Червоні плями на нозі

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Kate Ivanova, 7 лис 2021.

1. Kate Ivanova

Kate Ivanova New Member

добрий вечір
    Ще влітку з'явилася велика пляма на нозі, думала, що це якась реакція на сонце, але плями продовжили з'являтися. Десь впродовж 5-ти місяців з'являються нові. Відвідувала дерматолога, але призначене лікування не дало результату. Загальний аналіз крові впорядку. При необхідності можу написати призначення лікаря
    1636298924031.JPEG
    1636298924135.JPEG

2. Kate Ivanova

Kate Ivanova New Member

додам, що ніякого свербіжу немає, не лущиться, абсолютно ніяких симптомів більше, поставили діазноз - алергічний дерматит

3. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

У мене проти усіх зовнішніх болячек, ран, натирань - "зельонка". Іноді і такі бували. Я не довго не гадав - замазав і всьо...
    Спробуйте декілька плям помазати зельонкою пару днів.

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

5. Kate Ivanova

Kate Ivanova New Member

дякую!

• Подобається Подобається x 1
  6. Коммунарец

Може то токсичні покуси мошки, що залишаються такі разводи. Правда, частіше чешеться, але хтозна?
    Вони найбільш кусають нижні гомілки ніг. Теж, зеленкою

7. Коммунарец

Колись сестра жалілася матері, що є якесь покрасніння і нічого не допомогає. Мати сказала, щоб зельонкою, як брат робить. Каже, що пройшло.
    А у сусіда теж була на нозі язва. Той нічого не робив, тільки жалівся. Мати йому промила перекиссю, замазала зельонкою і почало проходити. Але каже, щоб брат купив зельонку, щоб мазав. Брат не купив, а я йому свою не віддам. Бо той не слухняний.

Останнє редагування: 7 лис 2021
  8. Коммунарец

Може епіляцію робили, та інфікували інструментом.
    Теж зельонкою. Бац-бац, - і мімо!

а де твій аватар? :)