Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем alex, 8 сер 2008.

1. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Відповідь: Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Народ - то одне, а влада - зовсім інше. Не треба плутати...

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Российский оккупант продает ворованное. АУДИО

• Подобається Подобається x 3
  3. Patrick

Patrick Well-Known Member

“Якщо це так, то це може мати внутрішньоамериканський вимір. Якщо мої припущення підтвердяться, то виникають підозри, що хтось у США навмисне спричинив цей конфлікт з метою загострення ситуації і створення переваг для одного з кандидатів, які змагаються за посаду президента США”.

http://www.bbc.co.uk/ukrainian/world/story/2008/08/080829_us_rus_georgia_is.shtml

4. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

5. WAW

WAW Well-Known Member

Не грузин, а торговцев-кавказцев и среднеазиатов на рынках. Что, такое было на заводах, в КБ, в госторговле?Со мной в классе учились представители десятков национальностей (я сменил 6 школ от Дальнего Востока до Польши), в т.ч. и кавказцы. Чтобы кого-то "чернож..." назвали? Не помню такого, как память не напрягаю. А Москва - это особый случий. Там и своих за МКАДом лимитой сраной называют. В Питере же такого нет.

6. kertis

kertis миється в бані

http://www.lenta.ru/news/2008/08/29/medal/
    Российских миротворцев наградят медалью "За принуждение к миру"

Комиссия по награждению общественными наградами и памятными знаками учредила медаль "За принуждение к миру". Этой награды удостоят миротворцев, принимавших участие в операции на территории Южной Осетии и Абхазии, сообщает ИТАР-ТАСС. На лицевой стороне учрежденной медали изображена колонна российской бронетехники на фоне гор. На оборотной стороне в обрамлении лаврового венка помещена надпись "За принуждение к миру" и "Август 2008". Своим названием медаль обязана операции, проведенной российскими войсками во время войны в Южной Осетии в августе 2008 года.
    "Операция по принуждению (грузинской стороны) к миру" продлилась с 9 по 12 августа. За это время российские военнослужащие вытеснили грузинские войска с территории Южной Осетии.

• Подобається Подобається x 5
  7. alex

alex Well-Known Member

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

9. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

WAW, я в Пітері не вчилася. В Мааааскві також ні. А от в Білорусі довелося. І по Росії довелося колись їздити. Який би там розумній та файний не був грузін/осетін/чеченець (потрібне дописати), але його вважали за нижчого собі. Та і мене часто питали "ой, да разве ті хаааахолка?!" :)

10. WAW

WAW Well-Known Member

Ну, может мы в разных Советских Союзах жили? Чечен, говорите? Генерал Дудаев пользовался очень большим уважением в среде военных до развала Союза и своего демарша. И Героя ССР ему дали, несмотря на то, что он "чурка немытая". Министр иностранных дел кто у нас был в 80-е был? Правильно, Эдуард Амвросиевич Шеварнадзе. Несмотря на то, что он грузин поганый. Про писателей, артистов и ученых я вообще не говорю. Да, в армии к рекрутам из горных аулов относились соответственно, но и к новобранцам из глухих сибирских (украинских, белорусских, э-э-э-эстоонских, и т.д.) хуторов ничуть не лучше. Факты - вешь упрямая.
    Это Михал Сергеечу большой респект, за то что он джина национализма из бутылки выпустил.

11. kertis

kertis миється в бані

• Подобається Подобається x 4
  12. Salata

Salata Well-Known Member

Otsoa, там, в Вашем посте отсутствует "мне показалось" или "у меня создалось впечатление".

У меня, выросшей в на многонациональной кубанской земле, создалось впечатление, что отношение к людям в первое время осторожное, если эти люди очень отличаются по обычаям. Просто не слишком знаешь чего ждать. Со временем проходит, если человек хороший.

Сложно принимать крайне чуждые обычаи, но можно. Например, моя подруга была из армяно-украинской семьи. Армянскому языку её не учили, в отличии от брата. Потому что женщина. Я поудивлялась и прошло :)

13. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

WAW, знаю. Тобто, знаю з газет. Після того СРСР. А я в армії не була, і як ставились до пісменників - то також не до теми. Я вам кажу то, що бачила на власні очі. В мої 6-7 рочків, коли мене зі Львова забрали батьки, ні про якого Горбачова ми ще і не знали. Офіційно нас вчили, що всі ми - савецькіє граждане. А неофіційно - я получала "хахолка", а хлопчик з сусіної парти - "жід пархатій". Трошка виросли - і получили, що не всі можуть получити пристойну роботу, просто з-за того, що хтось "жід пархатій", а хтось мав родичів на окупованій землі. Ну, ви ж знаєти, "всіх вас треба було до стінки ставити", що я чула з моїх 6 років аж до 26, коли з того СРСР не виїхала.

Salata, я "што віжу, то пою". Тобто бачила, де той СРСР, де я :)

14. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Почалося ....

15. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Ні. ЦЕ почалося раніше. Коли в Раші планувалася операція "Прінуждєніє к міру".

16. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Советник Мккейна по внешнеполитическим вопросам владелец лоббистской фирмы, которая получила от Грузии 800 тысяч долларов за лоббироваие ее интересов в США на выделение средств по вступлению в НАТО. Об этом только ленивый еще в США не написал.

17. Mariya

Mariya Well-Known Member

Канєшна, амери у всьому винні. Це вони паспорти Росії видавали в ПО, це вони озброювали бойовиків в ПО, це вони заплатили Саакашвілі, щоб він відреагував на ПОСТІЙНІ обстріли грузинських сіл, це вони платили бойовикам ПО за ті обстріли, це вони платили гроші мародерцям, щоб тамті більше всякого хламу тягнули і тд, і тп. І Путін з Мєдвєдєвим - агенти ЦРУ.

Пи. СИ. Думка про те, що Америка у всьому винна, виплила після славнозвісного інтерв'ю Путіна CNN, і всі бригадники зразу почали нею розмахувати. А ДОКАЗИ де? Маккейн лобіює інтереси Грузії при вступі в НАТО - це не доказ того, що Америка розв'язала цю війну, це доказ того, що Грузія всіма правдами і неправдами хоче в НАТО.

18. WAW

WAW Well-Known Member

Антисемітизму в СРСР я не заперечую, фактів заборони прийому на роботу за політичними поглядами також. Але хіба так не було по всьому світу? Хіба арабу з Палестини дозволять працювати з державною таємницею США, або Ізраїлю?

Але я ніколи не стикался з упередженим ставленням до українців, та більшості національностей СРСР. Про школу я писал, такаж сама сітуація була і в університеті, на курсі були і молдавані і узбечка, і армянин, і болгарка, і руські, і поляки ну і звичайно українці, та євреїв було чимало. І останнье про що питали, так це про національність. І жодного разу не було конфликтів на національному грунті.

19. Salata

Salata Well-Known Member

Старий 28.08.2008, 17:11 #1136
    Salata

Путин: Сочи, 29 августа 2008 г.

У меня все крепнет подозрение, что некоторые так "любят" Россию, что у них даже синус может быть равен двум, а иногда и трем :)

Рейтинг взлетел резко, заметить это можно было и без подсказки. :)
    Может и случайно... может и трем...;)

20. Mariya

Mariya Well-Known Member

Salata, які ще докази ви маєте, крім підняття рейтингу (чийого, якого, офіційні дані з посиланням бдлка).

а де твій аватар? :)