Відповідь: Черновецький Знову ж таки читайте другу частину мого допису. Додано через 7 хвилин Читайте: Додано через 5 хвилин
Відповідь: Черновецький Нормальний він чоловік. Під час Помаранчевої революції надав людям під житло приміщення Царства Посольства Божого, я сам перші дві доби спав там. Не знаю, куди б поділись тоді в холодні ночі сотні таких, як я. Коли біда була, всі хвалили, а коли все втихло, за горло починають брати... Не добре це з нашої сторони !
Відповідь: Черновецький Вся справа у тому, що коли Черновецький прийшов до влади, він став займатися Києвом як господарник, а не як представник будь-якої партії. Я впевнений, що якби він всі свої дії давав киянам можливість асоціювати з політичною силою(НУ або БЮТ), ні про який "дерібан" і тим більше про дострокові вибори питання НІКОЛИ не підіймалося б. Додано через 2 години 50 хвилин Юля хоче перестрахуватися. У парламенті її фракція висунула на обговорення законопроект, за яким знятий керівник будь-якого рівня не має права більше висувати свою кандидатуру на вибори. Якби цей законопроект був висунутий хочаб пару місяців тому...Хоча в основі своїй він антидемократичний - вирішувати повинні виборці.
Відповідь: Черновецький За що я Льоню-Космоса люблю так це за те, що він показав всю інтелектуальну убогість "демократичної" еліти. Звичайний жулік, двічі поїмєл всіх цих глянцевих пальцевєєрних "демократів", причому без будь-яких особливих зусиль. Молодець! Декласував політиків разом з їх "високочолими" політологами/аналітиками.
Відповідь: Черновецький Космос працював системно і ще задовго до виборів мера надавав допомогу старим та різні юридичні консультації. Тому й виграв. Гречку (конфети та інше) роздають усі, але "демократи" роблять це тільки напередодні виборів, а Чернівецький постійно На фоні попередньго мера київофоба Омелі він взагалі виглядає чудово
Відповідь: Черновецький І не тільки їм. Поки не приїхала важка техніка - ніхто не знає, що видано рішення "про зміну цільового призначення землекористування". А ескізну архітектурну прив"язку тепер можна зробити наприклад, по сателітарних фото. Тримайтеся, водії! Днями евакуатори повернуться на свої пасовиська. І тарифи на паркування можуть зрости. Додано через 8 хвилин Ось буквально зараз забіг на каву наш приятель - "добрий" паркувальник. Прокоментував: у найближчі місяць-півтора евакуатори не повернуться, поки МінЮст не дасть дозвіл. "Блокираторщики" залишилися. А тарифи на паркування вже розглядаються мерією - в центрі можливе підвищення з 7 до 15 грн/год.
Відповідь: Черновецький Ну і що ж скаже ЮВТ? Як завжди: "це були абсолютно нечесні вибори, нас обдурили, результати фальшували, кияни нас недостойні, ..."?
Відповідь: Черновецький Написанное никак не поясняет - как образовалась настоящая пропасть между голосами за Черновецкого - и всеми остальными - включая Юлю с ее пастором, зато напоминает поведение попавшего в выгребную яму - сам туда залез - ну так и других какашками обкидаю....Не надо считать людей "лохами", которых проведешь на голословных обвинениях...Мы уже слышали и о 10 миллионах, и 30 миллионах - только что-то тихо в небесах...Поболтала - и в тину...Ктож ей поверит? P.S.я - "юлефоб"...И считаю - ее провал - поделом...Только нет в мире совершенства, поскольку выиграл "космос".....
Відповідь: Черновецький Висновки з чого? З "Активістами БЮТ ..."??? Не смішіть. Звичайне бла-бла-бла. Я за годину можу такого понаписувати! Головне, щоб сайт "Майдан" погодився вивісити. Додано через 2 хвилини Абсолютно верно.Ведь чем она мотивировала эти выборы? Тотальной коррупцией во главе с главным коррупционером Черновецким. Где факты? сроки? или хотя бы решения судов об админправонарушениях? А нетути! При том, что у мэров и депутатов местных советов неприкосновенности нет.
Відповідь: Черновецький Пан Борис правильно предлагает - выводы надо делать самим...А выводы простые - раз не идут в суд - и при том, что скажем землю раздавали направо-налево - значит "низзя", рыльца в пушку у "разоблачителей"... Известное дело, кто громче всех кричит - "держи вора!"
Відповідь: Черновецький Це як подивитися, Степаничу. На 3 турі 2004 р. наша четвірка ("мобільна група"), роздлившись на 2+2, водночас відвернула порушення на двох дільницях. 1200+1200 голосів (з них за Ющенка 850+850) могли бути визнані недійсними. Ну і ще одну тачку з бюлетенями змусили їхати за маршрутом. Надто вони хотіли ухилитися. Останнє ми не офіційно фіксували (не встигли) і бучі не здіймали - я молився, щоби двигун не заклинило і щоби на тротуар не вилетіти. Юлиних активістів я бачив - нормальна собі молодь, спортивні, ввічливі, без пива. Хто ж заважав конкурентам створити такі групи ? Висновок один - багато ще в нас бидла, яке на гречку купується.
Відповідь: Черновецький "У кожного народу той правитель, на якого він заслуговує" (народна мудрість, перевірена багато раз) Додано через 59 секунд 100 %
Відповідь: Черновецький хотілося б думати, що я заслуговую більшого. чесно сказати, на виборах ні за кого не хотілося голосувати. а ще я впала посерд виборчої дільниці - так виглядала столик із номером свого будинку, що не помітила лавочку під ногами - перечепилась і впала. пані незграба так що з виборів зробила дуже важливий висновок - треба під ноги дивитись сказати щиро, у нас це національне хоббі вже - на вибори ходити. а що вони реально дають? навіть ВРУ 2 роки фактично не працює. а щодо Києва - мабуть, є якісь плюси і в Леоніда Черновецького, є і в інших. ви б бачили у п"ятницю на Європейській площі концерт від Горбаля. Скорпіонз -молодці. але треба було бачити і чути як "вітала" Горбаля(гаманець концерту) київська молодь - вибачте за подробиці, я думала, що упісяюсь зі сміху.
Відповідь: Черновецький "Вибори в Україні щось середнє між національним видом спорту і наркотиком" Ж-л Власть Денег № 21.
Відповідь: Черновецький Третій тур сам був незаконний. От його і потрібно було б "відвертати". А порушень із стороні помаранчових (за Київ не знаю, пишу про моє місто) було надзвичайно багато. Десь читав, що Гітлер перед тим, як отруїтися, сказав: "Цей народ не достоїн такого фюрера". А взагалі я розмовляв із своїми друзями-киянами. Усі сказали, що будуть голосувати за Черновецького. Повірте, не за гречку. Мотивували інакше.
Відповідь: Черновецький ну та... кому кільо гречки, кому консультацію, а кому пару гектарів землі у Києві... кожному по потребі.....
Відповідь: Черновецький Бівльшість тому, що електорат - бабульки. Їм така небачена "увага" збоку політиків - як бальзам на душу. А що коштує консультація порівняно з тим, що можновладці мають? Когось воно мені нагадує.)))) Дюже гарний хід, а основне зовсім відрізняється від попередників - бабулькам ж тре десь жалітися - на те, говоріть..а ми поки місто подеребанимо. краса.. співчуваю киянам. Шкода, що результатів по електорату не буде - вік та соц.стан. він купує найдешевшу частку, "найвідданішу" і наймасовішу...