Відповідь: Черновецький ....а там прописано всего одиннадцать человек....:D :D :D Врет она!В Обухове...трехкомнатная (4 человека)...только с сентября платится 300 грн....
Відповідь: Черновецький І.Павлович. Сегодня увы убегаю. Завтра попробую найти ссылки на его личные высказывания по этому поводу. А к Вам вопрос: Вы, лично, после всех пресконфеций, интервью, считаете, что он "дружит с головой"?
Відповідь: Черновецький 1.Там прописано 2 (дві) людини. 2. Ви так часто використовуєте слова "врет,врете" ,що це стає схожим на манію (без намагання образити).
Відповідь: Черновецький "Бунт смітникарів" :eek: :eek: :eek: 9 компаний-перевозчиков мусора в Киеве намерены остановить работу 22 января в случае неповышения тарифов на вывоз мусора !!! http://www.domik.net/mod/main/news/id11751081/ Коммент посетителя сайта: Добавить нечего. Впрочем.... http://censor.net.ua/go/offer/ResourceID/41958.html
Відповідь: Черновецький За інформацією щотижневої газети Дзеркало тижня мер Києва Леонід Черновецький підписав рішення про знесення торгово-розважального центра Троїцький, який до цього часу будувався неподалік від Національного спортивного комплексу Олімпійський. Джерело видання повідомило, що рішення про знесення будівлі київський мер прийняв після тривалих переговорів із вищим керівництвом країни. 15 листопада на будівництві повинні були остаточно припинитися всі роботи. Нє, ну не клоун? В якій цивілізованій країні влада спочатку продає землю, а потім, коли у того власника є всі документи на власність забирати цю землю..."Падарки - не аттдаркі!!" До речі, кілька тижнів тому до нас приходили статисти і просили щоб заповнили бланки в яких стояли питання "чи задоволені мером" "кого б хотіли в мери" "яку партію" і т.п. Десь через 1,5 тижня чула по радіо, що проти цього Черновецького //ггг, мера марсіян// багато протестують. Питання про його відставку вже довго існує, навіть затягнулося! Де той Клічко зі своїми біцепсами???
Відповідь: Черновецький Мій сьогоднішній ранок почався з ранкової новини, яку повідомила репортерка київського радіо. Із динаміків лунало, що міськвлада просить киян утриматись від ранкових поїздок в метрополітені, бо "Ви значно швидше і з більшим комфортом можете доїхати надземним транспортом". Вже ввечері побачила в новинах, що зранку на платформах метрополітену з"явився спеціальний персонал-це дядьки в оранжевих жилєтах, які людей зранку "впаковують" у вагон...Кажуть, що часто доводиться чути від тих, кого запихують, нецензурні слова... Уявляєте? Виявляється і таке буває Про надземний рух краще нічого не казати. Машин багато (нині не можливо придбати авто середнього класу, оскільки попит перевищує пропозицію). Дороги ніхто не розширює. А коли щодня зранку йду по Проспекту Перемоги, намагаюся інтенсивніше рухатись, бо аж димка стоїть від цих численних автівок, що ледь пересуваються по дорозі в бік центру... Що ж це буде через років...скажімо 5? Нещодавно в новинах бачила, як показували одне село поблиз Говерли. Там не їздять автівки, дуже маленьке поселення, а ще бабця розповідала, що й нема куди пенсію витрачати, бо все є своє...і від цього бабуся не хоче відповлятися : "Я ні_за_що не переїду до Києва"..."Мене не цікавить хто зараз при владі. Ну Янукович, ну Юля...А мені що з того?"... Раніше не уявляла своє життя позза великим містом, бо надто звикла до цього комфорту. Але зараз відчуваю, що та бабуся значно щасливіша, ніж я. І проживе більше. Мої легені сьогодні стали "мріяти" про таке життя, яке мені показав телевізор. "Добре там, де нас нема!"...Ні, я впевнена, я знаю, що там - краще!
Відповідь: Черновецький Сейчас, как во времена выборов мэра, Черновецкий начал раздавать пайки пенсионерам. И к чему бы это?....
Відповідь: Черновецький поверенемось все ж таки до Черновецького. в Галереї Лаври зараз проходить виставка його фоторобіт я не ходила, але мої друзі кажуть: "Ти що, такий шанс втратити? обов"язково підемо. якщо його фото такі ж смішні які вислови, то хоч настрій підіймемо". а ще вчора одразу 2 студентів з університету запропонували підробити. мовляв, в понеділок і середу буде телеміст з Черновецьким. типу треба молодь для масовки зібрати, там заготовані питаннячка поставити і т.д. і за це непогані гроші пропонують. я відмовилась. не продаюсь. не можу. хтось так і заробляє собі. а мені огидно чомусь... може, запахло перевиборами? чесно кажучи, ці пайки у мене асоціюються з блокадними часами, чи радянські часи з лініями в універсамах за помаранчами та ковбасою. так я собі уявляла голод або війну, коли читала підручники з історії. люди в чергах і "милосердна щедра влада". хоча можна зрозуміти і старше покоління. прийом пайків - це ще не значить, що вони(пенсіонери та інваліди) купилися. просто ціни на продукти не стоять на місці. а за старою звичкою діє принцип : "дають - бери". і для когось така подачка є хорошою моральною компенсацією за підвищені тарифи на комунальні послуги, наприклад
Відповідь: Черновецький классный дядька Л. Черновецкий, мое личное уважение к нему за пробежку на стадионе Олимпийски, такой шаг может свидетельствовать о многом. 15 подтягиваний - это сила!
Відповідь: Черновецький И при всём этом, ещё по - чётным, банком управляет... Когда он что-то одно выберет? Хотя-бы каждый день заниматься пробежками и подтягиваниями на купленном им стадионе.
Відповідь: Черновецький одно выбирать глупо, если есть возможность обьемлить все что интересует, максимализм признак молодости души и силы разума. ЗЫ : лично я верю Черновецкому, а вот Луценко после обвинений и глупом игнорировании предложений Черновецкого сдать анализы на стадионе, больше не уважаю, - БАЛАБОЛ, оН.
Відповідь: Черновецький Ви пробували скористатися "гарячою лінією" 051? А я спробував. 1. На деякий час проблему було вирішено 2. На мою адресу прийшла офіційна відповідь А пайки Черновецький роздає вже на протязі 13 років. Звичайно, у різних обсягах. І після виборів теж. Додано через 1 годину 3 хвилини До речі, якщо когось цікавить інформація про події у Дніпровському районі Києва (реальна, а не проплачена), можу надати. Маю до цих подій деяке відношення...
Відповідь: Черновецький на мою думку давання і брання пайків - то таке приниження, гірше за яке в наші часи тяжче придумати і люди до того ставляться нормально! я в шоці...
Відповідь: Черновецький "Легче верблюду войти в иголоьное ушко, чем богатому попасть в рай" (С) О.Генри.
Відповідь: Черновецький Думаю, що Черновецький - більш менш нормальний, прото проти нього ведеться інформаційна компанія. Чим той же Омельченко був кращий? Він звичайно дивний, але як не як керує концерном Правекс і навіть сама Тимошенко боїться з ним вступати в дискусію.
Відповідь: Черновецький Мужик, безусловно, оригинальный. Пришлось вести с ним переписку, когда он был еще нардепом. По работе, не личную. Даже понимая, что письма готовили подручные, но он-то подписывал! понятно было, что, мягко говоря, "не от мира сего".
Відповідь: Черновецький Нещодавно переглянула відомий, але суспільнонедоступний фільм Ар"єва "Зємля в ілюмінаторє" (до речі, навіть 5-канал відмовився його транслювати), а до мене диск потрапив випадково: від члену Київради. Дуже якісно зроблений сюжет! Компромату - кіпа! Переглянеш такий фільм і тут же зрозумієш де місце нашому меру "всєх марсіян":D