Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем alex, 8 сер 2008.

1. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Відповідь: Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Аякже! Самі ж спланували! Знайшли в танку план захоплення Абхазії:D Дивно що план захоплення Придністов"я не знайшли...

• Подобається Подобається x 2
  2. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Цікаво, яка доля чекає Саакашвілі.
    Зокрема, брали інтервю у німецького політи - той досить критично відізвався на дії Сааки.
    Самий фантастичний, йому таки припинуть геноцид.
    Інший, імпічмент , як тіки розрулять ситуацію с мІротворцамІ.
    Я сумніваюся, що пересічні грузини хотіли цієї війни ...

• Подобається Подобається x 1
  3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ті грузини, яких росіяни обстрілювали?..
    ті грузини, яких росіяни "попросили зі своїх земель"?..

4. Deus igrok

Так само, як і осетини які ловили град ...

5. duncan

мабуть, ви хотіли написати "росіяни"?..

6. Deus igrok

Та хоч марсіани. Земля їх батьків, їх, та їх дітей. На їх реферандум влада Грузія начхала, вони начхали на у відповідь....

7. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ні, наскільки я знаю. У ті часи, коли Новодворська "страждала", Вітренко справами займалася: дітей народжувала, дисертації захищала. Але, наскільки я знаю, після 1991 року Новодворська теж не "страждала". До того ж це не міняє суті питання: обидві безбашенні, радикальні противники існуючої влади. І поведінка приблизно однакова, ІМХО.

8. duncan

вітренко:
    - культ комунізму, обіцяє відновити репресії...
    - з’явилася на політичній сцені завдяки пану кучмі, бо не було кому гавкати на єдиного тоді реального конкурента -- мороза...
    - завжди гавкала тільки проти ворогів пана кучми...
    - діяльність, починаючи від помаранчевої революції, спрямована проти всього українського (хтось чув, щоб вона після революції розмовляла українською?)...
    - зникнення після програшу на виборах говоре про борги, які вона отримала через цей програш (чи не росія її спонсорує?)...

новодворська:
    - ненавидить комунізм...
    - ненавидить тоталітаризм...

пан стєпанич, ви нічого не наплутали зі своїм порівнянням?...

9. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

10. duncan

пан деус ігрок, ви можете собі уявити, що таке гори?..
    подивіться для початку на наші карпати...
    одне село -- угорці, сусіднє -- румуни, сусіднє -- українці, сусіднє -- словаки, ще наступне -- українці, які називають себе русинами...

угорщина вводить війська на територію закарпаття (чи румунія на територію буковини), називає війська "миротворцями", після чого з міста, де їх найбільше (угорців чи румун) починають обстрілювати села, де живуть інші...
    Україна робить вдповідь -- атакує прийшлих військовиків, тобі угорщина (чи румунія) нападає на Україну, бомбардує львів, луцьк, тернопіль...
    а потім "визнає незалежність закарпаття (чи буковини)", звичайно, що під своїм "протекторатом"...

а якщо врахувати ще й нафтопровід "дружба", то "щирість" таких "миротворців" цілком зрозуміла...

• Подобається Подобається x 2
  11. Степаныч

Я Вас умоляю! Те же яйца, только сбоку! Важен не вектор, важен принцип. А принцип у обеих - быть ПРОТИВ. Кого поддерживала Витренко в 2004, причем рьяно? Януковича. Кого через очень небольшой промежуток времени клеймит позором? Януковича.

Так что ничего не напутал. Это одноТИПНЫЕ люди.

12. duncan

<offtop>
    як на мене, то бути антикомуністом\антифашистом -- це одне, а бути антидемократом\антилібералом -- зовсім інше....
    ми ж говоримо не про типи людей... [​IMG]
    ми говоримо про конкретну особистість...

мені новодворська подобається саме тим, що озвучує те, що й мені подобається; вітренко -- ні, бо повія вона всюди повія...

якщо гавкає на януковича (а це гавкання скоріше дзявчання, яке нагадує дзявчання на кучму: оця влада!!! оця влада!!!! - пауза - олександр мороз!!!!), то значить замовлення таке....

і новодворська свої погляди не міняла...

думка новодворської щодо російсько-грузинської війни -- чомусь (знову) співпала з моєю...
    </offtop>

13. Степаныч

Це інший погляд, уподобання до конкретної людини є уподобаннями до конкретної людини. Свята справа. Я ж про них не конкретно, а як про ЯВИЩЕ - "вітренки"="новодворські".

14. duncan

щодо явища я сперечатися не буду...
    психотип людини, і так далі....
    але, пан стєпанич, ставити це комусь у вину -- негарно... [​IMG]
    це те саме, що звинувачувати різних людей (наприклад, піночет, франко, гітлер, кеннеді, горбачов, ющенко, тимошенко тощо) у їх лідерських рисах...

15. zaliznyj

zaliznyj Member

"Їх" референдум слід було проводити лиш тоді, коли вернулися б на свої землі вигнані російськими миротворчими діями біженці-грузини (яких проживало в осетії вдвічі більше ніж тих осетин). На такий "референдум" справді можна хіба начхати

16. Deus igrok

Я цілком уявляю що таке:

1. референдум населення - plebiscitum,
    2. право народу на самовизначення, ООН.

Проблема Грузії, що не надали автономії - проблемному району. Терпець лопнув.

17. Степаныч

Драсть! А де це я ставив щось комусь в вину??? Згадайте, з чого починалася ця розмова. Було твердження, що до Новодворської в Росії серйозно ніхто не ставиться, їй якби тільки проти. Я відповів, що Новодворська це "російська Вітренко" (саме так, в лапках). А Ви вже перейшли на конкретику.

ЗІ:"...звинувачувати різних людей (наприклад, ... ющенко...,) у їх лідерських рисах...". +1 за гумор!:)

18. WAW

WAW Well-Known Member

Чому би ні? А як вам такий варіянт: уже сейчас рост крымско-татарской составляющей в Крыму превосходит славянскую, у которой наблюдается депопуляция, в разы. Через лет 20 татары составляют этническое большинство и заявляют о своем отделении. Украина вводит в Крым войска, татары дают отпор. Потом прилетают самолеты какой-нибудь каолиции, типа анти-иракской и сравнивают Украины с землей. Крым получает независимость.

Ничего не напоминает? Надо четко уяснить, что после Сербской Краины и Косова мир стал другим. И что позволено Юпитеру, недозволено Быку. Это первое.

Второе. Лояльность таких территорий, как Осетия, или Абхазия НЕ ЗАВОЕВЫВАЕТСЯ, а ПОКУПАЕТСЯ. Вернее покупается элита, но и простым людям даются определенные преференции (хотя, часто обходятся и без таких мелочей). Опыт 250 лет войн на Кавказе это наглядно демонстрирует. Россия в Чечне его учла, когда поняла, что силой чеченцев не удержать, а Грузия - нет. Ни сил, ни средств удержать эти территории не было. Вот и итог. И, если бы в Грузии жить было лучше, чем в России, то осетины Москву послали бы подальше. А так, маемо, що маемо.

19. duncan

прикольно, а давайте тоді візьмемо львів, виженемо звідси українців, росіян і проведемо референдум за статус польської мови і приєднання до польщі?..
    чи проведемо референдум в криму щодо російської мови?..
    ну, я ж не можу вгадати, що ховається за лапками!.. [​IMG]

Додано через 3 хвилини
    безумовно, якщо в крим будуть вагонами везти гроші з туреччини, росії чи ще якоїсь країни, то рано чи пізно ця країна спитає про їх використання...
    що і сталося в південній осетії....
    так воно і є....
    купили кокойту, надіслали "військових консультантів" з ГБ і зробили те, що зробили....

пс. а в грузії жити значно ліпше ніж в росії, бо в грузії за колір шкіри та інакомисліє не вбивають...

• Подобається Подобається x 3
  20. Deus igrok

))))) Давайте , 2004 рік ... ЛОДА робить заяву, що незалежно від результатів виборів, для неї президент тільки Ющенко...

Чому нас не розстріляли Градом ?

а де твій аватар? :)