Відповідь: Черновецький В нас дійсно свобода слова.Пиши,що хочеш,збирай незаперечні докази. І нікому за це нічого не буде.
Відповідь: Черновецький Годі вам!.. Все в порівняннях: згадайте, що було при Кучмі і що зараз при Ющенкові. Подивіться на Україну і сусідніх постсовєцьких держав. Є різниця? Не все відразу! З часом і ми станемо демократичною державою. Вірю в це!!!
Відповідь: Черновецький =) У Космоса дуже хороший дилер з дуже хорошим товаром. =) У неті повно роликів ... на ці шедеври =)
Відповідь: Черновецький от людина прославилась. !!! мабуть, найвідоміший мер в Україні ще якби корисним чимось був відомий...
Відповідь: Черновецький я колись бачила і нормальні інтерв’ю з ним то він не все такий був мушу сказати а тепер аж дивитися на нього шкода...
Відповідь: Черновецький у мене однокурсник на vkontakte.ru створив групу "я б також вдарив Черновецького"...
Відповідь: Черновецький Чорновецький, нажаль, не єдиний сором для України. В нас ще є театр з трупою в 450 акторів... Додано через 2 хвилини Мабуть народу подобаються шоу і клоуни і балагани. Як наб`ємо оскомину, може тоді й заживемо краще...
Відповідь: Черновецький Про це ще у 1991 писав Стас Тризубий http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=101630&postcount=662 Може хтось має повний текст тієї пісні ?