Черновецький

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MARTINI, 21 гру 2006.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Відповідь: Черновецький

Борис, простите...
    Вы не БРЕДИТЕ?:cowboy:

2. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Оригінально, оригінально...
    А що скажете про його попередника Дідьє Рацираку?:)

• Подобається Подобається x 1
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

ближче до теми: "космос" у передвибірних промовах триндів, що змінімізує так звані "брудні тижні" - перевірку тепломереж (раніш було протягом 2-х тижнів по районах).
    Навіть адміністрація надрукувала мінімізований графік відключень, де окремих районів (в тому числі мого із "космосом" :) - Печерського - взагалі не було !).
    Сьогодні - нате: на будинку об"ява - з 3 по 18 червня, з поясненням: "в разі відсутності пошкоджень теплоносії пустять 18.06".

На гаразд, у нас в офісі свій водогрій та душова кабіна.
    Але бабусьок, які голосували за "космоса" (а також його електрат - бомжів) до нашого душу не пустимо! :)

До речі: найбільше голосів він набрав у Дарницькому (чи Дніпровському) районі - там, де нібито його (чи пастора Аделаджі) благодійна їдальня.
    Спершу помити руки, потім стоячи за столами вислухати молитву пастора і вже потім - їсти.

4. Полковник

Полковник миється в бані

А Вы предлагаете в ОБРАТНОМ порядке?:cowboy:

5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Как ни называйте Черновецкого, но он победил с офигенным отрывом. Турчинов рядом не стоял. Уж не говоря о Кличко. Это о чем говорит? Да и блок его далеко впереди.

6. Відповідь: Черновецький

И о чём же? О том, что он будет президентом теперь? Хороший анекдот - Черновецкий президент Украины!!! Мегалол, как говорится. :)

• Подобається Подобається x 2
  7. KabMiner

Це факт!
    А от називати, а точніше обзивати ми його будемо - бо він того вартий не тільки як мер, але як і людина.

8. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Борис.
    А не Вы ли на предыдущих выборах мера били себя в грудь коленями с лозунгами : "Нет альтернативы Черновецкому!" ?

Откуда ТАКая трансформация суждений?
    Колеблемся в соответствии с колебаниями генеральной линии партии?

9. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Как по мне, так дело вовсе не в Черновецком. Дело в том, что КИЕВЛЯНЕ ЛУЧШЕГО НЕ ВИДЕЛИ! Не из кого выбирать было. Что касаемо Черновецкий-президент - Вы думаете, он был бы хуже Ющенка?

Кстати, речь идет не столько о победе Черновецкого, сколько о полном поражении БЮТ. Люди не пришли проголосовать за первого вице-премьера, ставленника САМОЙ Тимошенко (как она, только без косы). Окаком авторитете правительства среди киевлян вообще может идти речь? Впрочем, для ЮВТ понятие чести и достоинства отсутствуем напрочь.

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

WIZARD,
    я не відхрещуюсь від того, що писав раніше.
    Ще раз пояснюю: в той час на ділянку мого друга-підприємця (р-н вул. Звіринецької) був здійснений рейдерський наїзд (родичами декого з обладміністрації).
    І тоді Ч-цький, як депутат ВР, обіцяв моєму другові допомогти.
    Саме з подачі друга я схилився до такої думки.
    Єдина альтернатива Омелі, який усіх дістав.
    Мушу сказати, що після виборів Ч. відразу припинив займатися тією проблемою і друг її вирішив "за рахунок власних ресурсів".
    Тут же я почув свідчення від людей, які колись працювали в Правексі і зрозумів, що до чого.
    До речі, мій друг застережував, що доцільно віддати голос "за мера" - Ч., але для балансу сил, до Київради - блоку Кличка. Що й було зроблено.
    От і все по темі минулих виборів.

11. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

"Ще раз пояснюю: в той час на ділянку мого друга-підприємця (р-н вул. Звіринецької) був здійснений рейдерський наїзд (родичами декого з обладміністрації).
    І тоді Ч-цький, як депутат ВР, обіцяв моєму другові допомогти.
    Саме з подачі друга я схилився до такої думки."

В очередной раз - "Бабло побеждает зло"

12. Відповідь: Черновецький

Если бы Ющенко или Тимошенко участвовали в выборах мэра лично, то Черновецкий не имел бы шансов. Кстати, сравнивать Ющенко и Черновецкого, как президентов, ещё больший анекдот. Ющенко - политик европейского уровня, таких в Украине ещё не было на таком посту, а Черновецкий близок по менталитету к нуворишу средней руки, на волне революционных настроений оказавшемуся немного не на своём месте.

13. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Будьте любезны,дайте адресок, где Вы эту чепуху прочитали....

14. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Нууу.... , батенька, Вы и даёте!
    Во-первых ну , никак нельзя назвать "марсианина" - "нуворишем средней руки".
    Во-вторых, на какой, ТАКой "на волне революционных настроений оказавшемуся немного не на своём месте"?
    Просто у многих киевлян не было, да и сейчас нет нормальной альтернативы.
    А в чем, собственно Вы видите, "волну революционных настроений", которая его ТАК вознесла?
    Насколько я помню, то во время "майданчика" никто онём не слышал.

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

За "майданчик".

• Подобається Подобається x 4
  16. консультант

консультант Дуже важлива персона

Ви помиляєтесь, я особисто під час "Майдану" ночував кілька ночей, в спорткомплексі де було "Посольство Царства Божого". Цей спорткомплекс тоді належав Черновецькому і Він приходив туди на молебінь. Крім того Черновецький виділяв немалі суми грошей на гаряче харчування людей на вулиці, надувні матраци, одежу та багато іншого, хоч правда не менше допомагали й самі київляни ... Це не слухи, я живий свідок.

17. KabMiner

Мда, сильно понизився рівень Європи в останні роки...

18. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Но на "майдачик", при всех приведенных аргументах он - не полез.
    Только за это Чер-му - СПАСИБО.

Так... это... а может Украина подросла??? А...?
    До уровня Еуропы.
    Только вот в чём - не вижу.

19. KabMiner

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Мер Києва Черновецький

Здається, що він заслуговує на окрему гілку.:);)
    Ось наступна новина про нього:
    http://5.ua/newsline/184/0/57202/
    "Мерська пісня гарна й нова, хай лунає вона знову. Вже за тиждень мер Києва випустить свій перший сольний альбом. Про це повідомляє інформаційна агенція УНІАН."

Останнє редагування: 4 лют 2009
а де твій аватар? :)