Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем alex, 8 сер 2008.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Марно сперечатися. Тому не буду.

А просто НОРМАЛЬНО співіснувати? Нє? Не уявляєте такого варіанту? Ви звикли тільки або воювати і підкорювати, або "лизати" і підкорятися?

Додано через 30 хвилин
    Щодо імітування падалі Вам видніше.
    Ну навіщо ж за МЕНЕ поясняти МОЮ позицію?! МОЯ позиція така: от якби я захотів відсвяткувати річницю, коли мій прадід побив прадіда сусіда (хоча невідомо ще хто там кого побив). А сусід і ображається, каже: "Так, один мій дід дійсно був побитий твоїм дідом, але другий мій дід побив твого другого діда". А я йому: "Я у своїй хаті, що хочу, те й кажу. І зважати на твої емоції не маю ніякого наміру, вся твоя родина - мої вороги. Були, є, і будуть".

Або, наприклад, я б запросив до себе жити ворогів сусіда, а сусіда й каже: "Ти ж розумієш, якщо ти заодно із моїми ворогами, то ми вже не будемо добрими сусідами?". А я знову дивуюсь: моя ж хата!

Або, наприклад, я постійно б звинувачував сусіда у тому, що він мене гнобив постійно, що він мене побити хоче і частину мого подвір"я собі забрати. А сусід і каже: "Та схаменися, ми ж довго разом жили, однаково жили. То ж сільрада гнітила як тебе, так і мене. І не хочу я від тебе нічого". А я знову: "Тю, моя справа, як світ сприймати. От Я так думаю, маю право говорити те, що думаю. Я ж із своєї стріхи на усе село це кричу".

Знаєте, куди б я послав мене на місці мого сусіда?

• Подобається Подобається x 3
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ну, послав - то й послав...
    Аби в хату не ліз.

• Подобається Подобається x 2
  3. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Та й Російської федерації не існувало до 1917 року.
    А взагалі, прочитайте http://www.hrono.info/sobyt/cccp.html
    Де ж там була Абхазія, Осетія? А Україна. я вибачаюсь, існувала і до 1991 року. Можете переглянути склад засновників ООН. І в 1991 році Україна просто вийшла з Договору про утворення СРСР, на що в неї було право.

А що? Не зрозуміло з яких причин? У однієї проблеми з Кашміром у другої з Тибетом. Плюс Китай недвозначно дивиться на Сибір і Далекий Схід. А все це "СИНДРОМ КОСОВО". Так що помиляється і Захід. І що саме цікаве, що якщо Росія визнає П. Осетію і Абхазію їй прийдеться визнати і Косово. А Заходу тим паче. Во натворили!!!

• Подобається Подобається x 1
  4. Степаныч

Ну, в хату не в хату... А от межу може він і почав би вимагати перенести. Особливо якщо б він був українцем.:) Це не я, це класик описав.;)

5. kertis

kertis миється в бані

Свобода собраний по российски...

Семь человек вышли на Красную площадь с протестом против введения войск в Грузию.
    Они держали в руках баннер "За вашу и нашу свободу". Акция была приурочена к 40-летию со дня аналогичной демонстрации на Красной площади в Москве, когда советские правозащитники выразили протест против введения войск в Чехословакию.

[​IMG]\

Акция, получившая название "День рождения свободы", также приурочена к 40-летней годовщине знаменитой акции протеста семи советских диссидентов против ввода войск СССР в Чехословакию.
    Участники акции – Юлия Башинова, Валентина Чубарова, Вениамин Дмитрошкин, Николай Зборошенко, Сергей Константинов, Иван Ниненко и Денис Шадрин – сели на площади, развернув баннер "За вашу и нашу свободу!". В течение нескольких минут они скандировали лозунги и общались с журналистами. Затем к ним подошли сотрудники милиции и без объяснения причин начали задержание.

Нужно быть смелым человеком дабы решиться на протест в современной России. Что с ними стало дальше...?

Зы: все из вас (украинцев) прекрасно знают что в Киеве власть и пальцем бы не посмела тронуть демонстрантов с любыми лозунгами. Мы завоевали себе это право. Печально смотреть на бедных Россиян.

• Подобається Подобається x 7
  6. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Тепер чекаємо реакцію заходу

7. рівнянин

Ось і відповідь! Питання є?
    "Кто за?...Против?...Воздержался?...ЕДИНОГЛАСНО!"
    Десь це я вже чув...чи бачив?

• Подобається Подобається x 5
  8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Тут є важливий нюанс: навіщо чіпати демонстранта в Україні?..
    Ну, посидить, ну, помітингує...

9. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Ви ще не маєте незалежності ? Тоді ми йдемо до вас!:moskali:

Додано через 3 години 6 хвилин
    А ось і перша реакція.

• Подобається Подобається x 4
  10. Danilo

Danilo Well-Known Member

Медведєв підписав укази про визнання незалежності Абхазії і Південної Осетії

Це ж треба! Так тільки москалі можуть, сперше роздавати паспорти, а потім визнавати незалежність на очах у всього світу!

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Справа не лише в тому. Дикість ситуації полягає в тому, що наступним кроком буде звернення Абхазії і Південної Осетії до РФ, прийняти їх у федерацію.

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Для того ж це все й затіяно, ця двоходова комбінація. А хто знає чи двоходова, чи не є в планах Крим?

Додано через 43 хвилини
    Нас не поддержал никто, кроме Кубы и патентованного тирана Лукашенко. Нас выкинули из G8 и из цивилизованного мира в выгребную яму изгойства. Да если бы Южная Осетия и Абхазия просто хотели отделиться, никто бы не стал защищать Саакашвили. Право народа превыше права государства. Но они же не ищут свободы, они ищут выгодного рабства; не наделали своих паспортов, а получили российские. Они просто коллаборационисты, а не инсургенты. Одна только Америка может спасти грузинский народ и российских призывников от взаимного истребления. Россию же, боюсь, уже никто не спасет. Мы будем прокляты и отвергнуты человечеством.
    20.08.2008 12:39​

Валерия Новодворская http://www.grani.ru/opinion/novodvorskaya/p.140299.html

13. рівнянин

Гірше інше! Ми й не помітили, як тихенько ввійшли в стан війни. Поки що ІІ Світової Холодної Війни. Дай Боже нам розуму не зробити її Горячою. Ми поки ще напевно не розуміємо цього, але "ІМПЕРІЯ ЗЛА" нікуди не зникала. Новий пакт "МОЛОТОВА" підписаний. А що далі?

14. bora

bora Well-Known Member

Зік
    Не виключаю провокаційності заяви..але. Чисто теоретично абсолютно ймовірний розвиток подій - гамерика(нато) та росія роблять полігоном для розборок крим (рос.чорноморський флот), а жертви серед українців вже після того ніхто не рахуватиме, точнісінько як в грузії почнуть говорити, що спровокувала удар інша сторона. Прецедент вже є - осетія. В Криму теж войовничо налаштовані народнсті, і в інших регіонах не менше розділені - отож, можуть ще й на нас спихнути відповідальність...
    Шкода що ми не підтримуємо нейтралітету і не говоримо про мир в усьому світі замість намагатись до якоїсь сторони себе приписати в протистояння іншій..в такому разі нам ніхто не винен буде.

15. рівнянин

Добре нейтральній Швейцарії! Попробуй напади на неї. Кругом члени НАТО. А ми, являючись "кляпом в горлі Європи" такого дозволити собі не можемо. Сусіди не ті.

16. Яцек

Яцек Active Member

Ура! Свершилось!
    А то разжевали сопли в последнюю неделю - уже чуть не пари ставили: сколько времени Россия будет крутить/вертеть на угрозе признания Абхазии и Юж. Осетии.
    А тут - нате вам!
    Вообще, в этом конфликте Россия меня очень радует. Все действия четкие, точные и своевременные.

Додано через 5 хвилин
    Ну, цитировать Новодворскую - даже не смешно. Только брезгливость она может вызывать.
    Если она чего скажет, то сразу увеличивается кол-во ее противников (противников ее точки зрения), потому что очень уж мерзкая.

Додано через 8 хвилин
    Что ж тут дикого? Во-первых - не факт. Во-вторых - целиком оправданное решение.
    Вот наши президенты и др. евроинтеграторы тоже в ЕС хочут (а это тоже частичная потеря суверенитета - и не надо сравнивать, суть от этого не меняется)

17. рівнянин

Ню..нюю!

Vivat ADOLF VISSARIONOVICH BEAR!:crazy:

18. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а це чому?..
    бо говорить кардинально протилежне офіційним засобам масової інформації?...

19. Степаныч

Тому що це "російська Вітренко". Тільки досвіду більше.

20. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

скажіть: а вітренко постраждала за свої переконання?..

а де твій аватар? :)