Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем alex, 8 сер 2008.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Біс його знає! Але продаж мала б позитивною для бюджету бути.

То з якої "Game-Стратегії" сценарій?

• Подобається Подобається x 2
  2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Не можу сказати, що все так буде, але доля правди в тому є. Українці із західної України більш вразливіше сприймуть будь-яке військове вторгнення на територію України, тому що почуття патріотизму і ненависті до москалів в них в крові.

3. levandivka

Сподіваєтеся на Крути-2?

• Подобається Подобається x 1
  4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А ЩО Крути - один???

5. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Чем меньше Крут, тем лучше генофонд!

6. Полковник

Полковник миється в бані

Откуда ненависть?
    От москальских звиздюлей?
    Патриотик, блин.....

7. Hightower

Не, патриот любит свою страну и народ, а не ненавидит чужие имхо! :pardon:

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

По-перше, зброю Україна Грузії не продавала. Юзик подарував її кумові.
    По-друге, бойові дії на Кавказі - це розвідка боєм. Зможе Росія адекватно відповісти чи ні (стратегічні плани Америки на найближчі 5-10 років чомусь направлені на Афганістан).
    По-третє, шерше ля ГРОШІ! Кому економічно це було вигідно?

Взагалі дивно, що знов розпочався диспут про РГ конфлікт. В ООНі здається вже підсумки підвели і висновки зробили.

Це моя особиста думка. Маю право. Нікому не нав"язую.

9. Hightower

Согласен! Не только в ООН, но и в суде по правам человека по иску Грузии. Геополитические игры, в которых разменной монетой в который раз стала кровь простых людей! ((((((

10. VasMT

Давно сюди ніхто не заходив.
    Але вчора по РТР-Планета демонстрували черговий фільм про Р-Г конфлікт з участю України.
    http://www.vesti.ru/doc.html?id=248571&cid=7

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Рекламировать Мамонтова на Львовском форуме - плохой тон.
    Что делали украинские наемники, которых послал туда Ющенко? Они в тылу образовали так называемые диверсионные группы, которые по образцу гитлеровского абвера в июне 1941 года перебросили группы переодетых в форму Красной Армии бойцов и офицеров фашистских диверсантов. Захватывали командиров, убивали, средства связи перерезали. То же самое пытались делать и смешанные украино-грузинские диверсионные группы в тылу нашей 58-й армии. Как они могут это опровергнуть, когда у нас есть живой свидетель?!", - сказал Аркадий Мамонтов.
    И вы верите в этот бред? У вас пресыщение информацией. Пора отдохнуть.

• Подобається Подобається x 3
  12. консультант

консультант Дуже важлива персона

Не ті часи і не та ситуація.
    Не розумію. що Ви маєте на увазі під "москальськими звіздюлями"?
    Не патріотік, а патріот. Патріотік - це той, хто за гроші та харчі хороші назавжди міняє Батьківщину, забувши про неї та своє коріння. Людина, яка пам"ятає, якого вона роду, шанує своїх предків і всіляко допомагає своїй Батьківщині - це дійсно патріот. Себе я вважаю патріотом. а не патріотіком, пане полковнику.

13. Ома

Ома Дуже важлива персона

Как отметил Аркадий Мамонтов, "на Украине была проведена скрытая мобилизация. "12-13 августа были призваны резервисты. Мы нашли их. Им предлагали: либо бесплатно поедешь в Карпаты ликвидировать последствия наводнения, либо за деньги - в Грузию", - рассказал Мамонтов.

Товарищ VasMT, можно поинтересоваться, зачем вы запостили здесь такую ссылку?

14. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

А що вас налякало? Про Чечню вже було, зараз буде щось про Грузію... До речі, VasMT - військова людина.

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Справа в тому, що товариш Мамонтов - заангажована особа. Я би піддавала сумніву все, що може сказати така особа. Тим паче, нащо воно тут?

16. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

А тут багато заангажованих осіб... На ЛФ їх люблять. Мамонтов теж буде тут до купи. Дуґін, Жиріновський, Латиніна, Вітренко, Черновецький та безліч інших, а зараз ще й Мамонтов [у нової великої пачці "Аналітіки та провидці ЛФ":))].

17. VasMT

Даже сопливому ефрейтору понятно - чтобы уничтожить врага, его сначала необходимо всесторонне изучить, узнать все слабые и сильные стороны. Я Вам скажу больше. Этот фильм сделан не для военных, и для слаборазбирающихся в тонкостях военного дела гражданских. Хотите верти, хотите нет: - фильм полная туфта. Но по фильму - только в личку.

18. Hightower

Видимо так и заказывали! (((((

19. levandivka

Ггг...
    А який сенс робити політичні фільми "для воєнних"?
    Рота, подйоооом! І фсє дєла. Хто там думатиме?

Наспівуючи:
    У солдата виходной
    Пуґовіци вряд
    Ярчє солнєчноґо дня
    Золотом ґорят...

20. VasMT

ЕВРІКА!!!! :preved: :preved:
    МЕНІ ЛЮБ"ЯЗНО ПІДКАЗАЛИ, ЯК ВИВЕСТИ КРАЇНУ НА ПЕРШЕ МІСЦЕ В СВІТІ І ЗРОБИТИ ВЕЛИКОЮ ДЕРЖАВОЮ!

Виявляється, весь барадак і безлад від того, що всі думаючі патріоти-українці, замість того, щоб керувати державою в Києві, сидять за компом десь на Левандівці!
    Можете мене за ці слова заблокувати НАЗАВЖДИ!

Гм... Громадянине. Принцип підпорядкованості в любій армії, і в нашому війську також, побудований на неухильному і беззаперечному виконанні наказів командира. Це не моя думка, це всесвітній закон. Якщо Ви не погоджуєтесь, спитайте у Terriblа (прошу пробачити за посилання на Вас). Якби було інакше, булоб як в українському уряді.
    Всього найкращого. Покажіть собі червону картку!

а де твій аватар? :)