Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем alex, 8 сер 2008.

1. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Відповідь: Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

WAW, я з вами ну просто майже у всім згідна... аж поки не дійшла до Фінляндії ... Путін також спробував вирішити, якого там презідента посадити? Лізуть до них з питаннями мови? Якби ми могли так.... В тому і справа, що і не хтілося б, але - що робити?

2. WAW

WAW Well-Known Member

А хіба є в Фінляндії такій розкол суспільства? Хіба там є незадоволені? Хіба фінни не були завжди помірковані в соїх діях щодо Росії? Там навіть пам`ятник Олександру І не знесли, та й до імперського періоду ставляться з повагою.
    Пихата та нагла позиція Росії обумовлена саме слабкістью України. Якби ми вирішили свої внутрішні питання, якби не було такої соціяльної та мовної напругі, то хай би весь Пу на лайно зійшов, підтримки йому б тут не було, а ні у еліти, а ні у пересичних громадян. У фінів стерильний грунт, а у нас гній. А будяки де краще ростуть? Ото я й кажу, що треба насамперед заможну державу будувати, а не витрачати грощі на цяцьки для Кузьмуків-Єхануровів.

• Подобається Подобається x 6
  3. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

В будь-якому суспільстві можна знайти де-який розкол. І наш можна пережити, але ж справа в тому, що не дадуть. Нема стільки часу, щоб знайти порозуміння, на жаль.

• Подобається Подобається x 1
  4. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

А в Грузію я, хлопці, таки поїду. Що мені, старої бабі, боятись? Я ж не Саака... В цьому році мала б, але не вийшло. В наступному вийде.

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Поляки бояться агресії Росії – ''Адольф Путін''

• Подобається Подобається x 4
  6. Mariya

Mariya Well-Known Member

Панорамне фото Цхінвалі після обстрілу - в студію.

• Подобається Подобається x 2
  7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Всенепременно. Только я бы сформулировал вопрос несколько иначе - Должны ли политические руководители страны отвечать за применение военной силы против мирного населения перед международным трибуналом? - и думаю - ответ был бы тем же самым - а значит и российское, и грузинское - и гамериканское руководство - Welcome в Гаагу....

8. Тестер

Тестер піддослідний щур

Не дадуть, бо ці фото не вражають. Так само як не дочекаємося доказів 2000 вбитих мешканців Цхінвалу. Рускі вигадали цифру і всі повторюють, повторюють. То є така технологія маніпулятивна. "А звідки Ви взяли, що 2000?" - "Ну та ж як, то ж усі знають"... І доказів ніяких не треба

9. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ви принципово не дивитеся російські канали? Там дуже багато і панорам, і інтерв"ю, і інших сюжетів.
    Можливо вигадали, можливо ні. Не принципово. Хіба щось зміниться, якщо виявиться, що загинуло не 2000, а 1000, чи 500, чи 50?
    А Ви НІЯКІ докази все рівно не сприймете.

10. zenyk

zenyk Well-Known Member

ні не принципово. АОднак якшо виявиться, шо мирні жителі передбачливо були евакуйовані, а тих 50 шо загинули - були озброєні до зубів бойовики - то це все міняє!

11. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

12. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Вахтанг Кипиани
    http://korrespondent.net/opinions/568010

13. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Міняє, згоден. Докази???

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

А де докази,що це були мирні жителі?
    Знаючи "правдивість" російських масмедія...:cowboy:

15. Salata

Salata Well-Known Member

Чего спорить? МакКейн резко повысил свой рейтинг, доллар побеждает евро. СШАсская экономика уверенно растет, в Европе "снижает темпы". А тут все под фонарем ищут :) главного выгадавшего.
    Да, еще Иран благодарен, что его все еще не разбомбили.

16. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

А що тут шукати? "Знайдений" у танку план захоплення Абхазії. Поспішне визнання незалежності Південної Осетії і Абхазії, натяки Молдові стосовно Придністров"я, натяки Україні стосовно Криму, постійний пресинг світового співтовариства щодо визнання своїх дій правомірними...
    Раша мислить по принципу "хто нагліший той правий". А що взяти зі спадкоємців Чінгісхана?

17. Рондель

Рондель New Member

поляки забули справжнього Адольфа...

18. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Може й забули... Але Путін їм нагадав.

19. WAW

WAW Well-Known Member

Насамперед не дадуть свої, а не зовнішні. Хоча, я вже це згадував. І не треба всіх собак на Росію вішати. Хіба не можна було проводити більш помірковану економічну та мовну політику? Про історію я взагалі мовчу. Треба формувати національну ідею однаково зрозумілу й на заході і на сході. Хоча це не до цієї теми.
    Я також вже писав, що насамперед Грузія винна в створенні гарячої точки. Росія скористалася нагодою, не більш за те. І, якщо ми дамо аналогічну нагоду, Москва скористається знову. Штати теж користуються та і створювати не соромяться.

Угу. Якійсь український істрик доводив, що Чінгиз був родом з України :)

20. Mariya

Mariya Well-Known Member

Всьо проіскі дядюшкі Сема? Ето, навєрноє, САМ ДжорджДаблюБуш папрасіл русскіх марадьорцев прінудіть грузінов к міру?

а де твій аватар? :)