Співучий мер Черновецький Я в шоці сьогодні викачав і вмирав зо сміху довший час. Черновецький видав альбом "От мэра с любовью" Можна скачати за цим посиланням http://file.oboz.ua/download.php?fid=20183 Треклист: 1. Бывший 2. Дилемма 3. Дожди 4. Долетай 5. Эх, дороги 6. Губы твои алые 7. Любимая моя 8. Молодая 9. Не сыпь мне соль на рану 10.Пара гнедых 11.Приди ко мне 12. Леонид Черновецкий - Свеча 13. Леонид Черновецкий - Темне глаза 14. Леонид Черновецкий - Все пройдет Длительность: 00:55:65 Битрейт: 160 кбит/с
а мені зараз взагалі чомусь не смішно...бо як згадаю, що потрібно в ЖЕК іти...аж страшно стає, скільки буде коштувати виклик майстра...просто космос
Ну то подякуйте Її Бубликоголовости, Ясновельможній Леді ТЮ, Чирвовій Дамі, ТЮлії Володимирівні Тимошенко - за феєричну поведінку на київських виборах і пхання непропихуємого Турчинова замість підтримки Кличка.
Уже лучше б был Турчинов чем Кличко. Как говорится "Каждому своё" (с). Спортсмену - спорт, бизнесмену - бизнес, космонавту - космос.
Може і краще б (хоча не думаю, до речі, він виглядав і виглядає зараз дуже втомленим), але того не могло бути. А перемога Кличка у разі підтримки іншими - бути могла. Хто там казав, що політика - мистецтво можливого? До речі, а Турчинов - це космонавт, бізнесмен чи спортсмен?
Поки київський мер Леонід Черновецький вже майже місяць лікується від невідомої хвороби в Ізраїлі, його "привид" просто таки блукає Європою. Льоня-Космос вкотре потрапив у міжнародну пресу. Проте цього разу у несподіваному ракурсі навіть для його скандального іміджу. http://tabloid.pravda.com.ua/scandal/49f035aca21f0/
Але ж цікаво, може він просто придурюється? 0_о Просто виборча кампанія в пана Космоса була дуже читра та виважена. Скільки підступних ходів, що дали змогу заволоділи прихильністю мільйона безхитрісних бабусь, повний придурок вигадати б не міг (зрозуміло, що це не він все придумував, але тоді за ним має стояти хтось, хто мудро фінансував у ефективні передвиборчі технології...) Гречкою, як "Громада" в кінці 90-х, тут не обійшлося. Цікаво, що буде далі
Спочатку я теж так думав... Багато з того що він робив мені навіть подобалось багато з його ідей. Врешті решт - а що конкуренти краще. Різниця лише в тому, що Льоня роками постійно кормив та підтримував пенсіонерів та жебраків. А демократи це робили (роздавали гречку) лише напередодні виборів Але потім переконався, що це всеж таки справді хвороба... маразм прогресує :flag_of_truce:
У нас ці альбоми тепер продають у кожному кіоску з квитками, а ще його книжку "Как стать миллионером?" Цікаво, а їх хтось купує?
а шошь хлоцы вы конкретно против него не слова не сказали. Нэма у нас политиков в Украине ! ..одни приспособленцы и простаки из народа