Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем alex, 8 сер 2008.

1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Відповідь: Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

заява від стрільби чим відрізнається?
    пс. сумуєте за "понятіями"?..

• Подобається Подобається x 1
  2. WAW

WAW Well-Known Member

А що такого Грузія зробила, щоб залікувати рани з першої віни, котру до речі теж почала першою? Пробачення попросила за гамсахурдієвську "Грузію для грузинів?", грошей дала на відновлення Абхазії та Осетії? I хіба США не фінансувало косоварів? То чому б Росії не скористатися прикладом США та нагодою?

Отож і я кажу. А Грузії треба булдо проводити більш стриману політику і не дратувати Росію. Треба було всіляко спонукати сусіда до інвестування в свою економіку (благо що інвестувати є куди, і Росія в цьому була би зацікавлена по самісіньке нехочу), і навіть Росія не стала би бомбувати свою власність.

Це ви осетинам росповідайте. Вони погодяться.

• Подобається Подобається x 3
  3. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

) Так, вони заявили, що хочуть автономію. Про незаліжність мови не йшлося.

П.С.
    Провокація на офтоп
    Сумувати ? А куди вони зникли ? На оф.сайті ПУ є привітання Данилича з ДН )

4. duncan

окі...
    тобто ви погоджуєтеся з тим, що "росія скористалася прикладом сша" (і зробила чергову провокацію, тобто залізла в чужу країну)...
    грузини проводили етнічні чистки, такі як зара роблять росіяни ів грузії?...
    а ви були в грузі?...
    ваші товариші були?...
    от мій товариш пару тижнів тому повернувся звідти, і війну зміг побачити..
    грузія розцвітає...
    вся, на відміну від росії, де процвітає переважно масква та інші великі міста...

до речі, росіяни в грузію не їздять....
    не скажете чому?...

"не дратувати" -- це як?...
    з усім погоджуватися?...
    поставити клоуна-президента, який проведе референдум, де всі проголосують за приєднання до расєї-матушкі?..
    кілька років мине, осетини почнуть виїжджати до сша та інших країн, користуючися статусом "біженці", бо в осетії вже грошей нема -- все розікрали, кокойта живе десь під москвою на дачі, в москві вбивають....
    а що ще лишається?

5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Прикольно, говорите?
    так ведь еще в 1931 году во Львове было так:
    а сейчас

• Подобається Подобається x 2
  6. duncan

ну, ваші статистичні дані про 31-ий рік я вже бачив...
    "не головне, як голосують, головне, хто рахує"....

до речі, а західну Україну приєднали до радянського союзу, а польщу до німеччини часом не такими самими методами?..
    в ті часи бракувало ще "визнати незалежність західної України від польщі" сталіним, і "незалежність польщі від ... гмммм" гітлером...

ркка і вермахт можна по аналогії називати миротворцями?!.. [​IMG]

7. Богданович

Богданович Well-Known Member

Цікаво, як би Ви діяли в отакій ситуації: на Вас накидається маленький хлопчик і ображає. Поруч його родич - здоровенний обревок з пудовими кулаками. І що?

Додано через 4 хвилини
    Згадайте про ще операцію Вісла (переселяли і поляків у Польщу) і все стане на місця

Додано через 5 хвилин
    Згадайте про ще операцію Вісла (переселяли і поляків у Польщу) і все стане на місця

8. WAW

WAW Well-Known Member

9. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Що, що .... а гроші РФ олігархів таки за кордоном, і діти вчаться в країнах НАТО ...
    В принципі РФ спокійно переживе повторення "залізної стіни" , але чи переживуть це РФ олігархи ?

10. duncan

товариш їздив саме відпочивати, сказав, що наступного року знову поїде...
    я думаю, що я поїду також...
    крим та далекий закордон мене не приваблює...
    а товариш досі під враженнями, багато розповідав...

11. Яцек

Яцек Active Member

Вы передергиваете. Для начала надо "виженути", что не так то легко сделать, ежели их - большинство и нет посторонней сильной воли.
    НО! ежели все таки "виженути", то, через некоторое время, - да, все становится вполне легальным.

Додано через 1 хвилину
    Эта война в очередной раз расколола Украину:

http://www.segodnya.ua/news/12057065.html
    два слова по Новодворской, а то раньше не мог написать:
    Нет. Потому что Новодворская люто и искренне ненавидит все русское и Россию. И это факт. И люди это чувствуют - потому и отвечают ей соответственно - брезгливостью.

12. WAW

WAW Well-Known Member

Офф. Я б також поїхав би :no:, бо за часів РСРС не встиг, хоча й мріяв, але взагалі то чув протилежні спогади. Та й війна не сприяє. Охо-хо! Якщоб Грузії нормального керманича, яка б то країна була б. Казка.

13. Дальневосточник

Спасибо за доверие, но это не мои данные... :radist:
    я не собираюсь оправдывать руководство россии или грузии. Я - против того, что осетины не имеют права решать, как им жить на своей земле - подводя под это под интересы россии...
    Это все равно, как если бы сейчас не признавать целосность Украины на основании того, что сделано это было по преступнму пакту молотова-риббентропа.... сталины, гитлеры, какойты - приходят - и уходят в небытие...а народ - остается...

14. Яцек

Яцек Active Member

Рассматриваются версии "кто виноват" - в основном либо Грузия, либо Россия. Ну еще иногда - Юж. Осетия.

А вот и новая версия - США
    http://www.inopressa.ru/spiegel/2008/08/27/15:03:58/diplomaten

15. duncan

добродію, з керманичем в грузії якраз все гаразд... [​IMG]
    чи я маю щось проти?...
    народи залишаються...
    тільки влада їм не дає це робити, вічно або "президент у них не такий, треба його забрати", або "тре виконувати інтернаціональний обов’язок", "звільняти їх країну від їх ворогів" і так далі....
    народи нормально живуть разом без вказівок згори...
    а коли починають ці вказівки слухати -- починаються неприємності...

16. WAW

WAW Well-Known Member

Це з боязким краваткоїдом, кумом Ющенка? Та з нього керманич, як з [censored] Скажить но мені, шановний, чим він від Мілошевіча відрізняється? Шкода, що він не поділив його долю... Поки що. Русская пословица гласит: когда холоп дурак - не горе, а когда царь глуп - горе с море.

17. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

А в 1941 році в м. Рівне було 56% населення евреї а в 1945 меньше 1% а всі інші в урочищі "СОСОНКИ". І операція "ВІСЛА" проїхала і по нашій сім'ї. А тепер питання. Це самі люди робили чи влада? Оце і є відповідь на корені кавказького конфлікту ( Також Карабах, Придністров'я, Чечня, Крим).

Я вибачаюсь. Попереднє написано моїм сином. Спочатку хотів видалити але в загальному він правий.

18. duncan

боязким?... [​IMG]
    можливо, сперечатися не буду...
    ґарту виловлювати "ворогів народу" у нього немає, емоційна людина, яка не витриновувала свою поведінку....
    тільки через це він має "поділити участь мілошевича"?...
    нагадаю: мілошевича звинувачували у репресіях проти мирного населення....
    яким чином це стосується "кума ющенка", який приїхавши в Україну на помаранчеву револючію намагався розмовляти українською, на відміну від усіх решта гостей?...
    [​IMG] а ви поїдьте в грузію, і подивіться, як цього "глупого царя" люди поважають...
    на жаль, українська ментальність, яка була довгий час русифікована цього може не зрозуміти...
    не можна хаяти правителя за те, що він дав свободу (я про ющенка)...
    грузинів та саакашвілі персонально підтримали одночасно емігранти, за виїмком деяких персон: московської шльондри канділакі і тд....

19. Дальневосточник

ну вот, "за рибу - грошi".... Как приказы по артобстрелу города давать - это "восстановление конституционного порядка"...Как отвечать за это - так сразу в кусты?
    Та не вопрос. Несколько месяцев назад этот народ скандировал - "уходи!"...Потом выборы - я смотрел рассказы оппозиции - типичные "карусели" ПР - ну и счет a la пидрахуй... Когда из 100 человек в селе голосовало за мишу 140... Что делать в такой ситуации? Правильно! Небольшая победоносная война... Нет ничего нового под луной...
    Простите...Кто кому дал СВОБОДУ???? Ющенко???? Ну, господа...Я действительно - своей русско-украинской ментальностью этого понять не смогу.... Тоже мне. царь-освободитель....:scare:

20. WAW

WAW Well-Known Member

Я знаю зі слів мешканця Цхінвалу, котрому можу цілком довіряти, що обстріл був жахливим. Він тривал декілька годин підряд з незначними перевами. Причому обстрілювали саме місто, незважаючи на те, що населенню не дали можливості залишити місце. Це репресії, чи що? Тих, кто намагався покинути місце грузинські вояки спрямовували назад. Це свідчення св`ященыка, який ледь уник смерты під грузинським танком, коли той почав давити його автівку. Цього не було в телеетері, але це було насправді. Я не виправловую дій Росії, але називати їх надмірними, а дії Грузії ненадірними - це лицемірство.

Ну то нехай йому за це пам`ятник встановять, та уліцу на його честь назовуть.

Вже згадуваного Мылошевіча теж поважали. І Хусейна після першоъ війни. Хіба ні?

а де твій аватар? :)