Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем alex, 8 сер 2008.

1. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Ровно так же как украинский уголь или чернозём "мировой житницы". Чем богаты - тому рады.
    И ещё: пожалуйста не путайте хорошее отношение, дружбу и табачок, что как известно врозь. В политике ничего не бывает "по дружбе", но из своих собственных интересов.

Цікаве питання. А що може запропонувати ЄС Україна окрім ресурсів? Так можна про будь-яку країну сказати...

Останнє редагування модератором: 24 гру 2008
    • Подобається Подобається x 1
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

Так чем же Россия лучше? Она сделала то же самое!!!

15 лет Россия ничего не могла сделать или не хотела? Или, что более вероятно, специально делала все, чтобы конфликт не прекращался.
    Зачем в начале августа обстреливали грузинские села? Не для того ли, чтобы:

• Подобається Подобається x 7
  3. Фэй

Фэй Well-Known Member

Ну так а я о чем говорю?
    Если какая-то национальная территория хочет отделиться, то она или отделится, или там наступит вечная война, таких примеров на планете завались - курды, баски, Кашмир, Шри-Ланка, Тибет, страны Африки..

При помощи стран НАТО отделилось Косово, при помощи России отделились Абхазия и Южная Осетия.
    С точки зрения государственной физиологии - один фиг!!
    И там и там от существующих государств отпочковались куски территории, которые зажили самостоятельно..
    Кто-то хочет прирастить их обратно?.. Ну, пожалуйста, пусть пробуют..

4. kertis

kertis миється в бані

А что такое "государственная физиология"??? :mocking:

• Подобається Подобається x 3
  5. Фесько

Фесько Well-Known Member

Отже, яку вигоду отримала РФ у цій війні? Землі вона всеодно не присвоїла, визнала незалежність; витратила у війні: людей, кошти, зброю, ресурси, тощо. Збільшила свій показник агресії серед інших країн. І що це їй дало? :)

6. Letot_Nsk

Letot_Nsk Well-Known Member

Росія не отримала нічого і ніколи нічого не отримує. Але у Росії є "правітелі" ... Які, власне, і почали цю війну. Навіщо це їм було треба, и що вони отримали, я можу тільки згодуватися. Як і Ви. Але якщо Вам цікаво знати точно, те сайт Путина ось, питайте: http://www.v-v-putin.ru (Сподіваюся, що модератори не порахують рекламой "брєнда":):):) )

7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не потрактують...
    Цитату ВВП файну там надибав:

8. Letot_Nsk

Letot_Nsk Well-Known Member

Він напевно натякав щоб міністр "проставился":)

9. Веда

Веда Well-Known Member

По-перше, Росія отримала можливість впливату на стратегічно разташовану територію, яка дозволить контролювати практично весь Кавказ (російська військова база - це діло часу, як і можливість приєднати Ю.О., а можливо и А.)
    По-друге, вплив на будівництво нафтопроводів по "нестабільнім" територіям...

10. Шурави

Шурави Well-Known Member

Да что вы говорите, а мировое сообщество и не знает.:)))

11. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

http://www.su155.ru/index.php?id22=1546

12. Шурави

Шурави Well-Known Member

Кстати, в Питере, работает её дочернее предприятие «РосСтрой».
    Хорошо работают, выдерживают сроки и цены у них существенно ниже.

13. levandivka

Поцікавтеся, скільки бабла спишуть на "відновлення" (при нижчих реальних цінах).;)

14. Шурави

Шурави Well-Known Member

Не привык чужие деньги считать. Главное, что они строят. Вот один из их объектов в Питере.

15. консультант

консультант Дуже важлива персона

Війна на Кавказі вигідна для Росії. Потійно відчуваючи свою безнаказанність зі сторони світової спільноти, робитЬ те, що вигідно їй. Якщо це трапиться в Україні, сценарій буде таким самим, всі вмиють руки. а потерплять найбільш передові і найбільш прогресивні українці. Різний москальський мотлох тільки тішиметься. Враховуючи це, я буду змушений піти в підпілля, щоб марно не згинути на безперспективній війні, де все наперед вирішено. Війна на Кавказі - це урок для інших.

16. Веда

Веда Well-Known Member

Якщо, не дай Боже, таке трапиться в Україні, то найбільш постраждає схід та південь нашої країни, бо цим регіонам прийдеться зіграти роль Південної Осетії... Коли рвуться бомби, то там ніхто не вибирає українець, росіянин, грек... Одне вірно, ніхто з політикив (і російських, і українських), та членів їх родин не постраждає, не понесуть вони і матеріальних збитків. От у них, слуг народу, все буде гаразд...

• Подобається Подобається x 1
  17. levandivka

Бюджет - не чужий росіянам (мав би бути).

Матеріальні - понесуть (хто ж власник об'єктів?). На це й надія.

Останнє редагування: 4 січ 2009
  18. консультант

консультант Дуже важлива персона

Якби це хотіли розуміти ті, хто вже прихватив паспорт громадянина Росії... Звичайно, що найбільші проблеми були б в них, але не слід забувати наш західний регіон, де проживає населення, яке запалюється від найменшої іскри, при найменшій небезпеці рване на схід. Москаль втікатиме зі сходу, а українець лізтиме туди, підставляючи свою голову під удар. Тому я тепер перш ніж щось робити, буду думати. На Майдан рванув з друзями в перших рядах і мало не нарвався на проблеми, добре, що війська повернули назад. Війна на Кавказі просвітила мені очі на майбутню тактику дій, але думаю і надіюсь. що до того не дійде. На сході і півдні України крім перебіжчиків є і патріоти України, які теж роблять свої висновки.

19. Веда

Веда Well-Known Member

Стадіони бомбити не будуть, а всі заводи на ладан дихають, з них вичавлюють все, що можливо, нічого не вкладають у розвиток виробництва. Так що у них ще й зиск буде. Страховка, державна підтримка...

20. Шурави

Шурави Well-Known Member

А как отразилась на украинском бюджете продажа оружия Грузии?

а де твій аватар? :)