Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем alex, 8 сер 2008.

1. Patrick

Patrick Well-Known Member

По телевізору йдуть дебати Обама vs. МакКейн. Йдуть вяло - економіка , війна в Іраку , Пакістан , Афганістан , бла , бла , бла .Я щось роблю по хаті і слухаю телевізор з іншої кімнати.
    Ведучий задав питання про відношення з Росією. ....і тут!...перший Обама - руска агресія в Грузії , ніякої Осетії і Абхазії - це грузинська територія.З Рашою треба говорити таф(жорстко) Україна і Грузія вже цього року , як захочуть, будуть в НАТО.
    Другий МакКейн - руска агресія в Грузії , ніякої Осетії і Абхазії - це грузинська територія.З Рашою треба говорити таф(жорстко) Україна і Грузія вже цього року , як захочуть, будуть в НАТО(це саме тільки іншими словами).
    .....хто би не прийшов ,відношення з Ерефією(РФ) будуть від натягнутих до максимально натягнутих.:good:
    В Канаді теж під шумок вибори організували . Виграють однозначно консервати -, бо не видно соперніка. Тобто ті що не люблять відкритим текстом Рашу .:good:

• Подобається Подобається x 1
  2. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Кандидат в президенты США от Демократической партии Барак Обама назвал президента Грузии Михаила Саакашвили политически слабой фигурой.Такое мнение кандидат высказал в ходе первых за эту предвыборную кампанию дебатов.
    "Поэтому в Грузии будет новый президент", - резюмировал Обама.
    Также кандидат считает, что Россия и США не должны возвращаться к холодной войне.
    "Вашингтон и Москва должны укреплять союз, у стран много общих проблем, которые находятся в процессе решения, в том числе вопрос нераспространения ядерного оружия"- отметил Обама.
    Обе страны вместе борются с тем, чтобы ядерное оружие не попало к боевикам Аль-Каиды, считает он.
    "Мы должны работать с Россией", - подчеркнул кандидат от демократов, уточнив, что следующий президент США при сотрудничестве с РФ должен руководствоваться национальными интересами.

3. Patrick

Він такого не казав.Брєд якийсь...
    Він говорив , що "Росія , яка піднімається є дуже агресивна і є загрозою для світу"..
    і що російські війська повинні вийти з Абхазії і Осетії , і що з Росією не можна вести справи , дивлячись в очі президента (мав на увазі рос.президента)...

4. Deus igrok

Немає

http://edition.cnn.com/2008/POLITICS/09/26/debate.mississippi.transcript/index.html

5. Patrick

...ну так а де слова про це , що :"президента Грузии Михаила Саакашвили политически слабой фигурой.Такое мнение кандидат высказал в ходе первых за эту предвыборную кампанию дебатов.
    "Поэтому в Грузии будет новый президент", - резюмировал Обама"?

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Можу підтвердити, Патрик, це на 100% - не говорив такого не один сенатор. До речі, дебати мені дуже сподобалися - думаю, хто б не виграв, Америка буде мати дуже доброго президента.
    Правда, пан, що цитував ці дебати, цитував на російській мові. Я ж чув що вони розмовляли англійською:dntknw:.
    А взагалі прохання до пана - коли не коли дайте джерело звідки Ви цитуєте.

7. Deus igrok

Прошу панів очима користуватися по прямому призначенню.
    Я ж відповів :
    Вище надана цитата належить РБК, яка навмисно/не навмисно так переклала слова Обами, і саме та новина гуляє в неті на просторах СНГ , ніж оригінал ... лінк на котрий, ТІЛЬКИ я і написав.

Питаня Грузії це всього лиш по 2 хв від кандидатів з 90 хв суцільної бакананини.
    А стосунки з Україної це взагалі по 2-3 речення від кандидатів ... з одним спільним меседжом - котрий явно вказує , що меседж заучений і виключно має характер прикраси до відповіді як такої ... а-ля латинський вислів " ... ми підтримуємо вступ України в НАТО" ...

Правда МкКейн , на відмінно від Обами хоча б згадав ДІЙСНУ ситуацію на Україні , і знову таки ОДНИМ реченням :

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Дякую за інформацію.

9. harmony

harmony Well-Known Member

Росія проводить своєрідне "тестування". Показувати свою агресію одночасно в кількох місцях - це не надто ризиковано. Спочатку смикнула Чечню. Бачить всі мовчать - добила до ручки. Тепер зачіпила Грузію і дивиться через паркан, як ближні і дальні сусіди зреагують. Якщо мовчать, значить їм пофіг Грузія - загасять Грузію. Захопивши Грузію, варвари не зупиняться - це в них в крові, будуть шукати іншу жертву, поступово розширяючи " исконные Русские земли ". Як були в крові дикими кочівними племенами, так і залишаються. Видно життя їх мало вчить...
    І що цікаво, на території майже кожної держави і в першу чергу СНД є вже давно
    заслані " свої люди ", які намагаються розхитати державний устрій і зробивши його нестійким, за допомогою старшого брата розвалити до кінця. Це стосується всіх запроданців, сексот та інших їм подібних маріонеток в руках Москви.

Останнє редагування: 27 вер 2008
    • Подобається Подобається x 2
  10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

О-о-о!
    То з чиєї дисертації цитата?
    Кандидатська?:nea:
    Докторська? :scratch_one-s_head:

Яке глибоке спостереження! теж цитата?

11. harmony

harmony Well-Known Member

Ці репліки - ваше право. Ніби ви не знаєте про переселення росіян в Крим, а кримських татар в Сибір. А скільки переселенців з Росії на сході України. Це давно спланована політика і не розумію вашого скептицизму.

12. levandivka

Дійсно, не розумієте?
    Добре, пояснюю:
    Дуже нагадало Діда Панаса.

Тут діточок, ніби, немає.
    Серйозніше, панове. Серйозніше...

Останнє редагування: 27 вер 2008
    • Подобається Подобається x 3
  13. КривоРожец

КривоРожец Well-Known Member

От Вам и новина:

Саакашвілі визнав, що Грузія втратила частину своєї території

Менше за все Грузія хоче "створити розкол" між світовою спільнотою і Росією. Про це заявив сьогодні в інтерв`ю британської радіокомпанії ВВС президент Грузії Михайло Саакашвілі.
    Одночасно він зауважив, що головною метою на сьогоднішній день для Грузії є "економічний розвиток" на основі ліберальних цінностей, повідомляє Newsru.
    Саакашвілі визнав, що Грузія втратила частину своєї території, проте це може бути компенсовано економічним ривком. При цьому він назвав вступ Грузії до Євросоюзу головним завданням сьогоднішнього дня. В зв`язку з цим кореспондент ВВС підкреслив, що плани щодо приєднання Тбілісі до НАТО "йдуть на другий план".

14. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

И украинцев. Одновременно, и, можно сказать, если не преимущественно, то чрезвычайно усиленно.

В Узбекистан, главным образом.

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Финнов... финнов...(шутка!)

Останнє редагування: 28 вер 2008
    • Подобається Подобається x 6
  16. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Действительно, я тоже не понимаю скептицизма уважаемого Супер Модератора. Он наверное не слыхал про тайное заседание ЦК ВКП(Б) На котором Сталина спросили. "Йосиф Виссарионович, а нахренам нам надо это переселение народов?" На что получил овет " Вы уважаемый, мыслите сегоднешним днем, а як как стратег смотрю в будущее, вот отколются от нас Украина, Прибалтика и другие республики, а сделают они это я думаю в годах 90-х, вот тогда вы и вспомните про мой великий план, и про наших верных людей на местах. Хотя, вы лично навряд ли вспомните..." После этих слов незадачливого вопросителя увели бравые ребята с Лубянки, что бы не сомневался в далекоглядности великокого вождя....

17. Bogun

Bogun Well-Known Member

Розумієте російські керманичі, як і грузинські, зробили конфлікт, який буде тривати не один рік. А його наслідки, ми побачимо через 10 - 20 років. Всі знають, що Чорнобиль та Афганістан став один із чинників розпаду СРСР. А що цей конфліки принесе у майбутньому Росії? Я гадаю наступними не буде Україна чи Придністров'я.

Чекаємо наступної війни у Нагірному Карабаху та Чечні та прагнення до незалежності Татарстану.

Я вітаю Путіна та Мєдвєдєва, що російська молодь стане "пушичным" м'ясом, а нас ще НАТО лякають.

18. levandivka

Я чув...
    І цитував уже тут книгу [​IMG]

По Грузії кавалок:

Останнє редагування: 28 вер 2008
  19. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Забыли еще про антиалкогольную компанию:mocking:

20. Grishanovich

Grishanovich New Member

Да эта война никому не выгодна, сколько денег россия угрохала на военные действия, боевые и человеческие потери, а уж фондовый рынок как обрушился и перспективы очень... грустного финансового будущего. путин это даже не идиот а так, ошибка эволюции.

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)