Відповідь: Черновецький :D :D :D Ну, отчего же мало ? :D Надо было посмотреть последнюю передачу "Свобода слова" с участием Бродского - полная клиника !!!
Відповідь: Черновецький Если честно сказать, сейчас не готов ответить на Ваш вопрос. Кличко - босер, пусть боксирует. Фамилия Бродский у меня не вызывает ни симпатий, ни антипатий. Кстати из истории Киева. (могу ошибиться, поправьте). Прадед Бродского завещал приличную сумму (100 000 рублей,если не ошибся), на строительство рынка в центре Киева. По законам того времени произвести такой вариант не проходил. Тогда эти деньги были переданы в синагогу, которая внесла взнос от имени "многочисленных граждан". Вот так и появился Бесарабский рынок.
Відповідь: Черновецький Именно такого ответа я и ожидал. Ни в Вашем Киеве, ни в моем Днепре, люди недовольны нынешней местной властью, но не знают на кого ее заместить. Вот в этом вся проблема. Как на мой взгляд, сперва надо найти достойного лидера, а уж потом замещать нынешних. А пока идет простая, примитивная борьба между теми кто выиграл (пусть даже нелогично) и между теми кто проиграл. И, можете быть уверены, что те кто сейчас так горячо критикует нынешнюю местную власть, меньше всего думают об интересах тех же киевлян или днепропетровцев. Идет борьба за распределение денежных потоков, а на остальное им наплевать. Увы...
Відповідь: Черновецький Лідера не можна знайти- він сам повинен знайтись. Те, що вибрали таких мудозвонів як Черновецький, Добкін, Садовий - це результат того, що народ отупів від політичної реклами, став дуже легковірним, хаває політичні понти і досить дешево продається. Ну, а сам Черновецький це яскравий приклад до тези про недосконалість демократії. Це Черчіль, здається, сказав, що демократія - погана річ, але нічого кращого ніхто не придумав.. В українському виконанні це звучить так: "Демократія - погана річ тчк".
Відповідь: Черновецький Валерий. "Идет борьба за распределение денежных потоков, а на остальное им наплевать." Абсолютно согласен. Первый шаг Черновецкого на посту"головы" - перевод всех активов Киеврады в в свой банк, где он является так называемым "почётным" президентом, а по нечётным снимает проценты.
Відповідь: Черновецький Цитата: "Це місце, де розгадуються всі загадки. Тут зв’язок між цим Всесвітом і наступним." Френк Герберт Може в працях сього автора вказаний шлях ,раз Ви обрали такий аватар http://www.perehid.org.ua/sacred/3.html
Відповідь: Черновецький Скажу відверто: Льоня-Космос мене лякає зараз навіть більше, ніж Янукович-2. Тому хоч потрібна стабільність якась суспільна, як-не-як... А Льоні по барабану все... Заклав на пайки пенсійному електорату в 5-6 разів більше, ніж Омельченко, а більш нічого. Зняти практично нереально. За 5 років від міста вже мало що лишиться... Йолки-моталки... :o :o
Відповідь: Черновецький А що це за підхід, тільки обрали то одразу міняти? Що б ви казали як би лишився старий Омельченко, та саме так підвищив тарифи? Доречи вони будуть зростати скрізь, та завжди. Набагато краще було, коли б ВСІ геть сплачували, це найважливіше питання, бо тоді може й не так у 3,4 рази піднімати було потрібно? На мою думку, це добре що йде боротьба за прозорість у питаннях тарифікації послуг на комунальні послуги. Але мені не подобається що йде спекуляція на цьому для досягнення своєї мети-посадити у крісло свого "нового" лояльного для Тимошенко, чи будь кого мера. Я голосував за Ченовецького. Ну не можна так весь час обирати нового, та чекати "манни небесної".
Відповідь: Черновецький Во всяком случае не тот, в котором Черновецкий знает как лучше накрутить процент и украсть легче всего.
Відповідь: Черновецький Газета "15 минут" - сегодня. Статья называется - "Головная боль столицы". "Две трети киевлян - 67% - негативно оценивают деятельность Черновецкого на посту мэраи только 9% - положительно. При этом 58,5% респондентов считают, что мэр не выполняет своих предвыборных обещаний." Вопросы ? Отвечая на вопрос, лучше ли Черновецкий справляется с обязанностями мэра, чем предыдущий городской голова Александр Омельченко, 51,1% опрошенных ответили, что хуже." "Если бы в ближайшие выходные состоялся референдум по отставке Черновецкого, то 77,7% киевлян проголосовало бы за снятие его с должности."
Відповідь: Черновецький Саме так. Залишається тільки сподіватися, що міцність Києва сильніша від фантазмів Черновецького. Може. Хоча я не є категоричним прихильником п.Каганця і Ко.
Відповідь: Черновецький Впало в аську... свіжий анекдот А может быть, ворона? - Нет, нет, нет, нет, нет, нет, нет. - А может быть, корова? - Нет, нет, нет, нет, нет, нет, нет. - А может быть, собака? -Нет, нет, нет, нет, нет, нет, нет... Так кто ж тогда, б#$%ь, голосовал за Черновецкого?!
Відповідь: Черновецький Так эНто, Борис-Киев наш, как раз голосовал за Черновецкого, он сам признавался :p :D :D
Відповідь: Черновецький Зето, не відмовляюся від того, що було. Резони: 1. Особисто знаю людей, які мали проблеми від "бєспрєдєльщиков - "земельних чиновників". Черновецький ті справи розрулив - фахово, як юрист. 2. Альтернатива - Омеля - ну вибачте! Більшість киян голосувала "проти Омелі". Мінуси: 1. Саме сили "основного конкурента" творили перешкоди щодо надання Черновецькому прямих ефірів. Можливо, тоді результат був би протилежним 2. Свідчення деяких людей з банковської сфери ("проти Черновецького") були неаргументованими і тому здавалися суб"єктивною думкою колишніх підлеглих. Тепер щодо деяких особливостей. 1. Поговорюють, у сина Черновецького є певні проблеми. Звичайно, секта (та й взагалі релігія) НЕ Є альтернативою ГРАМОТНОМУ психотерапевту. А тут, здається, саме той випадок. 2. А хто може дати гарантію, що Омеля не підвищив би тарифи ? Особисто мене все це не дуже торкається. До речі, більшість моїх знайомих і колег віддала голоси грамотно: за мера - Черновецькому. а до Київради - блоку ПОРА-ПРП, щоби був баланс сил. "Що маємо, то маємо" © Л. Кравчук
Відповідь: Черновецький Вчера вечером услышал по TV, что Черновецкий понизил тарифы. Кто из киевлян может сказать, какими же они теперь будут, а то я так и не услышал точных цифр ? У нас тарифы не понизили, зато начали жульничать, под флагом экономии газа. Делают так: Утром, часов в 6, понижают температуру носителя так, что и батареи отопления и горячая вода чуть теплее чем на улице. Естественно квартиры остывают быстро, особенно в панельных домах. И только вечером, где то в 19 часов, начинают раскочегаривать до, более или менее, нормальный температуры. Получается, что люди получают только часть положенного, а оплачивать предлагают в полном размере. Вот такие, блин.., у нас тут фокусники !
Відповідь: Черновецький Валерий. "Вчера вечером услышал по TV, что Черновецкий понизил тарифы." Он согласен всего на 10%-ное понижение. А МинЮст отменил его постанову.
Відповідь: Черновецький Омельченко хапав з гарною міною, знаючи із ким ділитися. Питання до киян (я сам киянин):Ви знаєте,скільки він отримав за реально спаскуджений хрещатик і,тоді ще,площу Калініна?А епопея з бетонною плиткою,яка зараз чудовим образом сиплеться?Він вмів вчасно і вдало зробити показуху.В тому числі показухою була ВІДСУТНІСТЬ ПІДВИЩЕННЯ ТАРИФІВ,яке мало місце в інших містах.Питання до жителів не Києва: у скільки разів з 97 року у Вас підвищились тарифи? А в Києві їх практично не чіпали. Я дуже добре знайомий з деким з оточення Черновецького і нічого поганого про них не можу сказати.А пайки він роздавав ще тоді,коли і не думав бути мером.Можу відповісти на деякі тактовно поставлені питання з приводу його мерства.