Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем alex, 8 сер 2008.

1. Bogun

Bogun Well-Known Member

Ще антиалкогольна компанія і взагалі мабуття Росії не райдужнє.

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Про Афганістан - там взагалі наклалися два фактори:
    1. Ідеально спланована операція США, на яку повівся ссср, як мала дитина.
    2. Суто комерційна стратегія кгб-військових (наркотрейдінг).

І не треба гадати - "ой, які ж ідіоти сиділи в ЦК - Міноборони".

• Подобається Подобається x 1
  3. Bogun

Bogun Well-Known Member

Це правда, війна має бути кимось (американцями) у даному випадку спланована і повинен бута комерція від неї (наркотики). Все правильно.

Росія зараз бажала контролювати транспортні шляхи нафти і газу через Грузію. Повелася на американський (перед виборами) варіянт, але від нього ніякого виграшу не отримали, тільки втратила. Нічого не навчил Афганістан о_О.

4. Полковник

Полковник миється в бані

Вот!

Угу.
    А сейчас Америкосы повелись на Ідеально сплановану операцію Кремля?
    Не? (с)

Останнє редагування модератором: 29 вер 2008
  5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вернувшись к топику - замечу, что по прошествии почти 2-х месяцев кремль кроме отмены военно-морских маневров ничем существенным не поступился. Зато приобрел "официальные" военные - и военно морскую базы.Гамерика - тоже "подтянула" маккейна... В проигрыше - саакашвили...Видимо - этот сухой остаток войны уже не изменится...

6. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Чомусь про це немає нічого на офіційному сайті партії http://www.edinros.ru
    Знову казки?

Нагадаю, що немає української зброї, тому що не можна вважати двигун на літаку теж самим що і сам літак. Це лише частина озброєння. Що до «Мотор Січ», то в РФ вже говорили про те, щоб відмовитися від їх продукції та робити усе в РФ. :pardon:

Я завжди вважав що треба самому звертатися до органів влади країни для того щоб отримати громадянство, а тут як з мобілкою – можна отримати «стартовий пакет» громадянина РФ. Це жарт? :rofl:

Який жах!!! Ви дійсно не маєте часу заповнити картку на пошті? о_О
    Це дуже легко, мої українські друзі заповнюють її протягом 10 хв, добре що російську пошту(russianpost.ru) не треба шукати. :mocking:
    Ось вам декілька лінків:
    http://www.fms.gov.ru/useful/migrate/ - про реєстрацію;
    http://www.fms.gov.ru/useful/formvisa/ - про візу;
    http://www.fms.gov.ru/ - про решта що відноситься до в*їзду/від*їзду в/із РФ.

Коментів немає.:pardon:

В свою чергу можу привітати українську молодь що стане «пушичным» м'ясом» в НАТО чи будь-якому іншому військовому блоці.;)
    Чому? Саакашвілі говорить зараз, що Росія опинилася у міжнародної ізоляції, та як у дитинстві призиває не слухати, що говорить Лавров. :rofl:
    "Не думайте о белой обезьяне" /Конфуций/

7. zhuraf

zhuraf Active Member

Війна у Грузії. Пост скриптум

Вже емайже два місяці, як у відповідь на провокації Міхаілом Саакашвілі були введені війська у Південну Осетію задля відновлення територіальної цілісності своєї держави, у відповідь на що Росія почала ексансію Грузії. Спочатку були емоції. Тверезий погляд - ось мета цієї теми. Бо зараз це історія. Пропоную почути ваші думки і коментарі

Останнє редагування: 1 жов 2008
  8. WAW

WAW Well-Known Member

А формулювання запитань це результат тверезого погляду, чи емоцій? Чи наведення тільки назви партій чи країн без озвучення самої позиції - це зразок тверезості та неупередженності? Тоді дадайте ще Вітренко, комуністів до другого пункту, а до першого "Свободу", Тягнибока і т. інш. Треба спочатку визначитися, ви опитування проводити, щоб з`ясувати прихільність до партій та країн, чи то за для з`ясування відошення форумчан до ції подій?

9. zhuraf

zhuraf Active Member

Їхні позиції загальновідомі. Я хочу наголосити на виборі. Те, як ми на що реагуємо, вказує на наш світогляд, що формує державність. Тобто потання в комплексі: хочемо жити під ковпаком в Росії, так, як живе Нікарагуа, чи заможніше ніж ми, у Європі, як-то Польща чи Прибалтика

10. borkhes

о_О
    Нікарагуа живе під ковпаком в Росії???

11. WAW

WAW Well-Known Member

Авжеж. Всі, хто не плюються від одного слова "Росія", не наполягають на терміновому її знищенні, та на показуюють їй дулю - або під ковпаком, або агенти ФСБ.

• Подобається Подобається x 4
  12. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Хорошо сказано. Выбора нет. Все захотят жить заможно, под колпаком Европы и США. Только непонятно, а почему самим не попробовать жить заможно. Польше и прибалтам это удалось еще до вступления в НАТО

13. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Тут есть два варианта ответа. Либо покажут где море, либо расскажут про жуткое наследие советов:mocking:

• Подобається Подобається x 3
  14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А що Ви хіба якоїсь іншої думки про наслєдіє савєтав?

15. Дальневосточник

Судя по знанию языка (коверканию!) - учили при советах ужасно. Только за такое обучение - надо было их "закрыть"...

• Подобається Подобається x 2
  16. Pedro

Кого? Школи чи совєтів? І де моя помилка? Адже я колись Вам писав - я з точністю передаю українськими літерами російську мову.
    Наприклад, коли я хочу написати англійське слово українськими буквами, скажімо, room, я ж не буду передавати роом, а так як воно звучить, рум.

17. Дальневосточник

Ну вот видите - "совєтів"...При таком обороте - никаких проблем. Но только не "савєтав"...Ну не говорят так по русски - и соответственно - не надо так писать.

18. borkhes

Чому ж не говорять? Воні так говорять російською. Росіяни говорять по іншому. :mocking:

19. Salata

Salata Well-Known Member

Вас "добрые соседи" не ассимилируют в худшем смысле, конечно Вам жаль. Ну раскатали бы Осетию танками, авось до Сочи не дошли бы. А если и дошли - ну это ж далеко, какая разница. Есть такой писатель, Беркем аль Атоми. Вот он хорошо недавно припомнил статистику - сколько населения в ВОВ было уничтожено на оккупированной территории. Примерно один человек на одного из фашистской армии. Горе побежденным. Но деньги большие, это да. Армия вобще экономически невыгодна, может быть РФ стоит показать пример полной либерализации, а то что-то мировые лидеры экономики не спешат свои армии упразднять, надо показать пример...
    На сэкономленные деньги можно заготовить речь о том, что, скажем, в Твери именно нет оружия массового уничтожения и демократия повсюду. Может, пройдут мимо?

20. Pedro

Особливо москвичі...:pardon:

а де твій аватар? :)