Відповідь: Черновецький Майже 40% - це на жаль не тільки бабульки... І навіть разом з дідульками. Черновецький і мені не подобається (якщо я маю право так висловитись). Виглядає трохи "кумедно", не міг осилити державної мови і т. д. Але може на безриб"ї і Чорновецький - суперполітик? Подивіться на інших кандидатів. Якби в нас в Австралії перший заступник премєр-міністра пішов балотуватися на мера то його перший провірив би психіатр, адже ці дві посади і порівняти не можна і тільки психічно неповноцінна людина могла б так опуститися. А партійна одностайність, до якої в світі відносяться як до релігії? Скільки було кандидатів від так званої дем. коаліції? А люди ж не ідіоти і все бачать...
Відповідь: Черновецький БАЧАТЬ?)) після цих виборів починаю сумніватися)))) бути безтолковими і ... сектанськими для мене звісно різні речі, але все рівно - ненормальні.
Відповідь: Черновецький Мне кажется, в победе Черновецкого две составляющие - он начал "делиться объедками" с малоимущими на постоянной основе - а не перед выборами.И на фоне "обещалок" выглядит как хоть что-то делающий.И второе - основные обвинения - в дерибане земли хоть и направлялись против него, но попали в Киевсовет - ведь утверждали продажу они...В результате - и "благодетель", и "гонимый" - полный джентльменский набор для поддержки избирателями...
Відповідь: Черновецький http://www.pravda.com.ua/news_print/2008/5/23/76377.htm Чудова характеристика усіх претендентів! Рекомендую!
Відповідь: Черновецький Подождите ....подождите...:cowboy: уж очень интересное рассужденьице...:radist: А где судовые решения?????А где вопли и сопли терминатора-Луценко,размахиваищимся огромными папками компромата???? Где????? Нету???Так не фиг пи-пи делать!!!! Мне этот Леня-Космос глубоко по фиг!!!Но где хоть один студентишко,который получил землицу????
Відповідь: Черновецький Повторяться не буду - см. мой пост#153.... А рассуждения - об окружающей шумихе...
Відповідь: Черновецький И повторятся то не надо...:cowboy: Если даже на ЛФ...модератор на буковку "Пу"... сказал "А" и не хочет сказать "Б"... Чо ж Вы хотите от епутатов то?
Відповідь: Черновецький Мені сподобалась думка Пояркова. Ренесанс занепаду. Виборам нашого мера присвячується
Відповідь: Черновецький Більше.,як політикам. Тим більше,що і я так думаю.Просто він це озвучив. А ще краще сказала Оксана Забужко Зневажена честь Києва
Відповідь: Черновецький Чому ж пані Забужко, така витончена, розумна і пр. і пр. своєї кандидатури не виставила??? Гидко читати...
Відповідь: Черновецький Тому що вона має гідність. І де вона сказала хоч слово неправди? Щось,Степаничу у вас ідіосинкразія від українських митців.Багряного гидко читати.Стуса теж... Але,звичайно,людина,яка має гідність в совка викликає роздратування.
Відповідь: Черновецький Хоча б отут: Дивно. Ви хочете мати при владі достойників і в той же час вважаєте, що люди, які мають гідність, туди не підуть. Тупик, аднака!
Відповідь: Черновецький В якійсь з останніх передач "Свободи слова" він дуже яскраво це продемонстрував... Додано через 1 хвилину А я давно казав,що нинішню владу я не вважаю за українську. Та й за владу теж...
Відповідь: Черновецький Це абсолютно не показник.Ні розуму.Ні духовності.Ні моральності. Згадайте "нових русскіх". В малинових піджаках. Той же рівень. Додано через 2 хвилини Намагатися по мірі можливостей бути соборним і незалежним від тої влади.
Відповідь: Черновецький Щодо духовності і моральності згоден. А от щодо розуму - ні. Гарна відповідь! Згоден на всі 100%!
Відповідь: Черновецький Я колись розказував...У мене є однокласник. З 8-го класу виперли і полегшено зітхнули...Одні трояки... Недавно бачились... Щороку на Гавайях,кілька фірм. Але,яким був,таким і залишився... Не дурний,звичайно.Радше хитрий.
Відповідь: Черновецький Леня-Космос накормит гречкой всю Украину! http://sd.net.ua/2008/05/27/kosmos_blizko.html "Один из знакомых автора этой статьи, средней руки киевский бизнесмен так охарактеризовал победу Черновецкого в Киеве: «Чернь проголосовала…. Плебс избрал себе мэра». Его опора те, кого вся эта «интеллигенция», все эти средней руки буржуйчики презрительно считают плебеями. И если даже в условиях столичного Киева этих голосов хватило для победы, то в масштабах Украины потенциал еще больше. В политической истории, союз крупных магнатов и бедноты, направленный против либерального среднего класса, пример абсолютно привычный. Необходимо просто грамотно направить чувства киевской и украинской бедноты в нужное психологическое русло, показать ему защитника бедняков и обездоленных, который способен отомстить за их унижения.