Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем alex, 8 сер 2008.

1. Кремль, звичайно. Вже з десяток років. Зараз вони виконали програму мінімум - відкусили шматок теріторії Грузії та ускладнили розбудову нових нафтогонів через неї. Казочки про захист громадян Росії - це тільки прикриття. Але перемогу у Кремлі зарано святкувати - Грузія залишилася демократичною та проєвропейською.

• Подобається Подобається x 1
  2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Несомненно! Длинные руки кремля посадили в кресло президента гамсахурдию, заставили его прокричать "грузия - для грузин!", отменили его руками автономию ЮО...После чего война-и раша уже в ЮО...Затем кремль прислал шеварднадзе - чтобы устроить бойню в абхазии...Соответственно - в результате раша в абхазии...Ну а идея лозунга "восстановить конституционный порядок" - прямо с чеченской войны тупо перенесена кремлем прямо "в моск" саакашвили....Не потрудились даже хоть немного подправить...Мол - и так сойдет... :)
    Кремль, всюду кремль.... :crazy:
    P.S. головотяпство - со взломом - у грузинских "вождей" не рассматривается?

Останнє редагування: 22 вер 2008
  3. Городецький

Городецький Well-Known Member

Ага, а вітер дме тому що дерева хитаються.

Так Ви кажете якась зараза озброювала "армії самооборони", роздавала російське громадянство направо-наліво, переналаштовувала інфраструктуру і скупляла землі в Абхазії і Осетії, а в Кремлі ніхто не був в курсі? Потім, знову таки таємно від Кремля, ще якась зараза ввела безмандатні "миротворчі сили". А Кремль лише почув "наших б'ють" і схаменувся?

Я не думав що в Кремлі все на 100% чьотко, але щоб так погано ... Ай-яй-яй ...

• Подобається Подобається x 3
  4. Городецький

Перпрошую, ящо вже було. (прошу тоді модераторів прибрати цей допис)

Мій допис стосується кількох тем одразу, але й тут доречно.

Отже. "Ехо Москви", в студії Алєксандр Дуґін, кандидат філософських наук, політичний радник і ідеолог партії "Єдіная Росія"
    Відео виступу

Для тих, кому відео не відкриється, наведу свою стенограму (мовою оригіналу):

Ведучий: - Продолжаем работать, у нас в студии Александр Дугин. ... У нас такие вопросы: «Объясните наконец, чем отличается ситуация с Южной Осетией в Грузии от ситуации с Чечней в России? Найдите хоть пять отличий. Если бы Гамсахурдия в свое время стал давать грузинское гражданство чеченцам, как следовало бы реагировать России? Как же получается, что восстановление конституционности Россией в Чечне допустимо и законно, а действия в Грузии против собственных сепаратистов ... осуждаемо? И объясните пожалуйста, в чем разница, или это те самые двойные стандарты?» ...
    Дуґін: - Есть наши и ненаши. ... Это обычная политика двойных стандартов и такой она всегда была. Осетины за нас. За Россию. Там все российские граждане. Абхазы – за нас. Чеченцы были против нас. Мы, пользуясь этим предлогом о территориальной целостности, укрепляли свои интересы. Пользуясь предлогом, нежеланием осетин и абхазцев жить на территории Грузии и жить с нами – мы поддерживаем их. Свои – несвои. И всё остальное не важно. И точно также, нам нечто подобное предстоит на Украине.
    В: - Я понял. Вы говорите – это не правовая история, но она важна по сути. Да?
    Д: - А потом она станет правовой!
    В: - Если в любой стране кто-то хочет жить с нами, хотя приписан к другой стране, то это – главное?
    Д: - Это главное, по сути!
    В: - А потом будут меняться границы и всё остальное?
    Д: - Верно!
    В: - Вы сказали нам то же предстоит в Украине. То есть, если Восток Украины и, скажем, Юг Украины ...
    Д: - Мы будем вынуждены пренебречь территориальной целостностью Украины!
    В: - О! (пауза, оператор сміється)
    Д: - Война – дело несмешное.
    В: - Тогда объясните мне, что делать с этим грёбаным международным правом?
    Д: - Оно рухнуло! Старое Вестфальское право и в том числе признание суверенитета, рухнуло в конце прошлого века! ... Сейчас идёт перестройка мирового порядка и баланса сил.
    В: - Это интересно. Значит, пока он выстраивается надо хапнуть то что ...
    Д: - Абсолютно верно! ... Вот то, что мы сейчас отобьем, то до куда мы сейчас дойдём .. Я считаю, что нужно не ограничиваться освобождением Южной Осетии, а двигаться дальше!
    В: - Южная Осетия, Украина ... А куда дальше?
    Д: - Где остановят – до туда и надо доходить! ... Есть такие границы цивилизаций ... Российской цивилизации ... Одна из них проходит по Збручу. Западная Украина в нашу цивилизацию не входит вообще! Это можно завоевать и держать зубами! Но это нам сейчас не по силам. ... Прибалтика ... тоже. Но остальное – это неотрезаный ломоть. И ели мы не утвердим там свой правовой статус, военный статус ...
    В: - Не захватим?
    Д: - Да, согласен, не захватим! То, тогда их захватят другие.
    В: - то есть если Вы говорите Украина ...
    Д: - Если Украина сейчас вступает в НАТО, то она целиком от нас отходит. Тогда она нам будет не по зубам ...

Спдіваюсь, нікому не здається, що вустами блазнів Кремля, говорить хтось інший, а не Кремль? Жиріновскій, Лужков, Роґозін, Дуґін, Донцов ...

• Подобається Подобається x 8
  5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Мы практически пришли к консенсусу...Вы не возражаете против моих аргументов - я против Ваших... Соответственно - и путина и саакашвили - в Гаагу!
    Это хорошо бы запостить в ветку по НАТО.
    Для прочтения особенно рьяным противникам.

• Подобається Подобається x 2
  6. Bogun

Bogun Well-Known Member

У мене батько зі Збруча. То правда давате будувати Російський світ. Може ще сибірських стрілків-прикордоників повернемо. А той неотрезаный ломоть спитали чи ні.

Я виріс в незалежній Україні та якщо чобіт російського солдата вступить на мою землю..... Чечня для російського керівництва буде здаватися раєм чи може вони подільського Довбуша Кармелюка забули.

7. bora

bora Well-Known Member

Я все можу зрозуміти крім викриків - типу "моргали повиколюю" на форумі. Ми не на мітингу, нє?) Давайте без емоцій. Зверніть увагу скільки керуючись емоціями всілякими питань до Ваших вигуків виникає:
    - а якщо чобіт солдата іншої країни?
    - а російських "чобіт" у Чорноморському флоті зараз нема (в чому моряки взуті, хто знає)? чи Вас турбує саме такий різновид взуття?
    ...
    Прошу не закидувати мені підтримку когось. Я просто за те, щоб війни не було. Бо війна - це пристанище в першу чергу всіх психопатів та злочинців, війнами прикривають наймерзотніші злочини, на війнах заробляють найниціші створіння.. Доки остання можливість не воювати не використана - я таких закликів не розумію і вважаю їх розпалюванням ворожнечі і провокуванням агресії. Простим людям війна не може бути вигідна.

• Подобається Подобається x 6
  8. Bogun

Bogun Well-Known Member

Я також проти війни та серед росіян у мене безліч приятелів. Тим паче я не хочу воювати з ними. Я кажу, що якщо російський чобіт ступить на мою землю, тобто дійде до неї.

9. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Кто сказал ето?Гавнопольский?Городецкий?
    Так зачем же Вы ведетесь на всяких провокаторов?

10. Городецький

Сам Дуґін. Тілько його сторінка зараз не працює. Видать вороги поламали. Отут (_http://evrazia.info/modules.php?name=news&file=article&sid=161) є посилання на його сторінку, щоб Вам не здалося що Городецький її вигадав.

Достатньо, чи на скрін-шоті показати?

Бачили таке? Не одному мені наснилося. Вікіпедія.

А що Вас так заїло, Читачу? Чи Ви самі член "ЄдРо"? Чи, навпаки, Дуґін родич? :)

Останнє редагування: 23 вер 2008
  11. Читатель_Обкома

И что сей чел еще сказал про себя?Не он ли есть ...Идеолог Евразийского союза молодежи ?
    Известный философ, геополитик, сакральный географ, публицист. Лидер движения «Евразия». Автор «Основ геополитики»,
    Блин..как люди некоторые любят себя фантиками обвешивать...что Дугин в РФ.
    Что Палий на Украине....

Просто не люблю,когда люди " в мутной водичке рыбку ловят"!!!
    Найдут на просторах интернета какого нибудь придурка и начинают его цитировать и выдавать за мнение ВСЕХ!!!

Останнє редагування модератором: 23 вер 2008
  12. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ми цього Дугіна вже обговорювали:
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=39590&page=15

Можу лише повторити свій допис:

13. Городецький

О! Це вже Вам привиділося!!! Про "всех" я ні слова не сказав. Не пришивайте мені зайвого.

Я показав думку однієї людини, яка, поміж іншим, вважає себе пов'язаною з правлячою партією однієї держави. Можливо то, що він асоціює своє бачення з державним - то його повна дурка, але це вже інша розмова. Не про "всех" принаймні!

14. Читатель_Обкома

Вот именно!!!!Так и надо было пояснить,а не оправдываться,когда Вас приперли к стенке!

15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ТАК на Вас - не догодиш!
    Всі - придурки і брехуни (якщо Вас почитати на ЛФ).
    Нє?

16. Читатель_Обкома

Блинн...а я что виноват?????:redface:
    То какого то мальца 26 летнего цитируют...то некого Дугина...а бывает и мостостроителя какого нибудь...:suicide:

17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ТАК опублікуйте СВОЇ праці, замість обсирання... щоб було кого цитувати з стар-покоління.
    Якщо хтось Вас (цитуючи) обізве
    -забаню одразу.

18. Полковник

Полковник миється в бані

При чем тут Читатель и ГОВНОПОЛЬСКИЙ?
    Вы же прекрасно знаете о каком Львовском земеле разговор....
    Думаю, Что очень скоро этот "землячек" прибежит в гости к Шустерам и Киселевым, которых так здорово на Неньке приютили....

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Полковнику, а все ж грузини збили 7 російських літаків і прострелили 3 корита ЧФРФ, в т.ч. Флагмана (це єврей, нє ?)
    Мєлоч, а пріятно, нє ?
    Якщо українською зброєю, то я пишатимусь!

20. Полковник

Полковник миється в бані

Ой, Борис!
    Не читайте Вы хреновые газеты!
    П.С. Какой, какой зброей?:rus:

а де твій аватар? :)