здоров"я . Може вони чим і допоможуть. Дівочі посиденьки розділ Ой слаба я, слаба я...
Може то токсичні покуси мошки, що залишаються такі разводи. Правда, частіше чешеться, але хтозна? Вони найбільш кусають нижні гомілки ніг. Теж, зеленкою
Колись сестра жалілася матері, що є якесь покрасніння і нічого не допомогає. Мати сказала, щоб зельонкою, як брат робить. Каже, що пройшло. А у сусіда теж була на нозі язва. Той нічого не робив, тільки жалівся. Мати йому промила перекиссю, замазала зельонкою і почало проходити. Але каже, щоб брат купив зельонку, щоб мазав. Брат не купив, а я йому свою не віддам. Бо той не слухняний.