Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем alex, 8 сер 2008.

1. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Відповідь: Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Прогуглите "mccain georgia lobbyist" У вас что нет доступа в Интернет ?

USA today подойдет ?

http://www.usatoday.com/news/politics/election2008/2008-08-17-mccain-adviser_N.htm

2. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Жодних санкцій від ЄС...

http://korrespondent.net/world/572021

Кажете , ми потрібні в ЄС ? )

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Mattilainen,
    при всій симпатії до Вас ... погодьтеся, при "таких настроях" добрячої половини Ваших земляків, буде доцільно призначати не тільки "коменданта", але й "кума". :)

4. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Ага, тобто нормально, що до всього українського ставилися погано, бо в селі Халькі українці саме себе "зарекомендували". Правда, Алексієвіч (знаєти ж таку, ні?) пише, що власівців також пам"ятають добре. Моя перша вчитилька, між іншим, не була з Хальків, вона в війну якраз в Україні воювала, гм... Осетини он з грузинами давноооо мають свою історію.... Так, про що ми говорили? Про дружбу народів? :)

5. WAW

WAW Well-Known Member

Ні, я мав на увазі те, що в деяких місцях може й було обумовлене упереджене ставлення. І я розумію що й мешканці західноукраїнських сіл ставилися до руських без захвату. Але казати, що це було по всьому Союзу...

Я ще раз підкреслю, що помандрував свого часу чимало, і нічого такого не бачив. Навіть споконвічні ворогі чечени та інгуши, та кабардинці з балкарами були об`єднані в спільні АССР. І нічого, жили собі й навіть працювали разом. І осетіни з абхазами чудово жили з грузінами, і жили б так й далі, якщо б не козлячий вчинок Гамсахурдії. І чеченської войни не було б, якщо б ЕБН відверто не образив би Дудаєва, якій попросив автономію Чечні, сказавши, що він такого президента не знає (а чеченці такого не пробачають). Тобто НАРОДИ жили собі і друг другу не заважали. А от коли з`явилася нагода на націоналістичному коньку нагору виїхати, тоді все й почалося.

6. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

WAW, я ж як той чукча, "що бачу, то співаю". Пам"ятаю то, що було в СРСР. А от то, що дурні (чи зовсім не дурні, як той осетинський "презідент") люди на високих посадах довели і доводять до конфліктів - то є факт. І зараз Росія, замість того, щоб зробити крок до України, то підтримує ну зовсім неадекватного кандідата, то піднімає питанне мови, то в газетах просто цілу кампанію веде, мовляв, гірше України і нема. Ну, і хто ж винен?

7. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Після того як тут почали її цитувати я зрозумів що деякі люди тут згодні цитувати абияку людину, що говорить щось проти Росії незважаючи на те чи розумна вона чи ні. Новодворская – це теж саме що Вітренко на Україні. Божевільна людина, яка завжди проти влади.

Пупере, іноді ви виглядаєте як розумна людина, але після того, як я читаю ваші думки про сучасну Росію я вас лякаюсь. Чому ви вважаєте, що процвітає переважно Москва? Звідки фрази про те, що тут когось вбивають? З українських ЗМІ? Запрошую вас сюди, побачити своїми очами, я можу показати вам мавзолей, Кремль та величезний офіс Газпрому. =)
    Скажіть мені, Пупере, навіщо мені Грузія, коли я можу від’їхати до будь-якої країни світу, де є і сервіс і добре ставлення до туристів. Наприклад Чорногорія – сьогодні моя колега купила тур за 300 € з трансфером, готелем 4* та харчуванням. Цілий тиждень. Навіщо їй Грузія чи Україна? Cьогодні квитки до України чи Грузії коштують більше 40 € в одному напрямку та у плацкартному вагоні… Віза є, гроші є… Навіщо, Пупере?

Скажіть, а сучасний український солдат по іншому виглядає?

8. Patrick

Patrick Well-Known Member

Там на вашій "usatoday ..., trojan horse virus. В мене F - secure (антивірус) вискакує , так , що нє нада нас дуріть.

Не відкривайте лінки Чернобильця - в них ВІРУСИ!!!!

9. bayard

bayard Дуже важлива персона

А их и не будет. В противном случае это:
    1. Однозначно ставит ЕС на сторону США.
    2. Вытекающее из первого - развязывание холодной войны.
    На дурак нельзя отвечать сам дурак.

10. Patrick

В вересні ,після поїздки Саркозі в Москву будуть ,

11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Угум...
    Її треба в поліклініку здати для дослідів! (с) Почтальон Пєчкін. :)
    У ТАКих випадках (коли несете на ЛФ свої сумніви про чиєсь здоров'я) - ставте "ІМХО".

12. borkhes

Навіщо? Коли ви чи інша людина говорять – це не «ІМХО»? Новодворская – немає такого політика в сучасної Росії, це я вам як її громадянин говорю.
    Я за опозицію, але за таку яка має свою думку, а не тільки «завжди проти». Нажаль, сьогодні офіційно такої опозиції в РФ немає.
    Якщо Новодворская – це політик, то чому б нам не згадати Вітренко?

13. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Ладно - вот Вашингтон пост...
    http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2008/08/12/AR2008081202932.html
    P.S.Есть такая ОС - Linux.Очень рекомендую.Вирусы не будут досаждать... :)
    К тому-же
    Кста, а Windows - как Грузию - МакКейн еще не лоббирует? :)

14. Salata

Salata Well-Known Member

Ага. Адреса, пароли, явки... Это Вам по коридору налево и на третий этаж :)

Мы тут болтовней занимаемся или спецслужбы работы лишаем? :) Вопрос ветки - "кому ЭТО выгодно". Правильный ответ - не знаю, но обратила внимание кто действительно выиграл от этой ситуации. Почему выиграл - неизвестно, может случайно совпало.

15. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

16. WAW

WAW Well-Known Member

Як російська влада, котра задурює свому народу голову, так і Украінська влада, деякі кроки якої носять не зовсім продуманий характер. Я ще раз підкреслюю, не даремно народ казав: ведмедя бери силою, лису - хитрощю, а людину - ласкою.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

В.Кикабидзе вернул В.Путину Орден дружбы и отменил концерты в Москве

В.Кикабидзе вернул В.Путину Орден дружбы и отменил концерты в Москве. Фото: Униан

Известный грузинский певец и актер Вахтанг (Буба) Кикабидзе вернул премьер-министру РФ Владимиру Путину Орден дружбы, врученный ему в его 70-летний юбилей. Об этом сообщил депутат грузинского парламента Георгий Габашвили участникам митинга на проспекте Руставели. "Вахтанг Кикабидзе вернул премьер-министру РФ В.Путину Орден дружбы и отменил концерты в Москве", - сказал Г.Габашвили.

18. borkhes

Мих, це "боян", невже новини закінчилися?

19. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Нет новин, ждем, чем кончится грызня в ВР по этому вопросу

20. Patrick

Ну ,тут без вірусів.
    ...це все гіпотези.Перед виборами завжди , щось подібне пишуть.
    Наприклад за Обаму , що на вибори гроші йому давала Канада....бла....бла ....бла....

а де твій аватар? :)