Відповідь: Черновецький Спросил у своего знакомого в Киеве (30 с небольшим, хорошая работа, раньше голосовал за Ющенко, потом за БЮТ) за кого голосовал. Сказал за Космоса, т.к. городу нужен хозяйственник, а не краснобай-политик, (хотя Турчинов явно не пассионарий) но Космос за время своего правления в 5 раз увеличил бюджет Киева
Відповідь: Черновецький Господарник він добрий для себе - чим більший бюджет - тим більше з нього наварити можна. А інфляцію врахували з того? А цільовість видатків?) Це ж дуже однобокий показник - невже в 30 років то ще не зрозуміло? Будь-яку цифру з контексту можна так витягнути, як буде зручно.
Відповідь: Черновецький Спросил у своих знакомых троих,киевляне за 40,нормальный технический бизнес.В свое время ложили на Ющенко и Тимошенко. Однозначно сказали за Космоса.
Відповідь: Черновецький Совєти рулять..він ж створює таку собі подобію дружин чи то общин. До 30 - це вже не викликає ностальгії.
Відповідь: Черновецький Садовой по другому рулит?:cowboy: Как с водичкой на верхних этаж во Львове?С дорогами?Маршрутками?
Відповідь: Черновецький Садовий схожий, згадайте Самопоміч - гарний інструмент набуття електорату, не більше.) До речі, а з водичкою все дюже теперка добре, чи не краще ніж в Києві)
Відповідь: Черновецький Результат был давно спрогнозирован. За кого голосовать? 1. За Боксера с большой буквы? 2. За непонятного проповедника церкви надцатого дня? Или за проповедника той-же церкви, но в отличие от первых двух имевший опыт и финансовый и хозяйственный опыт?
Відповідь: Черновецький Мої поздоровлення водіям: сьогодні "космос" виступив по радіо щодо його наказу про негайне відновлення роботи евакуаторів. (тобто не очікуючи рішення Мін'Юсту). С прієхалом вас! Хоча приписують йому одну корисну (на мій погляд) річ - ліквідацію маршруту 27 трамваю на Печерську. Це було десь у 98-99 р. - трамвай сильно гримів буля його будинку на Кріпосному провулку. Тоді "космос" був тільки власником "Правекса". Я тоді був "авточайником" і 27-й мені відверто заважав.
Відповідь: Черновецький Сміх сміхом, але це буде прікол, як Космос проти Юльки на президентські вибори піде... А що, в цьому балагані все можливо. Ця "еліта" вже собі якийсь сценарій склала, от побачите...
Відповідь: Черновецький Почему КОСМОС? У Киевлян спрашивал, а они просто смеются в глаза. Хохлы. Что с них взять? Почему ИМЕННО КОСМОС?
Відповідь: Черновецький Полковник, ну це ж перший клас друга четверть... Нарік, ширанувся - і в космос...
Відповідь: Черновецький Ось тільки "кепка" до нього в гості не приїде. А мер Уагадугу - запросто. Бо в"їзний.
Відповідь: Черновецький Назову на "М" - забанят ведь? Я ведь просто ИНТЕРЕСУЮСЬ... Не в ТЕМЕ я. КОСМОС, ну и хрен с ним... Только бы коты под окнами не орали...
Відповідь: Черновецький А ім"я мера Уагадугу на М ? Я і не знав. Зато знаю прізвище останнього комуністичного лідера Мадагаскара: Раджиамампіаніну. Щоби краще запам"ятати - Раджи (котрий) "Ам-ам піанінУ". Мабуть мати замучила його музичною школою, ось він і "ам-ам" знаряддя тортурів.