Відповідь: Черновецький :D :D :D :D :D :D ой не можу!!!! у зв"язку із відомими подіями у ВРУ з приводу мера Києва, мама щойно надіслала мені смс: "до дня виборів мера Києва оголошується акція: врятуй Київ, заховай бабусин паспорт":shutup:
Відповідь: Черновецький KYula, є інформація, що він віддасть інвесторам територію нинішнього Планетарію - тобто планетарій зруйнують і там почнуть будувати той Центра. А шкода. В Планетарії регулярно проходять ярмарки. Труси можна купити. Або квіти у вазонах.
Відповідь: Черновецький Это что серьезно? В Донецке пока до этого не додумались Додано через 20 хвилин А вообще-то кто-нибудь доволен своим мэром? А то как выборы, он и светочь демократии, и защитник сирот и стариков и т.д. Проходит полгода -гад последний, ворюга-сволоцюга. Что за Космоса одни бабушки голосовали? Общий хор: Ну как же он же оранжевый, из Нашей Украины, его президент поддерживает и вообще главное Омельку скинуть
Відповідь: Черновецький Регулярно: Палац спорту - Планетарій - Будинок кіно - Укр. дім - Торгова палата. Іноді - цирк і Експоцентр. "Загальні" або спеціалізовані. Бувають - тільки укр. товари. А бувають - Італія, Угорщина, Туреччина - досить пристойні. Частина фірм торгує тільки по таких виставках-ярмарках. Додано через 5 хвилин ====================== Щодо мера: За півроку до виборів «дехто» намагався відкусити частину території садиби мого приятеля – серйозного бізнесмена. Майже рейдерський наїзд. Приятель пішов до знайомих депутатів і саме Ч. розпорядився, щоби справі дали хід у прокуратурі. Саме після розповіді приятеля, я прийняв рішення – проголосувати за Ч. особисто (як мера) плюс за блок «Пора-ПРП» (для балансу) – до Київради. Аби не Омеля. Що було – то було. Але потім … одна пані (лікарка) сказала: Ось не дав Омеля засвітитися Черновецькому в телеефірі, а дарма. Публіка побачила би, почула пряму мову – і він не пройшов би.
Відповідь: Черновецький Я за нього голосував. А за кого ж було, за Омелю? Не гарно плясати "на кістках", до того ж Черновецький ще на саме погане лайно.:D Навіть більше дратує оточення: Ирэна Кильчицкая!!! Довгий, тощо.
Відповідь: Черновецький На багатьох його "мова" справляє враження як удава на зайців. Інтелігенції значно менший відсоток в народі (не бийте сильно за такі слова, але це ж медіа-показники про то свідчать). Додано через 54 секунди Але ж не тре забувати. що короля робить свита...
Відповідь: Черновецький Я за те що б вибори відбувалися частіше, адже це спонукає владу робити якісь реальні речі. Просто, гадаю він не своєчасно став поперек дороги Тимошенко, і домовитися вони вже не зможуть. Це очевидно, Юля кандидат у президенти, Льоня заважає отримати все що треба... При тому наголошую, як мер він не самий поганий! Все у порівнянні...
Відповідь: Черновецький його незлюбили, бо він не ділиться, як казав один політик(чи то боксер), гребе сам.
Відповідь: Черновецький Ось тут http://www.dt.ua/3000/3150/40637/ перелічені майже всі київські градоначальники. А у ближчі часи єдиним порядним мером був Олександр Гусєв, за фахом - інженер - будівельник.
Відповідь: Черновецький Сама Ірена дратує тембром голосу і манерою розмови-похожа на базарну торговку,яка торгує рибою на привозі-ні культури,ні нормальної мови-суржик,з грязі в князі.За Довгого взагалі жаль пальців щоб щось друкувати,сопливий,наглий,самовпевнений самодур.
Відповідь: Черновецький за нього всю роботу серйозну робить мій один завідувач кафедри. такого як нині твориться із землею в Києві та області, ще точно не було. це - сором і жах. Даниле, а хто тоді самий поганий із наших мерів,які колись були?
Відповідь: Черновецький :D :D :D питання не в грошах. а от скільки ж там розуму, щоб все за нього робили. а пан заступник мера - просто маріонетка для того, щоб було на кого відповідальність "повісити" в разі чого.
Відповідь: Черновецький Я щось сумніваюсь щоб батько Довгий дозволив з свого сина зробити маріонетку,не ті розклади.Там скоріш за все бажання в молодому віці,зробити шалену політичну кар"єру,оскільки Київська мерія-кращий спосіб пропіаритись на всю Україну.Тай методи якими працює Довгий син,зовсім не в стилі молодих менеджерів.Стиль його роботи нагадує"лучшые советские методы руководства",так що я і не думав,що він самостійний у своїх діях.Я знаю теперішніх молодих.Вони зовсім не похожі на Довгого-сина.
Відповідь: Черновецький Міський бюджет, що за 1,5 роки збільшився у 5 разів - з космоса? Велика кількість новеньких сучасних тролейбусів і автобусів - з космоса? Доплати пенсіонерам, вчителям, лікарям Києва - з космоса? Зняття з посад злодіїв на кшталт Сотникова - з космоса? Додано через 5 хвилин Для того, щоб дійти затвердження виділення землі на рівні міста необхідно пройти велику кількість комісій. Керівні посади у цих комісіях займають представники і БЮТу, і НУ, і ГАКу. Ви пам"ятаєте, хто гучніше за всіх кричить:"Тримайте злодія!"?
Відповідь: Черновецький певно, що так. коли одна жіночка-фінансист одного з провідних банків держави з 20-літнім стажем спробувала відслідкувати джерело таких доплат, на прикладі своєї мами-пенсіонерки, то вона не змогла цього зробити. так що космос - непоганий варіант.