Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем alex, 8 сер 2008.

1. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Відповідь: Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

А які тут паралелі? Хіба що окупант той самий - Раша. Республіка Південна Осетія перший раз з"явилась у 1920-их роках. І зникла, недовго проіснувавши. До того і після того це була ЧАСТИНА ГРУЗІЇ.
    Західна Україна свою історію веде ще з часів Галицько-Волинського князівства. На жаль доля не склалася і влада над нею переходила з рук одних окупантів до інших...
    Стосовно масштабів - взагалі мовчу. Населення Південної Осетії - 70 тисяч чоловік - два середніх районних центри... А Ви порівнюєте із Західною Україною... Це навіть не смішно...

• Подобається Подобається x 7
  2. kertis

kertis миється в бані

• Подобається Подобається x 10
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вітаю Степанича з днем утворення путчу....

• Подобається Подобається x 3
  4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Прямые. :)
    Если мы все точно уверены, что украинцы имеют право на собственное государство - и были мы под властью России, Австро-Венгрии, Польши - но все равно это право не подлежит сомнению - почему же отказывается в праве осетинам не быть под управление Грузии? Как-то дурно пахнет от "псевдоисторических" изысков (" Осетія перший раз з"явилась у 1920-их роках. І зникла, недовго проіснувавши. До того і після того це була ЧАСТИНА ГРУЗІЇ.")... Я представляю себе возмущение, если бы позволил себе написать такое об Украине...Кстати - тоже не бывшей никогда свободной, и только в 18 году была - "І зникла, недовго проіснувавши".... Стыдитесь своих слов, господа...Мне - ОЧЕНЬ ЗА ВАС СТЫДНО!!!!!

• Подобається Подобається x 2
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Чергова демонстрація того,що Росія і цивилізований світ - різні і несумісні речі....
    Российские военные не пустили в Гори представителей ПАСЕ

6. S_Fighter

Осетин як циган ганяли по Кавказу. Грузини виділили їм для проживання частину СВОЄЇ території. А далі -як у приказці про свиню, що пустили під стіл... Читайте історію, пане...

7. premium

premium Well-Known Member

Населення Тячівського району Закарпаття (і це "сільський ройон") - 170 тисяч. :)

8. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Чомусь цю новину я зміг знайти тільки на українських сайтах... Не можу уявити собі, що такий випадок проігнорували у світі. Мабуть ця «новина» існує тільки в Україні? ;)

Ромке, скажіть, а сучасна Україна і цивилізований світ - це сумісні речі? :cowboy:

Додано через 3 хвилини
    Шановний, чим вас осетини образили? Не можу почути поваги до іншого [європейського] народу... Як ви збираєтесь бути у ЄС якщо не будете поважати інші народи? :D

9. Romko

погано шукали...
    http://www.google.ru/search?hl=ru&q...""F""0""E""0""8""1""1""0""A ""0""2 Google&lr=

10. S_Fighter

Територія Південної Осетії до 1922 року була частиною Грузії. Ніяких осетинських державних утворень до того там не було. У осетин є своє державне утворення - Аланія.
    До чого тут образи? Дайте лінк, будь-ласка, щоб історію такої держави як Осетія почитати.

• Подобається Подобається x 1
  11. borkhes

Я з вами згоден, бо з людиною, яка вважає, що першими на землі були створені українці не треба сперечатись, треба її спочатку у лікарню, а потім дати книжок по історії світу, та нехай вчиться!.. :D

Але, де ви знайшли тисячі років? Де прочитали? Мабуть ви маєте на увазі майбутне? :crazy:

12. Дальневосточник

Следует понимать, что если до начала прошлого века у народа не было своего государства - этот народ не вправе его иметь.
    Поздравляю!
    Русские черносотенцы и шовинисты будут вне себя от радости из-за подобных утверждений.... :)
    На бис - для не читающих историю и считающих осетин "переселенцами" - на манер албанцев...

13. borkhes

Ромке, я шукав у світових новинах, а не у російськомовному Інтернету де дійсно поширилася ця «новина» з линками на радіо «Свобода». Чомусь я не вірю новинам яки можна знайти тільки на «Радио Свободная Европа/Радио Свобода», бо я к повідомляє їх сайт: «Радио Свободная Европа/Радио Свобода - это частная некоммерческая информационная служба, финансируемая Конгрессом США».
    Чому нічого немає на reuters.com, nytimes.com, bbc.com.uk, cnn.com?

До речі, я читаю не тільки новини, як їх розповідають у ЗМІ країн колишнього СРСР, але і першоджерела.

14. Romko

Спитайте любого поляка,німця,француза,англійця...навіть росіянина.
    І вам точно скажуть,який народ був перший в світі.

15. Дальневосточник

Это понятно :)
    Но вот когда в серьезном - не шутливом - тоне скажут, что Адам и Ева были - к примеру - французы - то я думаю нормальный человек станет размышлять над адекватностью своего визави...

16. romhavr

romhavr Well-Known Member

http://www.lenta.ru/news/2008/08/21/stop/
    Похвальна недовіра до російських ЗМІ.

EU official blocked at Gori
    http://www.reuters.com/news/video?videoId=89258&videoChannel=1

17. S_Fighter

Історія Західної України, починаючи з Галицько-Волинського князівства, знала цілу купу національно-визвольних рухів. Окрім того і в складі Польщі і в складі Австро-Угорщини це була окрема адміністративно-територіальна одиниця (Королівство Галичини та Лодомерії).
    ІМХО, треба бути неграмотним в історії, щоб рівняти Західну Україну і Південну Осетію. Ви в курсі, що сам топонім "Південна Осетія" виник у 1920-их? Нічого не кажучи про якесь примарне державницьке утворення...

18. Дальневосточник

Вяснение - кто древнее напоминает детсадиковское меряние длиной :shy: .... гм... ну скажем лопатки :D
    Зато не заметить, что один народ искусственно разделили (не без прямого участия грузин - в лице джугашвили) может только слепой.
    Да и вообще - мне, например, совершенно не нравиться деление Украины - Восточная, Западная... От этого пахнет дурно... Как дурно пахнет от разделения Осетии. Но даже при таком негодном подходе - не надо так вызывающе себе противоречить - Южная Осетия - и была "окрема адміністративно-територіальна одиниця" - как и "Королівство Галичини та Лодомерії"... И именно уничтожение этой единицы грузинским руководством и привело к вооруженному конфликту....

19. zenyk

zenyk Well-Known Member

ну, знаєте, також треба мати здоровий глузд, щоб декілька сіл в передмісті назвати державою! :D

Ви ж задумайтесь над цифрою населення Пд.Осетії: 70 тис. осіб!!! Один район в місті Львові налічує близько 200 тис. осіб! Ви уявляєте собі якщо взяти район в м. Львові, поділити його ще на 3 квартали і в кожному кварталі сформувати свій уряд, армію, і міністерство закордонних справ??!! :D :D :D

"....нє смєшитє маі падкови!..." (С)

20. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

http://fishki.net/comment.php?id=39823

5+++

а де твій аватар? :)